8 eenvoudige manieren om kilo's te verliezen in een enkele dagHeb je moeite om gewicht te verliezen voor een lange tijd en kan geen resultaten zien? U besteedt veel tijd en geld, alleen voor die buik nog steeds onaantrekkelijk opknoping van het lichaam hebben - en dit is pijnlijk, is het niet? En als er een aantal tips die kunnen helpen bij het verminderen van een pond per dag en maak je een head-turner in een cirkel! Dat zou geweldig zijn, toch?

Dan is dit artikel van de juiste keuze voor u! Hier zijn enkele eenvoudige tips en trucs die sterk kan helpen bij het wegwerken van de buik. Ga je gang en geef het een te lezen!


Logistiek:

Moeten termen alvorens op deze reis. Om een ​​pond te verliezen per dag, moet je ongeveer 3000 calorieën te verbranden per dag. Dit kan worden berekend door rekening te houden met het gewicht en hoe actief je bent. Als u verbruikt 1.000 calorieën per dag, zal u gevraagd worden om 3000 calorieën te verbranden een pond te verliezen.

Verminder Calorieën:

Je zal moeten beperken de inname van calorieën tussen de 800 en 1.200 calorieën per dag, afhankelijk van uw gewicht en het aantal malen per dag je traint. Ook eet kleinere porties (5 kleine maaltijden per dag), het consumeren van groenten zoals sla en broccoli. Voor eiwitten, eet vis, kip en tofu, onder anderen.

Aërobe oefening:

Om een ​​pond branden per dag, moet je aërobe oefening te nemen in uw routine. Sommige calorieverbrandende oefeningen omvatten:

  • Boksen - je verbrandt tot 600-800 calorieën per uur.
  • Zwemmen - zal draaien rond 500-600 calorieën per uur.
  • Hardlopen - voor te bereiden tot 800 calorieën in een uur verbranden door het uitvoeren van een mijl in 8 minuten.

Drink veel water:

Drinkwater houden u gevoed door de dag, terwijl ook het houden u vol. Over 9-10 glazen water moet voldoende zijn om een ​​pond te verliezen een dag. Limoen of citroen toe te voegen aan het lekker maken.

Gom:

Kauwgom minstens twee keer per dag zal helpen de eetlust te onderdrukken. Ook helpt het om calorieën te verbranden, het bijhouden van de kaak sterk en stabiel.

30 uur Deadline:

Omdat je metabolisme vertraagt ​​drastisch wanneer heb je slaapt 's nachts, moet je tijd voor de spijsvertering hebben. Houd in een periode van 30 uur voor het eten te zorgen dat je kunt slapen op ongeveer 12:00 - genoeg tijd voor de spijsvertering.

Ginger Root Tea:

Na het diner, een gemberthee door het koken van een gemberwortel. Dit brouwsel zal helpen bij de spijsvertering, het houden van energie niveaus. U kunt ook een beetje 'van gehakte gember toe te voegen aan uw salade voor het diner.

Blijf Bezet:

Lees een boek of maak een lange bubbelbad als je ooit de behoefte voelen om snack een uur na het eten. Dit komt omdat een activiteit zal helpen om het hongergevoel te onderdrukken.

Deze stap-voor-stap handleiding is zeker om u te helpen te verliezen een pond per dag. Maar onthoud altijd, dit mag alleen worden gedaan voor 5-7 dagen. Als u strek de te ver, kan het lichaam gaan in honger-modus. Dit nieuwe resultaat een gewichtstoename.

Het maakt altijd meer zin om een ​​realistisch doel te stellen en het bereiken van het geleidelijk. Onrealistische doelen niet alleen schade veroorzaken, maar ook je demotiveren en het terugdringen van uw vastberadenheid ook. Als u op enig moment het gevoel naar beneden, onmiddellijk een arts raadplegen. Het wordt sterk aanbevolen om dit dieet plan te nemen onder toezicht van een voedingsdeskundige en een arts.

We hopen dat dit bericht is nuttig om uw doel te bereiken. En terwijl je op je gewicht missie verlies, altijd onthouden om te ontspannen, te mediteren en te ontspannen regelmatig. Hoe ziet u de bovenstaande tips te vinden? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha