8 eenvoudige manieren Ayurveda om donkere kringen te behandelenBron: getty

Ayurveda is gemaakt van twee woord- en Ayur Veda. Ayur betekent 'leven' en Veda betekent 'wetenschap'. Dus Ayurveda betekent letterlijk de wetenschap van het leven. E 'werd vele eeuwen geleden geboren in India en heeft tot doel het welzijn van de mens te voltooien. Het is ook van mening dat, om de natuur te volgen, is de enige manier om volledige wellness te bereiken.

Volgens Ayurveda, donkere kringen optreden als gevolg van de dominantie van factoren Vata en Pitta - de elementen vuur en water in het lichaam. Dus, ayurvedische remedies hebben tot doel de huid te hydrateren en beschermt tegen hitte.


Hier zijn een paar Ayurvedische behandeling voor donkere kringen rond de ogen om u te helpen zich te ontdoen van die lelijke zwarte vlekken die streven naar volledig verpesten het uiterlijk van je mooie ogen krijgen:

Die ayurvedische behandeling voor donkere kringen werkt het beste bij je? Volg deze om te weten ..

Rozenwater is uiterst handig als je wilt om zich te ontdoen van donkere kringen. En 'bekend om de teint te verbeteren en hydrateert de huid. De makkelijkste manier om het te gebruiken is om twee watjes in roos water laten weken en dan zet ze onder je ogen. Het is een eenvoudige en heerlijke ayurvedische geneeskunde voor donkere kringen.

Nootmuskaat is bekend dat werken tegen vlekken en donker worden van de huid als gevolg van de aanwezigheid van vitamine E en vitamine C in het. Om zich te ontdoen van hardnekkige donkere cirkel, maken een pasta van nootmuskaat en breng het onder je ogen. Laat een nacht staan.

Tomaat en citroen hebben allebei natuurlijke eigenschappen bleken. Gebruik een pasta gemaakt van een halve tomaat, een halve citroen, een snuifje kurkuma en gram bloem groen. Zorg ervoor om zacht met het oog gebied onder bij het wassen deze pasta als de huid is zeer delicaat.

Amandelen bevatten vitamine E, waarvan bekend is dat niet alleen de natuurlijke glans van de huid te verbeteren, maar ook om zijn verzachtende eigenschappen. Om de verschijning van donkere kringen te verminderen meng 1 eetl. van gemalen amandelen met verse rauwe melk tot een pasta te maken. Breng deze pasta aan het onder de ogen en laat gedurende 10 minuten en spoel na met koud water.

In Ayurveda wordt komkommer tridoshic verondersteld te zijn, wat betekent dat aangenomen wordt dat alle drie elementen van het lichaam en geest evenwicht. Dompel wattenschijfjes in koele, frisse komkommer sap, en plaats ze op uw ogen gedurende 15 minuten. Het is ook mogelijk om een ​​aantal aardappelen corrigeren en voeg het sap met komkommer sap om het effectiever te maken.

Een andere snelle tip om zich te ontdoen van donkere kringen is om een ​​halve theelepel mengen. citroensap met 1 tl. tomatensap en 1 theelepel. linzenmeel of masoor oranje. Voeg een snufje kurkuma poeder en deze pasta toe te passen op het gebied onder de ogen. Laat het 15 minuten en spoel af met koud water.

Kurkuma is een ander gemeenschappelijk element gevonden in de keuken die wordt gebruikt om zich te ontdoen van zelfs de teint en de huid donkerder te krijgen. Maak een pasta met het sap van suikerriet met 2 theelepels. kurkuma poeder, en laat 5 minuten staan ​​voor het aanbrengen. Van toepassing op onder de ogen en afwassen na 10 of 15 minuten.

Neem verse muntblaadjes en plet ze in een kom, voeg een paar druppels citroensap. Muntbladeren verkoelend effect op de huid en uiteindelijk donkere kringen verminderen. Zet deze gehakte muntblaadjes rond de ogen en laat een paar minuten en dan veeg.

In aanvulling op deze middelen, Ayurveda gelooft ook dat veranderingen in dieet en dagelijkse gewoonten moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat de cirkels zijn op de baai. Om zich te ontdoen van donkere kringen zorg ervoor dat je een eiwit en calcium-rijk dieet dat fruit en groenten die rijk zijn aan vezels fris zijn inclusief. Drink veel water en vermijd overmatige consumptie van snoep als ze de slaap verstoren.

Asana praktijk, zoals pranayama, asana-sarvang, neti neti sutra- jal- en om eventuele stress of angst tegen te gaan. Bovendien is het essentieel dat je je ogen geven voldoende rust, dus zorg ervoor om te slapen gedurende ten minste zes tot acht uur per dag en elke keer dat je in moeilijke omstandigheden werken om een ​​pauze te nemen en de ogen te bedekken met de palmen van je handen voor ongeveer 10 minuten en ontspannen.

Probeer deze home remedies voor donkere kringen en Ayurvedische heerlijk verblijf. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha