8 eenvoudige en effectieve tips voor het verzorgen van je haar gepermanentIn mijn vorige artikel besprak ik de verschillende soorten permanent. In het artikel van vandaag zal ik je tips over haarverzorging voor gepermanent haar te geven. Permanente golf of meer algemeen bekend als permanenten is een soort kapsel dat het gebruik van chemicaliën te breken en te hervormen de banden van het haar gaat.

Tips voor gepermanent haar

  1. Hierbij wordt het haar wordt eerst gewassen en vervolgens verpakt op een staaf permanenten.
  2. U kunt ervoor kiezen om losse krullen of strakke krullen variëren van de dikte van de perm staaf hebben.
  3. Vervolgens krulvloeistof wordt aangebracht op het haar met een base.
  4. Deze oplossing helpt om de banden van de eiwitketens van de haar breekt verzachten de interne structuur van het haar.
  5. Nadat de oplossing wordt geabsorbeerd in het haar, het haar wordt weer gewassen om alle sporen van de oplossing te verwijderen.
  6. De eigenschappen en verzacht het haar, waardoor het makkelijker voor perm.

Afhankelijk van het type permanent kan het effect duurt ongeveer 6 weken tot 8 maanden.


En 'veilige haar permanenten gekleurd ?

Ja, ze zijn veilig voor permanente haar gekleurd of gebleekt. Maar je moet altijd gaan voor perm zuur als is speciaal gemaakt voor gekleurd haar of behandeld. En 'aan te raden om een ​​test streng gedaan voordat permanenten haar doen. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat je haar niet beschadigd door de gevolgen van permanenten.

Hoe lang zal de permanent zal duren

Het effect van perm duurt ongeveer 6 weken tot 8 maanden. Hangt majorly op de haargroei. Dus je moet altijd een touch-up gedaan op je root tips om je permanent te houden.

Bericht gepermanent haar tips ...

Je moet je haar shampoo slechts 24 of 48 uur na het permanenten proces. Dit is omdat je haar is erg kwetsbaar en heeft tijd nodig om te wennen aan de chemicaliën die worden gebruikt in uw behandeling.

Gebruik een shampoo speciaal ontworpen voor "chemisch behandeld haar." Deze voldoen aan de chemisch behandeld haar als ze zoete ingrediënten. Alle andere shampoos zijn te sterk om breekbaar haar dat agressieve chemicaliën kunnen bevatten.

Na het wassen, is het zeer belangrijk dat u uw haar te conditioneren. Het is een mythe dat conditioner kunnen ontspannen en verwen uw perm. Met behulp van de airconditioner aan de rechterkant is de truc. Gebruik een conditioner die is ontworpen voor chemisch behandeld haar als het zal helpen om uw perm gladder en langer meegaan. Conditioner sluit niet alleen de opperhuid, maar ook als een Detangler.

uw haar niet droog. In plaats van de lucht droog ze af of gebruik een diffuser met een koele sfeer.

Vermijd het gebruik van een kam door zijn haar in de eerste 24 uur. In plaats van met je vingers om je haar te kammen en dan doorkammen met een grove kam.

Uw haar niet binden in een paardenstaart of een broodje. Laat je haar open te stellen voor 1 dag of 2 dagen. Het zal voorkomen dat een misvorming in je krullen en helpen handhaven van zijn vorm.

Zelfs haar knippen om de 4-5 weken. Dit zal niet alleen je haar gezond te houden, maar ook ontkiemen je krullen.

Bedek je haar wanneer je uit te gaan in de zon. UV-stralen van de zon kan je lokken gepermanent beschadigen. Als je gaat om te zwemmen, het dragen van een badmuts om je haar te beschermen tegen chloor. Wat nog belangrijker is, volg dan altijd het advies van uw stylist. Ze geven je het beste advies op basis van uw haartype en behoeften.

Na al het behoud van gezonde haren, na een permanent is veel makkelijker dan je denkt !!!

Tot die tijd, zorg.

Houd het stijlvolle !!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha