8 eenvoudige dingen die je kunt proberen grappig te zijnHet leven van vandaag is vol van deadlines, multi-tasking, vervuiling, verkeer, en nog veel meer, dat tegen de tijd dat het je lukt om een ​​beetje 'van tijd voor jezelf te krijgen, bent u waarschijnlijk al gestrest en prikkelbaar. Met het grootste deel van het plezier opraken van het leven, wat met de baan van het nemen van op alles, het enige dat nog weet te brengen direct een glimlach is een beetje 'gemakkelijke en ongedwongen humor.

We moeten allemaal een zekere mate van plezier in ons leven. En met standup comedians steeds populairder over de hele wereld, is het geen verrassing dat deze geïmproviseerde laughathons worden steeds het middelpunt van elke wedstrijd.


Grappig is een inherent geschenk dat direct kan maken het leven van een sociale gebeurtenis, tegelijk leuk en populair. Hoewel plezier is alle grappen en het trekken van de benen, zeker betekent niet sarcastisch, of het tonen van iemand in een kwaad daglicht te zijn. Als je probeert grappig te zijn, moet je doel zijn om mensen hebben een goede lach en gemak hun zorgen.

Als u op zoek bent naar opfrissen uw quotiënt 'fun' voor een leuk feest of een avond met vrienden, hier zijn enkele tips die u kunnen helpen de juiste toon te zetten:

Verlichten uw stress en te ontspannen:

Dit moet de nummer een regel zijn. Als u ongedwongen en comfortabel met wat je doet, zal het publiek automatisch ontspannen, waardoor het juiste platform om grappen te starten. Vergeet niet, het zijn grappige is hard werken, en is het best gedaan met de geest licht. Probeer niet te veel over wat je zegt denkt. In plaats daarvan proberen en te praten over onderwerpen die gemakkelijk naar je toe komen, als dingen of situaties u bekend bent met.

Voorbereiding:

Bekijk uw favoriete komieken uit te voeren en proberen om een ​​aantal van hun maniertjes en argumenten te verzamelen. U kunt ze altijd veranderen in uw stijl en smaak. Omdat het origineel is de sleutel, en hoewel je ideeën kunt lenen van andere, moet het eindresultaat zijn uit je creativiteit. Hoe meer je weet van andere komieken en hun stijlen, plus je kunt bouwen op uw eigen, zolang het mogelijk is om hun stijl te verbeteren. Tot dan, je oefenen en huiswerk.

Ken uw publiek:

Zeg het juiste ding voor de juiste doelgroep is het cruciale punt om grappig te zijn. Up-to-date over de actualiteit in alle gebieden. Van belangrijke verbeteringen van evenementen, tv-shows en films naar problemen in de wereld, moet u comfortabel en op de hoogte van dit alles zijn. Proberen om vooraf te weten wat voor soort ontmoeten u wilt. Als het een plek van een vriend, vraag dan de mix van vrienden die komen. Als het een formele gelegenheid, probeer de verschillende namen die aanwezig zullen zijn te begrijpen, en zorg ervoor dat de grappen zijn stijlvol. Begrijpen als je speelt op een menigte van alleen vrouwen, mannen alleen, of een gemengde groep. Ook hebben een aantal fundamentele kennis over het gebied of stad die je in een grote impuls zijn.

Betrek het publiek:

Mensen hebben meer kans om aandacht te besteden en geniet van je grappen als je op hen gericht. Gebruik uw publiek als rekwisieten, maar zorg ervoor dat je niet al te offensief, omdat dit een negatieve impact kan maken en het publiek kan niet goed reageren.

De grap is op jou:

Self-afschrijving is een populaire techniek die vele standup comedians gebruiken, want mensen vinden het grappig als iemand scheuren grappen aan jezelf. Doe het zonder klinkende te negatief of zelfkritiek.

Wees blij en toon een beetje 'van energie:

Wees tijdens je act levendig en energiek. Spelen met woorden en dingen levendig te houden. Als het publiek ziet is vol van het leven op het podium of tijdens de uitvoering, is het waarschijnlijk om ze meer te genieten. Niemand wil te zitten door een doffe prestaties, ook al is het een leuke één.

Lach jezelf:

Houd lachen en blijven om anderen te laten lachen! Als je een grap gebarsten, zorg ervoor dat je aan het lachen te veel, tenzij de grap anders vereist.

Geniet van uw prestaties:

Tenzij je niet bevalt wat je doet, zullen anderen niet genieten van een van beide.

Ik hoop dat je probeert een aantal van deze trucs bij uw volgende vergadering. Vergeet niet om hier te reageren en vertel ons hoe het ging!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha