8 economische VALENTINE cadeau-ideeën voor HEM8 economische VALENTINE cadeau-ideeën voor HEM

U hoeft niet naar de bank te breken om uw waardering te tonen voor uw man op Valentijnsdag. Hoe dan ook, het geld niet kan kopen liefde. Dus vergeet de flitsende designer labels en restaurants, is de gedachte die telt, en hebben een kijkje bij enkele van onze minder dure cadeau-ideeën voor Valentijnsdag voor hem:

1. Candy en een kaart

Een van de makkelijkste, liefste en meest tedere manieren om je man laten zien een beetje 'van de liefde is hem een ​​snoepje en een kaart op Valentijnsdag te geven. U heeft waarschijnlijk niet krijgen om snoep te eten heel vaak, dus een selectie van snoep voor de kinderen en een mooie kaart verwarmt het hart meer dan een dure cadeau. En maakt het papier een beetje 'special, schrijf iets zinvols in, niet alleen je naam!


2. Bak de taart

Als u op zoek bent naar goedkope

gift

ideeën voor Valentijnsdag om je man te verrassen, maak een taart, of zijn favoriete woestijn voor hem. Gaan met een aantal leuke hartvormige koekjes of ijs een taart met een speciale boodschap. De inspanning zal veel meer gewaardeerd dan een prijskaartje.

3. Ga praktische

Om een ​​beetje 'van meer praktische cadeau-ideeën voor Valentijnsdag u en uw mannen konden bespreken en enkel aanvaard dit jaar met elkaar geschenken die u daadwerkelijk gaat gebruiken kopen. Misschien heel graag een nieuwe sjaal of een paar handschoenen ... U kunt altijd een doos bonbons met het als goed.

4. Stuur hem een ​​pizza

Een ander eenvoudig idee verrassing voor Valentijnsdag voor je man zou gewoon een pizza stuur hem op zijn werkplek.

Hij is van plan om geld te besteden voor de lunch toch, dus waarom hem niet verrassen met zijn favoriete pizza afgeleverd bij haar plaats van het werk? Niet de gezondste van de maaltijden, maar hij zal genieten van de verrassing en zorg!

5. omlijst

Een van de populaire ideeën goedkoop cadeau voor Valentijnsdag voor je vriendje zou een mooie ingelijste foto van jullie samen te zijn; Dit geschenk zal duren dan de dag en uw man kan op uw bureau te zetten op het werk of in zijn kamer thuis.

6. hem naar een diner koken

Geen behoefte om naar een chique restaurant voor een heerlijk diner; bereiden een speciaal diner voor hem en hebben de romantische nacht in de Valentine's Day, in plaats van uit te gaan. Maak er iets anders, iets dat normaal gesproken niet zou hebben. In geval van twijfel, er zijn een heleboel ideeën van recepten, instructies op het internet. Alleen Google.

7. Boek een weekend

Het moet een luxe vijfsterrenhotel aan de Dag van uw Valentijnskaart plagen niet. Er zijn vele manieren om weg te blijven voor minder geld. Je gaat naar de hele dag en de hele nacht in het donker buiten te zijn, dus waarom geld verspillen aan een duur hotel kamer?

8. Geef hem net

Weet je wat? Waarschijnlijk alles wat ze echt willen is dat je; dus niet te benadrukken over de prijs van een geschenk, maar alles wat we kunnen met liefde te geven en hij zal gelukkig zijn.

Heb je andere ideeën goedkoop cadeau voor Valentijnsdag voor hem? Zorg ervoor dat ze te delen in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   1
Augustus 27, 2015 | 16:38:03 | later 6 uur

Super ideeën! Dank

  5   1
Augustus 27, 2015 | 20:35:34 | later 10 uur

Bedankt voor het delen, liefde suggesties!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha