8 dingen om te overwegen voordat je voor cosmetische chirurgie PLASTIC8 dingen om te overwegen voordat je voor cosmetische chirurgie PLASTIC

Plastische chirurgie is zo gemeenschappelijke plaats nu dat je zou kunnen worden vergeven voor het nemen van het zo licht als, bijvoorbeeld, veranderen van het merk van mascara. Maar plastische chirurgie is nog steeds een operatie en moet niet echt zo lichtvaardig worden genomen. Je kan niet mis gaan, het kan pijn doen en, soms, is volkomen nutteloos, dus overweeg deze acht dingen, voordat u zich inschrijft om te gaan onder het mes van de chirurg:

1. Is er een alternatief?

Het eerste wat je moet overwegen voordat je voor cosmetische plastische chirurgie is dit: er is geen alternatief? Plastische chirurgie is niet zonder risico, zodat je jezelf de vraag of deze procedure is het echt nodig? U kunt gewicht te verliezen door een dieet, kunt u uw spieren met lichaamsbeweging en u kunt uw huid om uw dieet te verbeteren. Voordat je jezelf onderwerpen aan een operatie, zou het beter op zijn minst hebben geprobeerd de eerste niet-chirurgische alternatieven.


2. Hebt u de risico's overwogen?

Een ander ding te denken alvorens een cosmetische plastische chirurgie is het risico. Alle plastische operaties zijn bepaalde gezondheidsrisico's, alsook elke operatie. Er is een risico op infectie na de operatie en de risico's van anesthesie, vooral narcose. Zorg ervoor dat de chirurg goed heeft uitgelegd de risico's die we kunnen zijn in de procedure die u overweegt, alvorens in te stemmen om door te gaan en te kijken naar voor en na foto's van plastische chirurgie van andere mensen.

3. Wat zijn de kosten van plastische chirurgie en kunt u zich veroorloven?

Of u betaalt voor Esthetische Plastische Chirurgie in contanten of door middel van financiering, elke vorm van plastische chirurgie procedures is niet goedkoop. Hoewel het het enige waar je aan denkt nu kan zijn, denk goed na over de andere dingen die je zou kunnen missen in de toekomst te betalen voor deze operatie. Er is geen zin in het betalen voor een slank figuur bikini, als je dan kan veroorloven om naar het strand.

4. Wat zijn de beperkingen van de plastische chirurgie?

De chirurg kan niet absoluut garanderen gevolg. Terwijl veel mensen zijn erg blij met de uiteindelijke resultaten van hun cosmetische plastische chirurgie, zijn er ook veel die niet 100% tevreden als plastische chirurgie fout gegaan. Ook, denk ik niet dat de plastische chirurgie onmiddellijk uw leven zal veranderen. Er is geen garantie dat je de man van je dromen te vinden, alleen maar omdat je borsten zijn groter of neus is recht.

5. Hoe lang deze cosmetische plastische chirurgie duren?

Wees ervan bewust dat niet alle plastische chirurgie duurt eeuwig en dat je niet echt stoppen met het verouderingsproces. Een huid-lifting, bijvoorbeeld, kan duren slechts voor een jaar, terwijl een face lift die de spieren spant, kan duren tot tien jaar, dus moet u ervoor zorgen dat u het beste advies dat je kunt.

6. Weet u waar de littekens zijn?

Laat u niet misleiden door de hype van de operatie litteken minder, kun je niet doen! Dat een goede chirurg zelfs niet doen als het plastic is te maken de littekens minder zichtbaar maskeren hen en laat ze op plaatsen die kunnen worden verborgen. Zorg ervoor dat u met uw chirurg waar de littekens zal zijn en ervoor zorgen dat u tevreden met het antwoord zijn.

7. U zult een heroperatie nodig?

Het is niet ongewoon in cosmetische plastische chirurgie om te ontdekken dat je meer dan één bewerking nodig om de gewenste resultaten te krijgen. Follow-up operatie kan zeer gering zijn, maar zorg ervoor dat uw chirurg te vragen wat de kans is dat je een heroperaties nodig, zodat ze zich volledig bewust zijn van de totale kosten die u kunt verwachten te maken.

8. Bent u probeert te kijken als iemand anders?

Er is niets mis met het hebben van cosmetische plastische chirurgie, maar het is niet een remedie voor depressie of onveiligheid. Plastische chirurgie wordt het best beschouwd als een middel om de finishing gezet raakt om wat de natuur geschapen, en niet als een manier om een ​​nieuwe persoon te maken. Probeer niet te kijken als iemand anders, want je uniek en mooi zijn, en er is slechts één op deze planeet!

Welke andere dingen, je mening, een persoon zou moeten overwegen voordat je voor cosmetische plastische chirurgie?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   2
Maart 31, 2015 | 22:18:04 | later 5 uur

Hello! Ik lees uw blog voor een tijdje en ik eindelijk de moed om verder te gaan en geven een schreeuw van Dallas! Wilde alleen maar zeggen houden het fantastische werk!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha