8 dingen om te overwegen voor uw make-up bruiloft pakket

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 1, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Het zou liegen om je voor dat je zei dat je niet hebt gedroomd van de perfecte trouwdag sinds je een klein meisje! Met de Indiase bruiloft bestempeld als 'The Great Indian Wedding', is het geen verrassing dat de meeste van de Indiase meisjes, dit is de belangrijkste dag van hun leven en groter. Want het is een dag van feest, het is een dag van zenuwen, zorgen en reserveringen en fotografen en de familie en in het midden van dit alles, het zijn de perfecte Indiase bruid. U kunt de perfecte bruids make-up lijkt klaar in je geest, maar het geven van vorm vereist eigenlijk een beetje 'meer thuis.

Arrangementen bruids make-up


Er zijn verschillende bruids schoonheid pakketten die er zijn en hier is wat hulp voor u om uit te kiezen:

Begroting

Als u op zoek bent naar een professionele kunstenaar bruids make-up, zal het uitgangspunt bereik starten vanaf ongeveer 15-18k en gaan overal in lakh. Het opstellen van een begroting vooraf is noodzakelijk, om een ​​idee van hoeveel u comfortabel kunt besteden, hoeveel u kunt strekken, indien nodig te hebben, en wat bereik is volledig buiten het veld. Het is heel makkelijk om te verleiden tot iets als je niet beschikt over een vast bedrag klaar in je geest op voorhand, en zelfs als u wilt uw beste op deze dag te kijken, zeker niet wil later in een soep te krijgen. Een beetje 'plan verstandig kan nooit kwaad, zeker niet de bruid!

De bruid en bruidsmeisjes

De meeste bruiden willen deze speciale dag gebruiken om hun speciale vrienden en familieleden te behandelen voor een aantal magische truc professional. Bent u probeert te make-up te krijgen alleen voor jezelf, of wilt u de diensten uit te breiden naar uw vrienden of bruidsmeisjes ook geselecteerd? De meeste bruids make-up pakketten die door deze dagen komen met speciale diensten voor de bruid, evenals een aantal vrienden, dus plannen en beslissen.

Pre-huwelijk, het huwelijk en post-Huwelijksvoltrekking

Veel diensten pakket bruiloft deze dagen andere make-up, niet alleen voor het D-day, maar vanaf het begin van uw feesten, dat wil zeggen vanaf de dag van uw mehndi of Sangeet voor uw bruiloft en receptie. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om te gaan voor een die alleen werkt met u op uw trouwdag, maar als je wilt een professioneel tintje tijdens de vieringen, herinner me niet om contact op met de kunstenaar u denkt van de boeking. Pakketten truc Pre-bruid kan je zeker helpen om er prachtig uit alle door de meest memorabele dagen van uw leven!

Onderdeel van het pakket

Bruiloft pakketten zal omvatten voornamelijk haar, make-up en gordijnen, wat betekent dat het zal u helpen uw bruids make-up te maken, je kapsel bruiloft en u helpen uw sari of bruiloft uitzet draperen. Professionals ook op sieraden bruiloft in de zaal truc, als je gaat voor sierraden. Maar het is raadzaam van tevoren te controleren of u van plan bent om sieraden 'echte' waarde te dragen, zoals op veel plaatsen wel of niet mee eens. Ook als u wilt gaan voor een pre-bruiloft pakket (die meestal bestaat uit body scrubs, wraps, exfolieert, waxen, massage, enz.) Voordat u de belangrijkste dag, is het raadzaam om te controleren met dezelfde artiest (en).

Haar

Hoewel het zeer waarschijnlijk dat hij ging naar een traditionele bruids look, er is nog veel dat kan worden gedaan als het gaat om uw bruiloft kapsels. Ontdek enkele stijlen online en zie welke je wilt, en erachter te komen wat past bij je gezicht gesneden en de aard van de jurk die je draagt ​​op de dag. Ook, neem contact op met uw kunstenaars, als je nodig hebt om vooraf te wassen je haar thuis dezelfde dag of de dag ervoor, of als het zal worden opgevangen in de studio.

Trial Dag

Het krijgen van een haar en make-up proces voor de belangrijkste dag wordt altijd aanbevolen. Dat ziet er geweldig uit in foto's en op de telefoon kan volledig anders dan wat je kan hebben gedacht. Een test krijgt u een perfect idee en huidtint van de kunstenaar, die overeenkomt met wat er goed uitziet en wat je weg kan nemen zonder dat het te ongemakkelijk te geven. Zorg ervoor dat u uw test ten minste 4-5 maanden van tevoren, zodat er altijd ruimte voor verandering en re-boek met iemand anders als dat nodig is.

Huidproblemen

Als u problemen met uw huid gehad, moet u bespreken met uw make-up artist ruim van tevoren. Sommige professionals kunnen behandelingen raden pre-make-up, terwijl anderen zullen u adviseren over welk type van make-up die past bij uw huid de beste aanpak in deze omstandigheden.

Reizen en Afstand

Het boeken van de locatie voor de truc, zorg ervoor dat je belangrijke aspecten te houden, zoals de afstand tussen de woning en de trouwlocatie in het achterhoofd. Een mediapakket bruids make-up zal uren van 2:30 te nemen en, uiteraard, kan meer strekken.

Afbeelding vriendelijkheid: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha