8 dingen om te doen toen op een dag op Valentijnsdag8 dingen om te doen toen op een dag op Valentijnsdag

Zodra de kerstversiering zijn gedaald, Valentijnsdag biedt en advertenties uit te komen in de winkels; speciale aanbiedingen voor diners bij kaarslicht voor twee, romantische uitjes in het land voor paren en hart-vormige rode ballonnen helderste, wenskaarten kleverig en leuke teddyberen, dan je zou willen.

Dus wat is een meisje te doen? Nou, zou je kijkt naar deze beroemde tv-programma's die zij aanbieden en krijgen bitter, zitten op de bank thuis, eet een hele bar van uw favoriete chocolade en algemeen medelijden met je.


Of, kon je een kijkje nemen op onze ideeën over hoe om Valentijnsdag te vieren zonder partner te nemen. Single zijn op Valentijnsdag is niet slecht en moet niet deprimerend zijn, in feite, kan ook leuk zijn! U hoeft niet een vroom christen om Kerstmis te vieren, dus waarom u een partner om Valentijnsdag te vieren nodig? Dus hier zijn onze 8 dingen om te doen als alleen op Valentijnsdag:

1. uw kinderen Behandel

Als u alleenstaand bent op Valentijnsdag en je hebt kleinkinderen, nichten of uw vrienden hebben kinderen, gebruik dan een deel van dat geld dat zou worden verspild in geschenken sentimenteel en neem de kinderen voor de dag plaats. Laat hun ouders gaan en hebben ze allemaal gevonden op, terwijl 'babysitter' voor hen, en je zult waarschijnlijk een stuk leuker dan ze doen.

2. Toon uw liefde voor een vreemde

Als je single op Valentijnsdag, uw liefde voor de mensheid als geheel en een glimlach op het gezicht van iemand. Vrijwilliger om te helpen thuis of senior centrum voor kinderen. Je zou denken dat je hard worden gedaan door, die slechts op Valentijnsdag, maar een kijkje nemen om je heen, sommige mensen hebben veel erger dingen.

3. Escape uit de stad

Als je single op Valentijnsdag zijn, gewoon opstaan ​​en gaan naar een andere plaats. Bezoek een plek waar je nog nooit geweest om voor of zijn een toeristische voor de dag in uw stad. Niet noodzakelijkerwijs een significante andere op sleeptouw om een ​​goede tijd te hebben, te genieten van de dingen die je liefde en geniet!

4. Verzend wat liefde naar uw vrienden en familie

Er zijn veel verschillende soorten van de liefde, dus laat iemand anders in uw leven weten dat u van hen met een kaart om familie en vrienden te verzenden. Het moet niet een kaas 'u zult mij voor altijd' type kaart, een eenvoudige 'Hey, ik besef dat je in mijn leven' wil.

5. Vergeet niet iemand die echt heeft geen

U kunt alleen voor andere doeleinden dan het hebben van een breuk tussen vriendjes vele redenen. Spreid een beetje 'van de liefde, herinneren zij die eenzaam kan zijn de hele tijd. Een bezoek aan een ouder familielid die haar man heeft verloren en leven op hun eigen zou echt hun dag te maken.

6. Zorg belangrijke dag één

Sta op en ga ervoor! In plaats van te verbergen, wentelen in zelfmedelijden, ga je gang en gaan met dat ding dat je jezelf beloofd eeuwenlang zou doen. Start een nieuw project, het vinden van een nieuwe hobby of het reinigen van de logeerkamer en maken de dag waard.

7. Laat deze paren een ding of twee

Toon die paren die een leuk meisje te hebben. Reserveer een tafel in een chique restaurant voor u en enkele vrienden zijn single en je eigen Valentines avondje uit in de stad. Je zou ook het voordeel van al die koppels echt afluisteren blij met de grappen en hardop lachen!

8. Vier het zijn enkele

Maak Valentijnsdag dag: uitstappen werk een beetje 'vroeg of neem de dag en gewoon doen wat je wilt doen. Verwen uzelf en ga naar plekken waar je heen wilt, terwijl je nog steeds vrijgezel en nu het nog kan!

Als je single op Valentijnsdag zijn, plezier hebben, gelukkig zijn, je vier, het leven vieren, vier liefde, het is uw dag, geniet ervan!

Voel je vrij om hun ideeën en dingen te delen wanneer alleen op Valentijnsdag te doen in het opmerkingenveld.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha