8 dingen om mannen en vrouwen verschillend interpreteren8 dingen om mannen en vrouwen verschillend interpreteren

Het is een wetenschappelijk bewezen feit dat mannen en vrouwen verschillend brein zijn aangesloten. Terwijl vrouwen hebben de neiging om over de dingen te analyseren, mannen zijn veel meer kans om rechtdoor te gaan in het kantoor, als de spreekwoordelijke olifant in een porseleinkast! Geen wonder, dat als een vrouw zal worden op zoek naar een verborgen betekenis en een man sprong direct naar de verkeerde conclusie, zijn er vaak misverstanden tussen de twee. Geef dezelfde boodschap om een ​​man en een vrouw en kan volledig verschillende conclusies uit deze acht dingen te trekken en hier zijn dat mannen en vrouwen van een andere interpretatie:

1. Het verschil tussen goed en kwaad

Mannen en vrouwen zien wandaden heel anders. Een man ziet een misdaad als een eenmalige gebeurtenis die recht kan worden gebracht, en een vrouw tonen een strafbaar feit als iets veel dieper. Een vrouw is veel meer kans om een ​​overtreding of zonde zien, als je religieus bent, als een teken van gebrek aan moraal van een persoon, als een man gewoon kan worden gezien als een vergissing.


2. De woorden 'ik hou van je'

Vreemd, voor een jongen, de woorden 'ik hou van je' betekenen verschillende dingen, als hij zegt dat als hij het hoort. Een jongen zegt dat hij houdt van een goede vriend en niets meer dan zorgen die persoon. Toen hij deze woorden van een meisje hoort, echter, begint hij te denken dat het huwelijk en kinderen!

3. Gefeliciteerd

Felicitaties zijn veel belangrijker voor mannen dan vrouwen. Je zou onschuldig compliment van een man voor zijn nieuwe shirt, maar dat zal worden gelezen als een reactie flirterige. Mannen elkaar niet aanvullen, op dezelfde manier als vrouwen doen, dus bij het geven van een compliment of ontvangen, zal veel meer betekenis achter het te hebben voor hem, dan je zou vermoeden.

4. Wat doe je vandaag?

Vaker wel dan niet, dan zal een meisje veel meer de vraag 'wat doe je vandaag' te lezen, een jongen echt betekent. Om een ​​kind, dit is meestal gewoon zijn manier van het passeren van de tijd van de dag of maak een praatje, maar de meisjes zal analyseren en commentaar van dit soort zijn waarschijnlijk om het te nemen als een voorloper van hem voor een afspraak.

5. Humor

Mannen en vrouwen humor interpreteren ook anders en zal waarschijnlijk geen verrassing om te horen dat mensen gemakkelijker zal lachen dan slapstick humor, dan vrouwen. Maar het verschil in gevoel voor humor gaat dieper dan dat; eigenlijk dateert uit de neiging van de vrouw tot meer dan opnieuw analyseren. Mannen lachen gemakkelijker dan vrouwen, maar zelfs als een vrouw duurt langer om te beslissen of er iets grappig is of niet, als ze eenmaal hun geest hebben gemaakt, zullen ze veel meer uit van de humor dan mannen .

6. Subtiliteiten in taal

Niet te veel in de exacte woorden die een kind gebruikt in het gesprek te lezen, omdat mannen niet graag in de finesses van de taal, zoals vrouwen. Een man niets anders betekenen als je zegt 'hallo', 'hey' of 'hallo', is hetzelfde voor hem. Een meisje zal iets te lezen in een SMS-bericht te beginnen met 'hallo', in plaats van de gebruikelijke 'hey!' Hij zal zich afvragen wat de hel gezegd slecht!

7. Kunnen we later praten?

Men kan niet multi-tasking, dus als hij zegt: 'We kunnen hier later over praten?' Neem het niet te betekenen dat het een belangrijke kwestie is of dat hij niet wil praten over. Wanneer een man zegt dit, zegt hij dat het onderwerp is belangrijk en misschien tijd om na te denken nodig hebben en, vooral, wil in staat zijn om zich te concentreren op de discussie.

8. Warning Signs

Mannen en vrouwen te interpreteren de waarschuwingssignalen zo zeer verschillend, zowel in fysiek gevaar waarschuwingen en waarschuwingen van de emotionele type. Een man ziet een stoplicht, dat is ongeveer om rood te worden, als een uitdaging te worden geslagen en niet als een waarschuwing dat hij een ongeluk kan hebben, terwijl een vrouw wordt gezien als een teken van gevaar. Hetzelfde geldt voor de signalen die relatie niet werkt. Een vrouw identificeren tekenen van een mijl afstand, zal een man af wat hem overkwam!

Welke andere dingen, uw mening over, mannen en vrouwen verschillend interpreteren?

Voel je vrij om je gedachten en relatie advies delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   1
September 8, 2015 | 14:06:05 | later 3 uur

Geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha