8 Dingen Mannen Vrouwen WISH kende ze8 Dingen Mannen Vrouwen WISH kende ze

Toen God mannen en vrouwen, heeft hij besloten om verder te gaan en we anders bedraad.

Ongetwijfeld is het hebben van een heel goede lachen om zichzelf als we kopen giften voor Kerstmis dat niemand van ons wilde. U kunt hem bijna horen proberen om een ​​lach onderdrukken als de man denkt bij zichzelf: "Oh ... Sokken weer O, als beter dan ik wist dat ze."

De beste manier om Gods ontwerp te begrijpen is door te vragen de kinderen wat ze willen vrouwen wisten van hen - en dan is de creatie van een artikel als dit om het woord te verspreiden. Hoe gaaf is dat ?! Gods wegen zijn vaak mysterieus! Wel, God heeft zeker een gevoel voor humor!


Ahem. Zonder verdere omhaal, laten we eens kijken naar acht dingen die mannen willen meer vrouwen kennen.

1. mannen een hekel aan onvoldoende of niet in staat te voelen

Jongens willen niet het gevoel hebben dat ze dit niet kunnen doen of niet kan doen. Als je hen vertellen: "U zuigt bij de vaststelling van auto's," Je gaat echt pijn hun gevoelens. Ook zeggen: "Maar het is niet omdat uit

Ik

I love you ", het zal niet veranderen aan het feit dat het zal worden geschokt.

Ze niet schelen om bemind te worden als zij onvoldoende! Jongens zouden veel liever ergens goed in om bemind te worden, want goed zijn in iets is een bewijs van hun kracht en superioriteit. Ze willen de man die je beschermt tegen alle van hen - niet de mooie ding dat je wilt knijpen als een teddybeer, maar het is nutteloos toch.

2. De jongens kunnen ook onzeker, Just Like Girls

Ik dacht dat meisjes waren onzeker? Denk opnieuw. De mannen zijn enkele van de meest onveilige wezens op aarde, hoewel zij niet zullen toelaten. Maar de waarheid is dat kinderen - net als vrouwen - dat ze de zorg over hun rol in het leven, zowel thuis als op het werk, en de enige manier om ze veilig te voelen wat ze doen is hen de herinneringen die goed zijn in wat ze doen.

3. Mannen zijn belast

Aww. De mannen zijn belast ... En 'bijna brengt een traan in je ogen ...

Dat klinkt net als de sarcasme, is het niet? Nou, het is het niet. U ziet, is het zeer gemakkelijk voor ons, de meisjes, om de problemen van de mensen te ontslaan en hen vertellen om zichzelf te overtreffen en dat ze moeten "proberen om een ​​man te zijn", maar de waarheid is dat kinderen echt het gevoel gebukt onder een reeks verwachtingen. Ze zijn verbonden te worden gevoeld alsof ze de aanbieder en beschermer, en dit brengt veel druk en verantwoordelijkheid, om geld te verdienen om de veiligheid en beveiliging van hun gezin te garanderen. En dat kan krijgen op de top van hen.

4. Zij zorg over de manier waarop je kijkt, maar niet altijd zien

'Hoe kan ik in dit? ", Vraagt ​​hij met enthousiasme, veelbetekenende blik prachtig.

Maar je man grunts gewoon iets in reactie, voordat hij terugkeerde naar zijn krant.

De jongens zijn niet echt blij als het gaat om je uiterlijk - of zo lijkt het. Jongens, echter, waardeer je het maken van de inspanning leuk om te kijken voor hen. Ze zijn niet alleen erg goed om het te bewijzen!

5. Mensen houden van lichamelijke intimiteit

Ik weet dat ik weet. Je rolde gewoon je ogen, en vroeg: "Wat is nieuw"

We gaan ervan uit dat kinderen verslaafd zijn aan het maken van liefde, en ze op de hersenen hebben gehad. Maar de realiteit is dat kinderen niet hongerig voor lichamelijke intimiteit van alles wat beweegt - in plaats daarvan willen ze lichamelijke intimiteit van u, want ze willen voelen door u gewenste. Zie, de jongens niet per se willen plezier slaapkamer aan hun fysieke behoeften hebben; plaats, ze willen dat vertrouwelijk met u te zijn.

6. Jongens van je denken

Het is heel gemakkelijk om te geloven dat je de enige bent die uw partner denkt, maar de realiteit is eigenlijk heel anders, omdat de mensen denken vaak dat hun partners ook. Kijk, jongens zijn niet echt menselijke emoties door God 'zorgen voor ons' gestuurd; eerder, kinderen zijn gevoelig voor momenten van pure emotie, en zelfs de kleinste, meest triviale ding kan ervoor zorgen dat ze om na te denken over ons en barstte in tranen uit. N'aww, jongens zijn niet de leukste ?!

7. Mannen Liefde Romance - gewoon ik ben niet erg goed in

Als je verbijsterd was omdat je dacht dat je uit de jongen minst romantische in de wereld, je bent zeker niet alleen. Veel vrouwen voelen hetzelfde, zodat onze partners lijken niet vaak wil gewoon romantisch te zijn.

De waarheid is echter dat de kinderen doen liefde romance - dat gewoon geloven dat ze niet erg goed in! Eerder dan riskeren de vernedering en de totale rampzalige mislukking met de datum uit de hel, zouden ze liever gewoon blijven en je te vertellen dat ik van je hou tijdens het reclameblok. Het enige wat u hoeft te doen in deze situatie is om hen te praten over hun gevoelens en hen aanmoedigen meer romantisch te zijn. De manier waarop de jongens zijn bedraad is zodanig dat, voor hen, de romantiek is te danken aan de ijzerhandel.

8. Zij Love You

Net als een heleboel dingen op deze lijst, de jongens hou van je - maar moeilijk om hem te zien. Om een ​​of andere reden, de jongens krijgen een beetje tongue 'vastgebonden over dingen die er toe doen, die leidt ons om te denken dat je niet de zorg over ons. Maar jongens, net als een beetje 'zelfvertrouwen en als ze proberen om zich te uiten, doen ze dat onhandig en dingen komen verkeerd. De waarheid is echter dat mannen love you - zeer! Ze hoeven alleen maar een beetje 'van coaching te kunnen om het te bewijzen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha