8 dingen die je waarschijnlijk houden u van het vinden van liefde8 dingen die je waarschijnlijk houden u van het vinden van liefde

1) Gebrek aan zelf-liefde

Nou, vaak we onszelf zwaar bekritiseren via onze interne dialoog en proberen te veel fouten en gebreken in ons uiterlijk, gedrag of in ons leven in het algemeen. Dit is niet de manier om liefde en gelukkige relatie te trekken in je leven. Allereerst moet je leren om lief te hebben en accepteer jezelf geheel en volledig, ongeacht wat; want als je niet wilt / hou van jezelf, kan die anders verliefd op jou?

2) een laag zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen

Vaak zien we onszelf als onwaardig van de liefde, omdat we, zoals eerder gezegd, bekritiseren onszelf binnen. Zelfvertrouwen en gezond gevoel van eigenwaarde bloesem naast zichzelf liefde en zelfacceptatie. Met andere woorden, om liefde te vinden, moet je leren om te geloven dat ze waardig van uw liefde voor elkaar. U bent waardig van liefde en worden terug geliefd!


3) Angst voor afwijzing

Vorige slechte relaties, ongezonde en ongelukkige kan de angst voor afwijzing veroorzaken. Vaak mensen die gewond zijn in het verleden de neiging om hun hart te sluiten om de liefde en breng de angst voor afwijzing in hen de hele tijd. Loslaten van het verleden en niet te vergelijken elke kerel die komt in je leven met je ex ... open je hart om lief te hebben, zodat je het gevoel dat heet, als ze klopt op de deur van je leven ...

4) Verlegenheid

Verlegen kan, in feite, een goede zaak, in mijn opinie. Verlegenheid kan charmant, aantrekkelijk en zelfs schattig. Maar soms, als te verlegen kun je terug van het vinden van liefde te houden, dus werken aan uw verlegenheid. Een gezonde dosis verlegenheid nooit kwaad, maar als de kans komt - niet raden, gaat u naar de kans grijpen!

5) Het denken over je ex

Het verleden is achter je. Uw ex is het deel van uw verleden. Als u wilt een nieuwe liefde te vinden, moet je loslaten van het verleden en om hun ogen en harten te openen voor nieuwe kansen. Als u wilt om gelukkig te zijn, en het bouwen van nieuwe, mooie en gelukkige relatie met iemand, moet je het verleden vergeten en stoppen met denken over je ex.

6) Als wanhopig en ongelukkig

Mannen, meestal kan de wanhoop voelen van een afstand ... je kunt voelen wanneer een vrouw is wanhopig op zoek naar iemand en deze, zeker niet trekken ze aan u, integendeel, verwerpt wanhoop jongens! Audrey Hepburn heeft eens gezegd dat "happy meisjes zijn de mooiste," is zo waar! Cultiveren innerlijk geluk en vind redenen om dankbaar voor te zijn; als je je hart te voeden met geluk en je geest - met positiviteit, zul je zien hoe snel en gemakkelijk nieuwe mensen zal beginnen opduiken in je leven. Geluk is besmettelijk, aantrekkelijk en mooi!

7) passief wachten

Nou ja, hebben we gesproken over de wanhoop, maar inactief en wacht passief, bij de charmante prins klopt uw ​​deur, niet goed. Je nodig hebt om kennis te nemen, wanneer je innerlijke stem zegt. Als, bijvoorbeeld, drie vriendinnen van jou hebben hun liefde via online dating sites ontmoet en je voelt dat het zou kunnen gebeuren met je, maar je bent te verlegen of te bang om uw foto die er zijn, dan gooi Via deze illusional obstakels en toetreden tot de dating site! Of, als je niet van online dating, plaatsen bezoeken, waar mogelijk, zou kunnen voldoen aan de persoon van uw dromen.

8) Niet wetende wat je wilt

En tenslotte, als je al verliefd bent met jezelf, je gelukkig en vol vertrouwen te voelen en je bent op een dating site, moet u weten wat voor soort man die je echt wilt. Wees je bewust van je verlangens kan zeker terug van het vinden van liefde te houden van je. Neem een ​​vel papier en een pen, zitten in een rustige plek voor ongeveer 20 minuten en het antwoord op de vraag opschrijven: "Hoe zou ik beschrijf mijn ideale man" ... Na vonden we welke kwaliteiten en waarden voor u belangrijk zijn , zal het veel gemakkelijker zijn om alles wat de heer misstanden filteren. 😉

Ik hoop dat de bovenstaande tips helpen u uw liefde te vinden ...

Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi, liefde en worden terug hield ...

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  0   0
Maart 13, 2015 | 15:52:28 | later 2 uur

Ik wil alleen maar zeggen dat ik ben gewoon beginner tot weblog en zeker hield van je blog. Bijna zeker ik wil bladwijzer uw blog. Je echt geweldig geschriften. Met dank voor het delen met ons uw blog site.

  2   2
Maart 14, 2015 | 00:30:38 | later 11 uur

Zeer schoon blog.Really thanks! Houd het schrijven.

  3   1
Maart 14, 2015 | 03:22:12 | later 14 uur

Wat kan ik zeggen, ik ben verslaafd aan deze site! Ik kom elke dag en proberen meer ... Bedankt!

  0   2
Maart 14, 2015 | 07:12:41 | later 18 uur

Wow bedankt voor de leuke reacties als dat! 😉

  2   1
Maart 14, 2015 | 11:51:33 | later 22 uur

Koele tips!

  5   1
Maart 14, 2015 | 14:16:17 | later 1 dag

Liefde, liefde, hou van al deze tips! Ik ben helemaal ga proberen deze zo spoedig mogelijk !!!! DANK U!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha