8 dingen die je moet weten over Yin YogaIk was altijd verbaasd over hoe bevredigend yoga, en zoals elk aspect van ons leven verzorgd wordt genomen door een of andere vorm van yoga. We zijn altijd bezig. Als we onszelf niet fysiek te oefenen, zijn we mentaal doen. Er is een continue beweging zonder vormstabiliteit. We ervaren wat kan worden aangeduid als een levensstijl van Yang en aangezien er een yin yang van elk, onze levensstijl heeft zijn yin yang, de stabiliteit, de grond. Yoga voldoet aan deze eis in de vorm van Yin Yoga.

Wat is Yin Yoga?

Wikipedia definieert Yin Yoga als 'een langzame yogahoudingen of asana's die worden aangehouden voor een relatief lange tijd'. De site Yin Yoga noemt 'de praktijk van het balanceren voor uw stijl yang yoga'. Veel deskundigen noemen yin yoga 'de andere helft van yoga'. Yin yoga is een meer intieme, dieper en meditatieve yoga. Stimuleert en beïnvloedt de diepere bindweefsel en gewrichten, in plaats van de oppervlakkige spieren, die het doelwit zijn van regelmatige yoga.


Acht dingen die je moet weten over Yin Yoga:

Hier zijn 8 dingen die je moet weten over Yin Yoga en waarom je zou moeten nemen in uw fitness-regime.

Oprichters:

Yin Yoga is opgericht door Paulie Zink, een martial arts kampioen en taoïstische yoga docent, tijdens de late jaren 1970 in Noord-Amerika. Het formulier is gesynthetiseerd door de Indiase en Chinese Yoga Hatha Yoga Taoïstische. Yin yoga maakt gebruik van modificaties van hatha yoga houdingen en concepten van yin en yang van het taoïsme. Yoga in zijn huidige vorm is in de loop der jaren als een yogi met Paul Grilley en Sarah Powers die hun belangrijke bijdragen aan de vorm hebben gegeven.

Yin en Yang:

De Taoïstische concepten van Yin en Yang en de Dao zijn een integraal onderdeel van de traditionele Chinese filosofie. Yin en yang zijn in principe net als materie en anti-materie, de twee helften van een geheel, het zichtbare en het andere verborgen, die de basis vormen van alles wat er in deze wereld. De Dao is het centrale punt. Als Yin en Yang zijn in harmonie met elkaar, wezen bereikt de Dao, de perfecte rust, dat is het uiteindelijke doel. Yang is alles wat actief is, licht, hoog, en mannelijke. Yin is dat alles is passief, dieper, donkerder, dichter, verborgen, mysterieus en vrouwelijk. Yin en Yang zijn relatieve termen.

Yin en Yang geweven stoffen:

Volgens de taoïstische en Yin yoga, zijn er yin yang weefsels en weefsels van ons lichaam. Yang weefsels buiten, oppervlakkige spieren van één type, bloed en vlees. Terwijl weefsels yin zijn de diepste, verborgen enen gewrichtsbanden, botten en gewrichten. Yang yoga of yoga regelmatige actieve we doen, de doelen en yang van invloed op de weefsels, zoals spieren ritmisch RSI de spiervezels. Maar de weefsels zijn meer yin plastic en droger. We moeten een lichte druk uit te oefenen op hen gedurende langere tijd te versterken. In tegenstelling tot de spier, die is elastisch en flexibel, onze weefsels yin breken of beschadigd raken als we gebruik maken van stijlen yang. Daarom moeten we weefsels yin yoga yin richten.

Drie Tattva:

De meesters van yin yoga Staat tattvas 3 van dit formulier -Playing met hun randen en ze consequent te duwen; de mogelijkheid om uw lichaam stil te houden; en houden poses voor langere tijd. Een ander basisidee van yin yoga leeft op de vloer, het maken van een verbinding met het land, zelfs zonder de yogamat.

Yin houdingen:

De poses opgenomen in yin yoga houdingen zijn variaties van hatha yoga, maar het verschil is zo belangrijk en veelbetekenend dat de poses hebben verschillende namen in yin yoga. In yin yoga, wordt elke pose gedurende minstens 5 minuten. Paul Grilley had opgenomen 18 yin yang yoga samen met vijf complete sets van yin stelt in zijn praktijk. De yin vormen zijn voorzien van standaard geopend heup, vooruit bochten, terug bochten en wendingen. En 'ideaal om te beginnen met oefenen met een vijf minuten van meditatie en het einde van de sessie met vijf minuten van shavasana.

Hier Stimulatie:

De belangrijkste doelstelling van yin yoga is om hier te stimuleren. Zowel oude Indiase filosofie en de traditionele Chinese geneeskunde gelooft in het energiesysteem van het lichaam. Hier is het zelfde in het Chinees Prana in India - de energie die stroomt ons hele lichaam om ervoor te zorgen zijn welzijn door paden, die de Indianen noemen Nadi en meridianen van de Chinese genoemd. Yin yoga harmonieert de stroming hier in het lichaam en behandelt vele kwalen.

Voordelen gewrichten en botten:

Yin yoga leidt tot sterkere en meer soepele gewrichten, ligamenten en dichtere, sterkere botten. U kunt een groot aantal ziekten gerelateerd gezamenlijke behandeling. En 'bijzonder belangrijk voor vrouwen van in de dertig laat of buiten om te helpen met de botdichtheid. Verbetert de houding en stabiliseert het lichaam.

Verdere Inzicht:

U kunt beginnen met een dieper begrip van yin yoga lezen van deze boeken te krijgen:

  • Yin Yoga: Principles and Practice, door Paul Grilley
  • Insight Yoga door Sarah Powers
  • The Complete Guide to Yin Yoga: de filosofie en de praktijk van Yin Yoga, Bernie Clark
  • Youtube Bernie Clark

Dus hier is een nieuwe wereld te ontdekken. Yin yoga volgorde van de cyclus van gezondheid en welzijn dat we beginnen met yoga yang voltooit. Begin langzaam, en dan geleidelijk duwen hun grenzen. Om te beginnen, net pak een gids Yin Yoga en neem het mee naar de vloer lezen!

Heb je ooit gehoord van yin yoga? Heb je ooit geprobeerd? Wat was uw ervaring? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha