8 De gezondheidsvoordelen van appelen: want het is goed om een ​​appel een dag?8 De gezondheidsvoordelen van appelen: want het is goed om een ​​appel een dag?

U kunt een appel per dag houdt de dokter echt eten weg? Er is veel van de waarheid achter veel van de oude vrouwen verhalen en gezegden en, hoewel het een absolute garantie van een bezoek aan de arts niet mag uitvoeren, eet een appel per dag heeft zeker veel voordelen voor de gezondheid. Andere vruchten zijn goed voor je, maar een appel bevat veel van de voordelen van de andere vruchten, alles in een, goed verpakt snack, hier zijn slechts acht van de voordelen voor de gezondheid die kunnen worden bereikt door het eten van een appel per dag:

1. Appels spijsvertering te verbeteren

Gezondheid voordelen van appels onder meer een betere spijsvertering. Appels zijn rijk aan natuurlijke vezel die je lichaam nodig heeft om een ​​gezonde spijsvertering te behouden. Het eten van een dag zul je 'gewone' houden en te helpen voorkomen dat de pijn en het ongemak van constipatie of indigestie. Wat nog belangrijker is, kan deze regeling van uw spijsvertering helpen voorkomen dat u het ontwikkelen van darmkanker ook.


2. Appels kan cholesterol te verlagen en de regulering van de bloedsuikerspiegel

Een van de eenvoudigste manieren om bloedcholesterol te verlagen moet eten appels. De vrucht bevat fytonutriënten, een stof die LDL-cholesterol kan verminderen en helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren.

3. Appels voorkomen holtes

Gezondheid voordelen van appels bevatten cariës preventie. Het is niet alleen de dokter weg te houden met een appel, is ook de tandarts! Het eten van een appel uit de koers plaque kauwen op groenten knapperig en appelsap bevat ook ingrediënten die kunnen doden een hoog percentage van schadelijke bacteriën in de mond, waardoor frisse adem en minder tandbederf.

4. lichaam ontgiften

Appels zijn laag in calorieën en veel vezels; niet alleen eten appels voor of na een maaltijd kan helpen verminderen portiegrootte en een vol gevoel langer, maar ook appels ontgiften en reinigen van het lichaam, het verwijderen van giftige stoffen uit uw systeem. Om te genieten van het ontgiften van voordelen voor de gezondheid van de appels, kunt u verse appels eten of voeg uw ontgiftende groene smoothies.

5. Appels bieden astma verlichting

Appels zijn rijk aan antioxidanten en is gebleken dat het drinken vers appelsap eenmaal daags enige verlichting kan brengen aan de symptomen van astma. Studies hebben aangetoond dat mensen die sap drinken minder last hebben van piepende ademhaling en andere ademhalingsproblemen die worden geassocieerd met de ziekte.

6. Appels kan het gezichtsvermogen te verbeteren

De hoge concentratie van vitamine A en C in appels helpt om de ogen te versterken en kunnen sommige effecten van de degeneratie gezien verlichten. Ze kunnen ook nuttig zijn bij de behandeling van nachtblindheid zijn, om u te helpen zien in het donker ook.

7. Appels kan helpen voorkomen hart-en vaatziekten

In aanvulling op het verlagen van cholesterol, kan appels helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten door middel van hun antioxiderende eigenschappen. Appels kan helpen voorkomen dat de oxidatie van vetten voorkomen, waarvan bekend is dat de belangrijkste oorzaak van veel hart- en vaatziekten.

8. Appels zijn in de lijst van voedingsmiddelen energie versterking

Appels zijn geweldig voor een snack om je heen in de ochtend of voor een pick me up na een zware training. De natuurlijke suikers in appels worden snel omgezet in energie door het lichaam, en het eten van natuurlijke energie stimuleren van voedsel is veel beter voor u, een cafeïne-rijke energiedranken.

De lijst van voordelen voor de gezondheid van de appels is vrij lang en dit zijn slechts enkele van hen.

Wist u dat er meer dan 7.000 variëteiten van appels en een aantal appelbomen kunnen leven tot 100 jaar?

Hou je van appels? Wat is uw favoriete gezonde snack?

Neem dan deel je gedachten en suggesties voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   1
Mei 15, 2015 | 02:30:26 | later 5 uur

Nu eet ik een appel bijna elke dag!

  3   1
Mei 15, 2015 | 03:39:26 | later 6 uur

Ja, ik ook vast van overtuigd dat een appel per dag houdt de dokter weg 😀

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha