8 Beyonce Tattoos dat u ook kunt proberenTatoeages zijn permanent en zal een leven lang meegaan. Kunnen redenen zijn, symbolen, ontwerpen of combinaties van letters. Ze worden gedragen door mannen en vrouwen.

Beyonce Tattoo Designs:

Ventilatoren dol vaak hun reputatie voor zover zij hun beelden getatoeëerd op hun lichaam. Het is een verplichting om te omhelzen, dat duurt een leven lang.


Beyoncé Giselle Knowles-Carter, in de volksmond bekend als Beyoncé, is een Amerikaanse zanger, songwriter, actrice en activiste. In 2013 werd opgenomen in de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen in de wereld Time's.

De Recording Industry Association of America heeft Knowles erkend als de hoogste gecertificeerde kunstenaar in Amerika tijdens de 2000 tien jaar. En dit is de tijd waarin veel rende naar buiten om zich te laten inspireren gemarkeerd op hun lichaam permanent! Elk van beyonce tatoeages en de betekenis achter het is uniek en hartverwarmend. Hieronder vindt u de lijst van enkele unieke tatoeages Beyonce:

De handtekening als een tatoeage:

via pinterest

Het hebben van de handtekening van je favoriete beroemdheid als een tatoeage op zijn arm is zeer uniek. De ondertekening van Beyonce is zeer interessant en een hete favoriet onder de fans. Deze tattoo in zwarte inkt en is een perfecte replica van zijn handtekening. Het ziet er erg interessant.

Silhouet van Beyonce Tattoo Canto:

via pinterest

Deze tattoo is zwart-wit. Het toont het silhouet van Beyonce. Zij wordt getoond met haar hoofd achterover gegooid, en zijn krullend haar en prominent. Zij houdt een microfoon in zijn hand en zingt in het. Ze staat met haar benen dragen van hoge hakken.

Half gezicht tattoo:

via flickr

Deze tattoo is in kleur. Het toont de helft van het gezicht van Beyonce, onder de haarlijn.
Zijn ogen zijn bruin geschilderd en in de schaduw zodat het lijkt alsof het leven. Haar lippen zijn rood geschilderd en schaduwrijke om ze te laten kijken glanzend. Zijn haar is kort en is verborgen achter het oor.

Half gezicht tattoo lachen Beyonce:

via flickr

Deze tattoo is ook in kleur. Net als de vorige, toont een halve gezicht. Zijn wangen zijn roze geschilderd en zijn lippen zijn een diep roze. Haar oogschaduw is gemarkeerd en haar wangen zijn glimmende met de toevoeging van witte inkt gemaakt. Hij heeft lichtbruin haar en golvend. Wenkbrauwen zijn thin.This tattoo is geschikt voor de arm of been.

Beyonce zingen tattoo:

via flickr

Deze tattoo is in donkere kleuren met glitter. Het toont Beyonce in een lichaam pak, zingen. Hij houdt de microfoon en zijn hoofd gekanteld terug. Heeft krullend haar en loopt tot aan haar middel. De tattoo is in donkere kleuren, maar niet een silhouet in zwart, het pak kan goed worden gezien en het detail wordt gedaan met verschillende tinten van donkere inkt.

Beyonce full-face tattoo:

via flickr

Deze tattoo is in donkere kleuren. Het toont de volledige gezicht van Beyonce. Haar haar is een donkerblonde kleur. Zijn ogen zijn prominent aanwezig, en zijn lippen zijn glanzend.

Beyonce lachen tattoo met grammofoon:

via flickr

Het bovenste deel van het bevat een grammofoon in zwart-wit. Het onderste deel bevat het lachen gezicht van Beyonce.

Vol gezicht met inscriptie tattoo:

via flickr

Deze tattoo toont het gezicht van Beyonce in kleur. Hieronder is een mini grammofoon in zwarte inkt.
Hieronder het is geschreven in cursief, dat zegt: "Ik ben hier geweest." Op het eerste gezicht is een inscriptie die zegt: ". Een beetje 'beter'

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha