8 betoverende schoonheid, make-up en Fitness Geheimen van prinses MaryPrinses Mary, herdefinieert de definitie van schoonheid en stijl in zijn echte manieren. De Prinses van Denemarken is een Australische van geboorte, maar heeft burgerschap Denemarken na het huwelijk aangenomen. Zijn aangeboren gevoel voor stijl, zijn een van de meest modieuze van de echte wereld doet.

Hier zijn een aantal geheimen over haar schoonheid, make-up en fitness die we hebben verzameld voor jou!


Beauty Secrets:

In tegenstelling tot veel andere prinsessen die gewoon volgen verschillende trends en stijlen, Prinses Mary van Denemarken, houdt zich bezig met de mode-industrie professioneel. Zijn beroep is niet alleen beperkt tot mooie kronen en prachtige kleding; in plaats daarvan strekt een manier voor de rest van de wereld maken. Maar als het gaat om haar schoonheid is ze van nature gezegend!

  1. Radiant Skin: stralende huid Prinses Mary is een kwestie van afgunst voor veel vrouwen over de hele wereld. Shine komt natuurlijk aan haar blanke huid die baby-glad uitziet. Het ziet eruit als een prinses in een sprookje met een Disney thema. Het ontbreken van de vervuiling in Denemarken speelt zeker een rol in zijn huid helder en glad. Echter, voedingsmiddelen inboorlingen zijn bijzonder huidvriendelijk en ook helpen de prinses om de gezondheid van uw huid te behouden. Olijfolie en zalm zijn het geheim van een perfecte huid, waarschijnlijk net als de huid van dit vorstelijke schoonheid Denemarken.
  1. Blazing Brown Magic: Deze koninklijke aspirant koningin pronkt met donker bruin haar en ogen. Haar sprankelende ogen en steil haar zijde maken haar een van de mooiste prinsessen en de sterren van de wereld mode.
  1. Fashion Connection: Prinses Mary is een mix van stijl en gratie. Het ziet er absoluut prachtig in alles wat ze draagt. Vier kleuren die u kunt vinden haar het dragen van meer, zijn geel, magenta, zwart en naakt. Echter, ze ziet er prachtig uit in elke andere kleur kan waarschijnlijk denken.
  1. Jurken Galore: Ze is een liefhebber jurk. Ze meestal Cascades zijn weg naar fantastische jurken voor vele echte gebeurtenissen. Zijn unieke manier van kleden is ook een plaats verworven in de lijst van best geklede beroemdheden internationaal. Ze is meestal gespot vleiend de wereld in exclusieve designer stukken uit Prada, Malene Birger, Hugo Boss en een paar meer.
  1. Stijl variaties: nooit verveeld de wereld met één oogopslag. U kunt eenvoudig een plaats in casuals, stijlvolle kleding, jurken, broeken met lovertjes top, strakke kleding, formele en nog veel meer. En 'zijn kracht te trekken uit elke look met vertrouwen tegemoet. Vertrouwen is sexy, is het niet?
  1. Liefde voor schoenen: Een perfecte schoen heeft Cinderella ontmoet haar prins. Prinses Mary en prins Frederik leefde een soortgelijk verhaal als romantiek. Het was de Koninklijke Hoogheid en ze een gewone vrouw was. Vonken en de wereld heb een mooie prinses te proberen-te. Een mode-diva ooit, Prinses Mary kan het gewoon niet zonder een perfecte paar schoenen voor elke gelegenheid. Ze is een slank en hoog. Speelt pompen met gratie de meeste van de gebeurtenissen is dat een deel van. Zijn rijstijl voor een perfecte schoen doet zijn liefde voor de pompen zeer helder en duidelijk.

Make-up Secrets:

  1. De natuurlijke schoonheid van de prinses Maria overwint de noodzaak om niet-natuurlijke of zwaar te maken. Ze is meestal naakt nog gericht slaagt erin om zo prachtig uitzien. Ze wordt meestal gezien het dragen van de voet naakt of naakt dat naadloos integreert je huidskleur. Een hint van roze blos rood (net een beetje 'zou doen) en baby roze/koraal tinten lip glosses- is en ze is goed om uit te gaan en rock het evenement.

Fitness Mantra:

  1. Een glas rode wijn lijkt te zijn immuniteit booster. Ja, ze is meestal gespot in real diners en feesten met een glas rode wijn. De moeder van twee kinderen en de peetmoeder van 5, is een actief lid van de anti-obesitas campagne WHO. Ze is goed in basketbal en hockey ook, en is betrokken geweest bij deze games uit zijn jeugd.

Het lijkt erop dat de echte schoonheden zijn niet alleen plastic poppen, maar vrouwen van staal. Kroonprinses Mary van Denemarken is een actieve socialite en steunt diverse goede doelen voor de verbetering van de samenleving in het algemeen. Een vrouw van stof, inderdaad!

Wat echte liefde verhaal is de meest fantastische in uw mening? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha