8 beste voordelen van magnesium voor de huid, haar en gezondheidBijna alle gezondheidsdeskundigen en diëtisten het erover eens dat het hebben van een voldoende hoeveelheid vitaminen en mineralen in een levensmiddel is belangrijk voor een gezond leven. Hoewel veel mensen ervoor kiezen om op de hoogte essentiële voedingsstoffen voor hun gezondheid te blijven, zijn er nog veel mineralen en vitaminen die vaak worden genegeerd of over het hoofd gezien. Eén van deze voedingsstoffen worden vaak over het hoofd gezien is magnesium, en de meeste mensen zijn geschokt om de vele voordelen voor de gezondheid van deze stof kennen, samen met de negatieve effecten van magnesium tekort in je lichaam. Een basisingrediënt voor vele biologische functies van het lichaam, het gebruik van magnesium zijn zo veel dat het een belangrijke rol te spelen in het algemene welzijn van een individu speelt.

Magnesium is een speciaal mineraal dat helpt je fit, jong en energiek te blijven. Het gebrek aan magnesium in het lichaam maakt je zwak en leeftijd voelt sneller. Tekenen van een tekort aan magnesium in je lichaam zijn vrij gelijkaardig aan de tekenen van ouderdom. De meest voorkomende symptomen zijn een verhoogde bloeddruk, onregelmatige hartslag, verstopte slagaders, hartproblemen, en insulineresistentie. Enkele andere indicaties zijn osteoporose en aanleg diabetes.This toont alleen maar aan het belang van magnesium voor het menselijk lichaam om goed te functioneren.


Voordelen van Magnesium

Magnesium - Voordelen van de gezondheid

Normale werking van het lichaam:

Helpt het lichaam om de normale functie van zenuwen en spieren onderhouden met constante hartslagen. Bovendien, het houdt ook je botten sterk en verhoogt de kracht van de immuniteit van uw lichaam. Bovendien magnesium versterkt het lichaam met het fusie-eiwit, en helpt om een ​​normale bloeddruk. De onderzoekers hebben ook aangetoond dat magnesium helpt bij de preventie en beheersing van ziekten zoals diabetes en cardiovasculaire ziekten zoals beroerte en hartaanval. Dit is veruit het belangrijkste gebruik van magnesium.

Voorkomt osteoporose:

Omdat het helpt het lichaam calcium op te nemen, tanden en botten worden sterker. Ongeveer vijftig procent van magnesium van uw lichaam is gevonden in het bot. Juiste hoeveelheid apparatuur helpt osteoporose voorkomen, vooral bij vrouwen die vatbaar voor deze ziekte. Volgens de onderzoekers, magnesiumtekort voegt vaak de mogelijkheid van het ontwikkelen van osteoporose menopauze.

Voorkomt hart-en vaatziekten:

Met een adequaat niveau van magnesium in je lichaam, kunt u gemakkelijk voorkomen hart-en vaatziekten zo gewoon als de blokkering van de slagaders en hartaanvallen. Volgens rapporten van het klinisch onderzoek, voldoende consumptie van magnesium vermindert het risico op een hartaanval. Wat meer is, magnesiumtekort stelt de mens hoger risico op hartritmestoornissen en beats.

Heersen diabetes en hoge bloeddruk:

Voor mensen met abnormaal hoge bloeddruk en diabetes, magnesium inname blijkt zeer nuttig. Goede bronnen van magnesium zoals groene bladgroenten en linzen hebben bewezen zeer nuttig bij het handhaven van de bloeddruk tot normale niveaus zijn. Studies hebben ook aangetoond dat mensen met een tekort aan magnesium een ​​verhoogd risico op diabetes en vele andere verwante ziekten zoals retinopathie. Omdat het een belangrijke factor bij het metabolisme van koolhydraten, magnesium heeft een directe invloed op de afgifte van insuline en zijn functie in het lichaam. Dit heeft een direct effect op de niveaus van de bloedsuiker in uw lichaam.

Magnesium - Skin Voordelen

Allergie:

Magnesium heeft de mogelijkheid om de epidermis ontgiften en reinigen van de huid. Het is veel effectiever in het behandelen of verlichten van deze huidgebieden die gevoelig zijn voor allergische reacties.

Anti rimpels:

Als je begint met het verouderen, merk je fijne lijntjes rond de ogen en het voorhoofd. Magnesium is zeer effectief in het verminderen van deze rimpels en fijne lijntjes.

Puistjes:

Net vergelijkbaar met het effect van magnesium op de huid allergische, magnesium helpt breken bestrijden of acnes op de huid.

Magnesium - Voordelen voor Haar

Verschillende onderzoeken en studies blijkt dat magnesium tekort in het lichaam kan haargroei en haaruitval snelle abnormaal beïnvloeden. De reden hiervoor is dat de haarfollikels moeten deze aanvulling om sterk haarfollikels en haarlokken die lange tijd intact blijft maken.

Ik hoop dat je vond dit artikel informatief. Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha