8 Beste Megan Fox Tattoo DesignsCC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Josh Jensen

Terwijl de wereld lijkt net lust na haar, er is nog een reden waarom we zijn gefascineerd door zijn tatoeages! En zelfs als we spreken, nemen we een kijkje in het kunstwerk op het lichaam mooi.

Megan Fox Tattoo

Het Citaat van Shakespeare:

Om k pinguïn uit North Hollywood, Verenigde Staten van Amerika (Megan Fox), via Wikimedia Commons


Zijn rechterbovenhoek terug, Megan heeft deze tattoo Shakespeare in Victoriaanse tekens ondertekend. De tattoo leest 'We hebben allemaal lachen om vergulde vlinders.' Het is een referentiepunt, en niet een volledige citaat van Shakespeare's toneelstuk King Lear.

Self-Gedicht Tattoo:

Absoluut een van de meest sexy en door zijn eigen toelating, een van zijn favoriete tattoo is op zijn linker ribbenkast. Dit is een gedicht dat ze zelf schreef. Deze tattoo is volledig alleen zichtbaar wanneer u het dragen van een zeer onthullende of is bezig met een jacht topless, dus het is ook een van de meest populaire tatoeages voor haar fans. De tattoo leest 'Er was eens een klein meisje die nooit wist liefde, totdat een jongen brak mijn hart.' De tatoeage wordt gedaan in Victoriaanse karakter.

Madonna Tattoo:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door jingdianmeinv

De tattoo Marilyin Monroe droeg op haar rechter innerlijke arm was waarschijnlijk zijn meest bekende, maar het lijkt erop dat ze heeft ervoor gekozen om het te laten verwijderen. Toen hij 18 was, kreeg hij de tatoeage van zijn icoon. Blijkbaar, Megan aanbeden Madonna tijdens haar jaren opgroeien en huilde elke keer als ze zijn stem hoorde. Echter, op het moment dat hij 25 werd, Megan besloten de tatoeage niet veel zin te maken en ervoor gekozen om het te laten verwijderen.

Linker Pols Tattoo:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door jingdianmeinv

Megan heeft een mooie tattoo op haar linker pols die een tribal tattoo heeft. Het toont twee golven die samen komen meer als een yin en yang. De tattoo heeft een aantal donkere kleuren in, maar van een afstand lijkt het allemaal gedaan in het zwart.

Het Citaat van Nietzsche Geïnspireerd Tattoo:

Voor deze tattoo op zijn rechter ribbenkast, lijkt Megan Fox zwaar geïnspireerd door Nietzsche. Deze tattoo werd gedaan ter ere van acteur Mickey Rourke, met wie hij naar verluidt een affaire had, terwijl de twee bezig waren met de film Passion Play. De tattoo leest 'En wie dansen werden gezien werden verondersteld krankzinnig door degenen die niet de muziek kon horen te zijn.' Nietzsche was een 19e-eeuwse Duitse filosoof, dichter en componist die schreef kritische teksten over religie, moraal, de hedendaagse cultuur, filosofie en wetenschap. Zijn belangrijkste ideeën draaide rond de dood van God, de eeuwige terugkeer en de wil tot macht.

Brian op Hip Line:

Op zijn heup lijn net achter zijn rechter heup bot wordt getatoeëerd de naam 'Brian'. Deze hippe tattoo Megan Fox is de naam van haar eerste lange tijd vriendje Brian Austin.

Maan en Ster:

Naar de onderkant van het rechterbeen boven de enkel bot, Megan Fox heeft een halve maan tatoeage die overlapt een vijfpuntige ster. Dit is zijn alleen toegankelijk gekleurde tatoeage tot datum, tenzij u er rekening mee dat voor zijn linker pols die zwart ziet van een afstand.

Force tattoo:

Dit kleine Chinese symbool op de achterkant van zijn nek getekend wordt beschouwd als een van de eerste tatoeages Megan Fox zijn. Het symbool tattoo symbool voor kracht en in het zwart wordt ondertekend. Fox wordt beschouwd als een zeer open persoon en ik ben trots op het feit dat ze altijd spreekt haar geest. 'Ik ben een beetje' een kluizenaar, "geeft hij toe, 'ik ben een kluizenaar, en het is, want ik heb een grote angst voor Hollywood, kijken wat hij doet voor people.You moet echt sterk mens om het te overleven, als een meisje in het bijzonder. 'Een van zijn beroemdste citaten bevat een belofte dat het allemaal Hollywood zal sluiten of nooit verloor een rol vanwege zijn tatoeages. De tattoo 'kracht' die kreeg rond de tijd toen hij 18 jaar was lijkt te zijn persoonlijke manier om zichzelf te versterken en haar herinneren om gecentreerd te blijven.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel te lezen en begrijpen van de hele Megan Fox tatoeages betekenissen die een bericht ongeëvenaarde dragen. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha