8 beste ideeën Tattoo Cover UpBlunders met tatoeages zijn schering en inslag. Dit gebeurt meer als je een permanente hebt geconfigureerd. Het kan zijn, je vervelen met dezelfde oude tatoeage die uit de mode raakten, of kan gewoon de voorkeur aan een nieuwe stijl, dat is in de mode te zijn. In beide situaties moet je kijken voor een perfecte cover-up. Lucky you, zijn er meer dan een manier heeft u de mogelijkheid om de oude te verbergen met een perfecte afwerking. Zelfs als je niet van om het te verbergen, kunt u de bestaande tatoeage veranderen met grote efficiëntie, zodat niemand alleen kon onderscheiden van de vorige stijl.

Beste Tattoo Cover Up Ideas:

Tattoo cover ups zijn in het algemeen bestemd zijn voor bijzondere ontwerpen en stijlen. Hier zijn een aantal nog beter gangbare modellen, die kunnen worden beschouwd als een fout tattoo te verbergen. Het maakt niet uit wat design kan worden, deze hebben betrekking op de tattoo ideeën zijn uitstekend naar de nieuwe look die verlangen naar zijn geweest geven.


Flower Basket:

De mand bloem tattoo hoes is perfect voor je rug, of de buik. Dit soort tattoo vereist meer ruimte dan anderen. Daarom is de achterkant is de beste locatie voor zo'n een cover-up, want het biedt de beste belichting. Voor de look uitgebreid tot dit te dekken, zou je in staat om alle eerdere kleinste tatoeage die niet meer een beroep te verbergen.

Na de naam:

Had een breuk met haar vriend? Je zou zeker de voorkeur aan weg te doen met de tatoeage die zijn naam draagt. Als je in de problemen op die manier aan de permanente tatoeage te dekken, de tatoeage achter de naam hoes is ideaal voor jou. Het zou de naam van uw voormalige gemakkelijk verwijderen zonder deze te verwijderen.

Dinosaurus Ate de Engel:

Net als zijn naam funky, dinosaurus at de engel tattoo is beter als je niet wilt dat de engel tattoo meer dragen. Het kan zijn, dat je zoekt een gewaagde verklaring aan uw persoonlijkheid op dit moment. Zo is de dinosaurus tattoo is het beter om de engel te eten, en voor altijd te verwijderen.

De prins die in een kikker veranderd:

Deze tattoo hoes idee is een uitstekende keuze om je ex te zetten in een kikker! Serieus, maar kikker tattoo hoes is cool genoeg om een ​​tattoo naam perfect te wissen. De heldere kleurrijke beeld van de tatoeage zou zijn ervoor om te matchen met je nieuwe leven.

No More Rosario:

Bent u verveeld met de oude ketting en het kruis? Bent u op zoek naar een fashion statement voor de armen? Krijg de nieuwe look zonder de rozenkrans. Het is een sterke cover-up die zeker mooi zou versluieren de laatste tattoo zonder sporen achter te laten.

The Majestic Beast:

Uw laatste tattoo vervaagd met de tijd, maar heeft een merk niet verlaten? Als dat zo is, de majestueuze beest lijkt de beste keuze voor iedereen. Vooral draagt ​​de afbeelding van een paard, dat is koel genoeg om te verbergen van de tattoo vervaagd perfect.

Spider-To-Spider Tattoo:

Soms proberen we de tattoo ontwerpen uit te breiden zonder het verwijderen van het bestaande project. Bijvoorbeeld, als je een spin tatoeage en op zoek bent naar een kleine 'veranderingen, de spin-to-spin cover-up zou zeker de beste keuze voor jou.

Beste Vrienden Voor Altijd:

Het vinden van de beste vriend is zeker een kwestie van geluk. Vier uw nieuwe vriendschap met Best Friends Forever tattoo hoes. Deze enorme tattoo zou helpen dekken de vorige met een perfecte afwerking.

Deze 8 beste tatoeages die ideeën zijn fantastisch, is het niet? Nu moet je beslissen wat je wilt pronken Tattoo Cover Up. Vergeet alleen niet om ons, die te vertellen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha