8 BEAUTY TIPS REIZEN om u te helpen lange afstand VLUCHT overleven8 BEAUTY TIPS REIZEN om u te helpen lange afstand VLUCHT overleven

1) Bereid de huid

Zorg ervoor dat u exfoliëren en hydrateren de huid voor het nemen van een vlucht, op die manier hoeft u niet om alles te doen aan boord. Ook als u besluit om een ​​crème deed tijdens de vlucht toe te passen, je voorbereiding, geëxpandeerd huid zal sneller en gemakkelijker te absorberen.

2) Drink water of kokoswater

Zorg ervoor dat uw huid te hydrateren van binnenuit. Doe dit door het drinken van veel water of kokoswater, het drinken van frisdrank of koffie wordt niet meegeteld. Door het verstrekken van uw lichaam met een ruime hoeveelheid vloeistof die gemakkelijk om te vechten tegen de droge lucht in de cabine lucht zal zijn.


3) Rest

U kunt de vlucht tijd te gebruiken om te rusten, te ontspannen of te mediteren. Wees er zeker langs items die u zullen helpen zich thuis te brengen: neem je kussen, je grote sokken, warme gezellige deken, slaap masker en de headset met uw muziek apparaat. Al deze zal u helpen om los te koppelen van de huidige omgeving en in de stemming om te slapen en te ontspannen, dat zal u helpen om uw nieuwe bestemming verfrist en goed uitgerust.

4) gezichtsmasker

U kunt de tijd gebruiken in de lucht te hydrateren en hydrateren je gezicht. Koop een verjongend masker-en-klare of gewoon een dikke voedende crème. Get comfortabel en moisturizer van toepassing op je gezicht. Als u zich omarmd om een ​​aantal 'gezicht doen was duidelijk, kunt u gewoon gebruik maken van een hydraterende spuiten plaats en zie je huid genieten van de voordelen! Hydrateren de huid, terwijl aan boord kan u helpen het land op zoek goed uitgerust en fris.

5) Krijg wat volumes

Je haar kan donkerder te krijgen, terwijl je zitten door een lange vlucht, dus zorg ervoor dat de sluizen te bereiden op voorhand. Breng een volumegevende haar na het wassen van het haar voor het nemen van een vlucht. Terwijl aan boord, kunt u een hoge paardenstaart doen, en als je land, los je haar en zie het volume vermenigvuldigd! .

6) Gezonde snacks

Om ongezonde snacks verleiding te vermijden, zorg ervoor dat u met u een aantal goede. Cranberries, noten en gedroogd fruit kunnen voorzien van energie en vitaminen en ze voelt u zich minder moe na de lange vlucht.

7) stralende huid

Vaak, we kijken en voelen we ons erg moe na de vlucht, maar hier is de truc die u kunt gebruiken om direct beter uitzien, licht toe te passen een highlighter op de hoogste punten van je jukbeenderen, onder je ogen, op de boeg van uw Cupido en de binnenste hoeken van de ogen; Het zal meteen helpen fleuren uw teint en maakt je moe kijken in plaats van gloeilampen.

8) Steek uw ogen

Onze ogen hebben de neiging om rood en moe kijken na een lange vlucht, dus goed voorbereid. Pak een aantal Visine in de zak en doe enkele druppels in de ogen van de rode ogen te verminderen. Ook passen licht, vlees afgezwakt potlood op de waterlijn voor het verlaten van de vlakte, zal uw ogen kijken helderder en minder moe. En tot slot, als je wilt om de zwelling van de ogen te bestrijden, vergeet dan niet om oogmasker gel dragen met u. Je kunt het gebruiken tijdens het koud of warm aan boord; Het is bekend om te helpen stress te verminderen, wallen en zelfs te verlichten hoofdpijn!

Nu, ten volle gewapend met deze beauty tips voor op reis, kunt u niet alleen overleven, dat lange-afstandsvluchten vlucht, maar ook uit het vliegtuig te kijken fris, uitgerust en prachtig!

Wat zijn uw favoriete tips tijdens de vlucht schoonheid? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  4   2
April 17, 2015 | 13:51:32 | later 1 uur

Veel bedankt 'voor het delen! Ik kom zeker terug.

  5   0
April 17, 2015 | 21:51:35 | later 9 uur

Echt handige tips!

  1   1
April 18, 2015 | 03:25:07 | later 14 uur

Hou tips! Dank u voor het delen!

  0   2
April 18, 2015 | 07:53:21 | later 19 uur

Wat een geweldige site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha