8 BEAUTY producten die u kunt delen met je man8 BEAUTY producten die u kunt delen met je man

1) shampoo en conditioner

Deze twee producten zijn van essentieel belang en de gemeenschappelijke inwoners van onze badkamers. Echter, shampoos en conditioners gemaakt voor de jeugd, meestal, zijn zeer eenvoudig en hebben de neiging zich te richten op het oplossen van eenvoudige problemen, zoals roos en haar kroezen. Haarproducten gemaakt voor dames, anderzijds, gewoonlijk verfijnder en verfijnd; shampoos en conditioners meisje kan hebben veel meer voordelen: helpen om volume toe te voegen, maken het haar glanzender en zelfs, sommige hebben donkerder of lichter effect dan, meneer, aarzel dan niet om deze producten te delen met je vriendje.

2) Facial scrub

Regelmatig exfoliëren is een essentieel ingrediënt nodig zijn voor een gezonde en stralende huid, voor zowel mannen als vrouwen. Dit is de reden waarom, meneer, als u royaal deel uw high-end luxe scrub met uw heer, zal hij ongetwijfeld een fan en kan zijn, zal ook hetzelfde te kopen voor zichzelf te gebruiken. Huid glad, zacht en mooi kan nooit kwaad!


3) Uw oogcrème

Mannen en vrouwen hebben vaak problemen van fijne lijntjes en rimpels rond de ogen. Om dit lastige probleem aan te pakken, stelt je man op zoek naar uw favoriete oogcrème, wanneer en hoe hij toegepast en hij zal waarschijnlijk verslaafd verklaren.

4) Uw handcrème

Als u merkt dat uw man is droog en hard om de handen aanraken, beveel ik het voor betast de favoriete kant crème of olie. Mannen, natuurlijk, geen handcrème te gebruiken op een regelmatige basis, maar je kan zeker genieten van de voordelen van deze tijd te vormen tot tijd.

5) Uw crème zonnebrandcrème

Tortelduifjes kunnen eenvoudig delen één en dezelfde beschermende crème zonnebrandcrème. Jongens worden beïnvloed door de zon, als de meisjes, dan adviseer ik je man om zijn gezicht te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon op een regelmatige basis; vroeg hem om je favoriete zonnemelk proberen. Idealiter zou je zonnecrème er een zijn die niet aantoonbaar lijkt op de huid en is een natuurlijke, matte finish. Je man graag het waarschijnlijk. Delen is zorgzame!

6) Uw hairstyling producten

Hairstyling producten gemaakt voor kinderen zijn minder talrijk dan die voor de dames, als gevolg daarvan, deel uw haargel, spray glans, volume Maximizer en bliksem haarspray met je man en je zult niet in staat zijn om te doen minder van deze producten meer.

7) Lip Balm

Nou, ik niet aan te raden om u en uw dames dezelfde lippenbalsem gebruiken op een regelmatige basis, maar je kan je man te proberen jou en, als je wilt, zult u hetzelfde te krijgen. Eigenlijk, lippenbalsems gemaakt voor jongens, vaak minder voedzaam en hydraterende, dan voor meisjes. Alleen, doe het niet betast kauwgom of kersen één; maak uw man proberen een lippenbalsem met een neutrale geur en delicate en dan, geniet van de show!

8) Face Wash

Dit is wat ooit gebeurd met me: Ik gaf mijn vriendje mijn gezicht om te proberen te wassen en vervolgens begon om voortdurend te gebruiken. Dit is wat er gebeurt als uw product is grote kwaliteit! Eigenlijk, meneer, het is goed om te delen wassen van je gezicht met je meester, want het wassen van je gezicht gemaakt voor vrouwen zijn meestal veel meer zacht en vriendelijk voor de huid, dan die voor jongens.

Dus, meneer, je hebt al deelden al het lekkers met de dames, nu nemen over zijn scheerschuim en scheren je benen mee! Zoals ik al eerder zei, het delen geeft! 😉

Wilt u uw schoonheid producten te delen met je man? Voel je vrij om je gedachten in het commentaar hieronder te drukken.

Gelukkig blijven en glimlach vaak!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  2   2
Juli- 10, 2015 | 06:00:10 | later 6 uur

Ik geniet van het lezen van een bericht dat kan mensen aan het denken. Ook bedankt voor het toestaan ​​van me om te reageren!

  4   2
Juli- 10, 2015 | 11:53:23 | later 12 uur

Wow, dat is wat ik zocht, wat een spullen! presenteren hier op deze pagina, dankzij admin van deze website.

  3   0
Juli- 10, 2015 | 19:22:45 | later 19 uur

Dit bericht klinkt echt goed, ik vind het. Ik denk Lakme India is een van de beste opties voor huidverzorging.

  2   0
Juli- 10, 2015 | 22:25:49 | later 22 uur

Hou van de post!

  0   0
Juli- 11, 2015 | 04:52:14 | later 1 dag

Geweldige site! Goede tips! Bedankt!

  0   1
Juli- 12, 2015 | 07:52:13 | later 2 dagen

Hallo, alles gaat goed hier en natuurlijk iedereen is het delen van gegevens, Dit is inderdaad uitstekend, houden schrijven.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha