8 beauty geheimen JAPANSE behoefte om te weten over8 beauty geheimen JAPANSE behoefte om te weten over

Japanse vrouwen staan ​​bekend om hun heldere, perfecte gezichten en hun vermogen om verder te kijken dan 30 van hun 60ste verjaardag. Dan zijn er natuurlijk de geisha, deze mysterieuze vrouwen, wier leven volledig gewijd aan schoonheid in alle vormen. Onder andere, de geisha waren niet courtisanes, ongeacht hoe de definitie van het woord in de war na de Tweede Wereldoorlog. Misschien is de schoonheid van de Japanse vrouwen heeft te maken met genen of hebben een aantal duistere geheim, alsof hij ondergaat strenge routines wrede schoonheid die we niet in staat zou zijn om zelfs staan ​​voor een week? Nee, de waarheid is veel eenvoudiger en mooier: natuurlijke ingrediënten en constante zorg. Hier zijn een aantal traditionele Japanse beauty tips:

1. Levensmiddelen

Denk voor een moment wat zijn de voedingsmiddelen die we associëren met Japan - vis, rijst en zeewier. Deze, samen met kool-familie groente, maken de meeste van de traditionele Japanse dieet. Geen vlees vet, suiker-vrij en zonder tonnen brood. Wat deze voedingsmiddelen is de overvloed aan omega-3 vetzuren, gezondheid, anti-aging moleculen, vezels, vitaminen en mineralen in grotere hoeveelheden te bevorderen. In de praktijk, dat alles is essentieel voor de gezondheid en schoonheid.


2. Rijst

Rijst is een van de meest populaire Japanse beauty geheimen en heeft behoefte aan een speciale vermelding, terwijl we op het onderwerp van voedsel als een element in de routine schoonheid van Japanse vrouwen. Het is niet alleen een voedingsmiddel supergezond, rijk aan vitaminen en mineralen, die de huid helpt gloed van binnenuit. Yes, of liever het water kookt in of door gespoeld, kan het worden gebruikt als een gezicht wassen. U kunt ook toevoegen aan uw bad water. Waarom? Omdat mineralen die tijdens het koken de korrels hebben verlaten bevat en bevat ook zetmeel, een substantie rustgevend voor de huid.

3. Nightingale uitwerpselen

Nachtegaal uitwerpselen is een bijzondere schoonheid geheimen Japans. Ja, je leest het goed. Vogelpoep werden gebruikt als gezichtsbehandelingen in Japan sinds de 17e eeuw, de meeste van de geisha's en kabuki actoren, op het moment, maar nu zijn ze langzaam wint internationale erkenning. Het geheim is een stof genaamd guanine, die de unieke eigenschap van de lichte toon huid en rimpelbehandeling heeft, indien zij werden veroorzaakt door de zon of leeftijd. Het maakt ook de poriën en voegt gloed op je gezicht. Zeker overwegen waard, ongeacht de bron, toch?

4. Natuurlijke oliën voor schoonheid

Vergeet olievrije reinigingsmiddelen en moisturizers. Traditionele Japanse huidverzorging is sterk afhankelijk van natuurlijke oliën, mits zij geen mineralen. Dit betekent dat plantaardige oliën, zoals camellia olie gebruikt door geisha als een make-up remover en reinigingsmiddel. In feite is het mogelijk dat de werkwijze voor het reinigen olie vandaag komt uit deze praktijk, een wetenschappelijke verklaring toegevoegd. De verklaring voor de olie reinigen van de huid? Omdat oliën oplossen oliën en andere "vuil" op het gezicht, en de olie afgescheiden door de talgklieren, de klieren in de huid.

5. Vergeet de zon

Een van de volgende grote Japanse schoonheid geheimen is om blootstelling aan direct zonlicht te vermijden. Vitamine D is belangrijk voor baby's en jonge kinderen, maar je hoeft niet veel direct zonlicht nodig. Japanse gentleman lijken zich bewust van de schadelijke effecten van UV-stralen eeuwenlang te zijn geweest. Tegenwoordig ze liever uit de zon zoveel mogelijk, in plaats van zware zonnebrandmiddelen blijven, maar als het kan worden vermeden, dat wordt gebruikt een hoge beschermingsfactor. Immers, het is de UV-straling is de meest voorkomende oorzaak van vroegtijdige veroudering. Dat klopt, niet roken, niet de stralen slechte voeding, maar UV!

6. Peeling is de sleutel

Baden is een ritueel voor de Japanse -, dat ontspant na een lange dag en helpt je beter slapen 's nachts, en, uiteraard, op hetzelfde moment de vervulling van zijn primaire doel van het handhaven van netheid. Tijdens het ritueel, de vrouwen de tijd nemen om hun lichaam te verwennen met zachte wassen en peeling met een bepaald type van rode bonen genaamd Azuki. Naast het verwijderen van vuil en dode huidcellen van de huid, regelmatige afschilfering maakt het makkelijker voor iets nadat u de badkamer te gebruiken - olie en andere vochtinbrengende - te laten onderdompelen in, waardoor hun invloed toeneemt.

7. Groene thee voor schoonheid

Geen lijst van schoonheid geheimen zou niet compleet zijn zonder vermelding van de Japanse groene thee, dit werkelijk kostbare drankje de dames alle Oost zweren. Ten eerste groene thee is rijk aan anti-oxidanten en heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen. Wat dit betekent voor uw huid is dat het regelmatig drinken van een paar kopjes groene thee is zeer nuttig om de huid soepel en jeugdige langer, en houden ook - zonder vlekken.

8. houten kammen voor mooi haar

Japanse vrouwen bijzondere aandacht besteden aan hun haar en de voorkeur aan speciale houten kammen handgemaakte gebruiken, waarvan de kleine poriën kleine capture de natuurlijke olie-klieren van de hoofdhuid te produceren en te verdelen over de lengte van het haar. Dit helpt om goed gehydrateerd, sterk en gezond, niet om extra glanzende noemen houden. De Japanse dames ook gebruik maken van algen poeder om het haar schoon te maken en gebruiken geen chemische producten, verpakt shampoo synthese we gebruiken maar al te vaak ten koste van de gezondheid van onze haren. Te hydrateren, wrijf camellia olie in hun sloten - werkt het beste op nat haar.

Kent u een andere geheimen van de Japanse schoonheid?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha