8 basistypen van ParfumsIn de oudheid werd aangenomen dat elke vrouw had haar natuurlijke geur/geur, die de aandacht van mannen ten opzichte van hen heeft aangetrokken. Maar nu, met de veranderende tijden, vrouwen liever te kopen en te gebruiken geuren die zijn gebaseerd op zijn stemmingen.

Wist u dat parfums werden gebruikt in een aantal van de vroegste menselijke beschavingen die teruggaat je bijna 4000 jaar !!! Geen wonder dat er zo veel soorten parfums op de markt van vandaag!


Dus wat is een parfum?

Parfum of parfum zoals terecht genoemd is een mengsel van geurende oliën, aromatische verbindingen, en fixeermiddelen van parfum produceren aangenaam en ontspannend voor mensen en andere levende objecten.

Verschillende soorten parfums

Parfums zijn meestal beschikbaar in verschillende formaten. Laten we eens kijken naar wat deze formaten zijn, en wat hun rol om een ​​goede parfum te bieden.

  • Bloemen
  • Citrus
  • Houtachtig
  • Oostelijk
  • Fruit
  • Groen
  • Oceanisch
  • Gekruid

Bloemen:

CC licentie (BY NC SA) flickr foto gedeeld door Halil Gokdal

Bloemen geuren zijn naar verluidt de grootste categorie van de verschillende soorten parfums, die zijn geïnspireerd door verschillende geurende bloemen zoals roos, jasmijn, oranjebloesem, gardenia en anjers onder anderen dekken.

Bloemen geuren worden beschouwd romantische en zoete geur. Deze hebben meestal een enkele noot of een mengsel van verschillende nota's van verschillende bloemen. Bloemen geuren zijn zeer vrouwelijk van aard en zijn klassieke keuzes voor degenen die een parfum met een vrouwelijke touch wilt.

Citrus:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Shaun Dunphy

Citrus-gebaseerde geuren zijn de essentie van citrus naar een sensationele pittig te maken. Deze geuren worden gezegd levendig te zijn en zijn perfect voor iemand met een bruisend karakter. Citrus geuren zijn afgeleid van limoen, citroen, mandarijn en mandarijn; en sommigen kunnen karakteriseren pikante echt scherp. Citrus geuren hebben de neiging om te geven een natuurlijk gevoel verfrissend en zijn perfect voor gebruik tijdens de dag. Deze zijn ook bekend om goed te mengen en geven vrouwen een zeer zachte geur die kan worden gedragen met gemak.

Woody:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Nicholas A. Tonelli

Een combinatie van hout en muskus is het thema van deze geuren Woody, en worden gewoonlijk aangeduid als chypregeuren. De overheersende gebruik van eikenmos, citrus, patchoeli, bergamot en zoete aroma's van de aarde helpen in het creëren van een zeer ontspannende geur. Chypre parfums meestal verwijzen naar parfums voor categorie van de vrouwen en soms ook de unisex, maar niet voor de mannen. Er wordt gezegd dat er een sterk beroep en klassieke chypre geuren zoals deze worden het meest gebruikt door bedrijven werknemers.

Oriental:

Oriëntaalse parfums zijn een mix van geuren van de aarde en muskus. Ingrediënten zoals amber, muskus, en parfums elementaire animalistische vaak gezien in oriëntaalse parfums. Deze worden gezegd te zijn ideaal als u wilt de aandacht te trekken of te verleiden dat heel bijzonder persoon. En 'ideaal voor gebruik in een speciale datum of een romantische avond.

Fruitig:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door David

Fruitige geuren zijn ook zeer aangenaam en grotendeels populair vanwege hun zoetheid. Ze hebben een mix van pittige, fruitige noten die helpen om deze ideaal voor data en romantische uitjes gewoonlijk. Onder deze geuren zoals appel, bessen, mango, perzik en andere sappige vruchten of misschien wel de essentie van deze vruchten.

Groen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Roberto Verzo

Green geurstoffen bekend zeer goede keuzes voor willekeurige gebeurtenissen tijdens de dag, aangezien zij hints van verse bladeren en vers gesneden gras. Green geurstoffen bekend dat sport en in de meeste gevallen, meestal unisex parfums. Deze geuren zijn mild zorgzaam en moet gedragen worden op casual gebeurtenissen of gelegenheden.

Oceanic:

Oceanische geuren wordt beweerd dat een relatief nieuwe vorm van parfums met synthetische aroma's aan de geur van berglucht, schoon beddengoed etc. Deze geuren zijn naar verluidt zeer goede keuzes voor sollicitatiegesprekken en officiële gebeurtenissen lijken te zijn.

Spicy:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Bala Sivakumar

Deze geuren pakket in de keuken ruikt naar kaneel, gember, kardemom, kruidnagel, peper, en nog veel meer. Kruidige geuren beweren dat hun verleidelijke geuren te hebben en zijn zeer luxe in een ouderwetse manier. Deze geuren zijn een groot succes voor informele gelegenheden en brunch.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha