8 Bad Habits te voorkomen dat verpest uw rapport8 Bad Habits te voorkomen dat verpest uw rapport

Als er een paar samen is al een tijdje, kan de kleine gewoonten, die gebruikt worden om slechts licht irriteren, ontaarden in echt grote kwesties die een relatie kan verpesten. Het probleem is echter, met de douane, we merken we deze dingen doen en we niet eens beseffen dat ze vervelend. De eerste keer dat je verliefd wordt, je echt niet sommige van die vervelende kleine eigenschappen die je partner, maar na een paar jaar kan je echt beginnen te raspen. We hebben een lijst van de eerste acht gewoonten die een relatie kan verpesten, dus check it out en kijk of u of uw partner, wij zijn schuldig aan een van deze opgesteld:

1. Controleer op uw partner

Je zou denken dat het is volkomen onschuldig controle met gemak zijn telefoon of e-mail, maar iedereen heeft het recht om wat privacy. Als u nodig hebt om haar elke beweging gedurende de dag te controleren en te weten waar hij is de hele tijd, dan is uw gebrek aan vertrouwen zal uiteindelijk leiden tot een probleem in je relatie.


2. Keeping score

Vergeven en vergeten moet het parool van een relatie en als je het houden van een notitie van elke kleine fout die hij doet, dan gaat dit vermoeiend krijgen. Zelfs de dingen die hij deed, net als de gerechten laatste of die nam de garbage out moet echt niet uit in een paar liefdevolle en constant te houden score is alleen maar om onnodige spanning veroorzaken.

3. Nit Picking

Bent u iemand voor wie niets goed gedaan, tenzij je het zelf doen? Als elke keer dat je de badkamer schoon, ik erop wijzen dat hij verloor een beetje 'of als je achter de stofzuiger en je meteen weer zelf doen, je gaat zelfs stoppen met proberen. Collectie constant in alles wat hij doet zal hem ongewenst en niet gewaardeerd voelen en hij zal geven en uit te gaan met zijn vrienden plaats.

4. Kritiek zijn familie

U bent om jezelf in een moeilijke positie, als je constant kritiek op zijn familie. Hij zelf, waarschijnlijk denken soms dat zijn familie is vervelend, maar toegestaan ​​om te zeggen dat je niet. Niemand vindt het leuk om te horen anderen naar beneden zijn eigen vlees en bloed, en als je het te vaak, zul je dit een groter probleem te maken dan het werkelijk is.

5. Verhoog de ongemakkelijke onderwerp op het verkeerde moment

Er zijn momenten om belangrijke kwesties te bespreken en we zijn op de verkeerde momenten. Gewoon omdat het weer voor u geschikt is, betekent niet dat de tijd rijp voor hem is. Het verhogen van een netelige kwestie als financiën of een probleem met de kinderen, de tweede je door de deur na het werk lopen, het is gewoon om hem nog meer te wijzen. De andere is om te voorkomen dat het verhogen van moeilijke kwesties onmiddellijk na de liefde: 'Dat was geweldig; Wist u dat er ontdekt in opnieuw op de bank? 'Dit is niet cool!

6. ruzie in het openbaar

Bijt je tong tot je thuis bent! U kan ook nodig zijn om iets van uw borst te krijgen, maar ruzie in het openbaar, of erger nog, in de buurt van het ouderlijk huis, gaat echt om te rijden je partner gek. Als je merkt dat je regelmatig bespreken in het openbaar, dan is dit iets dat moet worden veranderd - je nodig hebt om over te praten in prive.

7. Met de stille behandeling

Gebruik nooit de stille behandeling om je partner te straffen; het zal alleen maar leiden tot meer wrok en slechte gevoelens. Beoefenen van de kunst van stilte is nooit van plan om iets te repareren, en als het moet, iemand heeft om uiteindelijk opgeven of je misschien niet eens samen te zijn op alle.

8. Het negeren van je partner

Niemand vindt het leuk om genegeerd te worden, het is nog erger dan schreeuwde. Het negeren van een persoon is hetzelfde als zeggen dat ze zo onbelangrijk voor je dat je niet eens de moeite om met hem te praten. Als u het negeren van elkaar regelmatig en nauwelijks weet van elkaars bestaan, dan heb je echt een probleem op je handen, dat moet worden opgelost.

Heeft u andere tips in verband met delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha