7de Circuit en effectieve gewicht oefeningen voor vrouwen Met Gym EquipmentCircuit training en gewichten kan worden aangeduid als het gebruik van verschillende soorten van de oefening apparatuur tijdens de training. Er zijn verschillende fitnessapparaten beschikbaar die bijdragen tot alle delen van het menselijk lichaam werkt. Maar er zijn ook verschillende machines die, wanneer ze samen gecombineerd, kan helpen voltooien het circuit training in de sportschool.

Effectieve circuit training oefeningen

Basis van Circuit Training:

Circuit training is een manier om te werken alles uit de verschillende delen van het lichaam. Deze methode combineert krachttraining, aerobics en gewichten die je doet in de sportschool. Dit is de beste manier om wat te doen 'van je extra kilo's of om een ​​strak lichaam.


Selecteer 7-11 gewicht oefeningen:

 • De ideale circuit training moet ongeveer 15 tot 25 minuten in beslag.
 • Het is een cyclus, en moet 2 minuten aerobic center op te nemen.
 • Als u de limiet van de totale tijd in een half uur te houden voor de 1e cyclus, dan kunt u toevoegen of verwijderen van auto's uit het circuit.

Juiste Demonstratie van alle machines die gebruikt zullen worden:

Een groot deel van de machines in de sportschool zal een toelichting diagram en instructies over het juiste gebruik hebben. Maar het is van vitaal belang voor u om een ​​live demonstratie van de meester te krijgen. Veel sportschool lidmaatschappen onder andere een trainingssessie met de verleende instructeur. De instructeur zal u laten zien hoe u de machine goed te gebruiken. Op deze manier zul je in staat zijn om de doorlooptijd en beperken verwondingen te maximaliseren. Als u van plan bent om de machine en de praktijk van het circuit thuis correct te kopen en dan kijken naar de instructievideo voordat u begint met trainen.

Begin altijd met een warming-up oefeningen:

 • Voordat u begint met de oefeningen van krachttraining circuit, moet je altijd beginnen met een aantal warming-up oefeningen.
 • Je nodig hebt om te rekken en opwarmen gedurende 10 tot 15 minuten om je lichaam voor te bereiden op de actie te komen.
 • De warming-up oefeningen zullen ervoor zorgen dat u niet scheuren of spierspanning tijdens de training circuit.

Bouw je hartslag:

 • Je moet tien minuten uit het circuit training en probeer je hartslag met de low-end te bouwen. Dit moet gebeuren op basis van het voordeel van aerobics in verband met uw leeftijd en het lichaamsgewicht.
 • U kunt marcheren staan ​​op een plaats, dans of doe been liften.
 • Als je in de sportschool, kunt u een stationaire fiets of elliptische machine te gebruiken voor tien minuten.
 • Als u wilt verstuiking of sprint in de benen te voorkomen, dan is het best om te oefenen in een matig tempo.

Begin met het gewicht opleiding:

 • Na het corrigeren van de hartslag op aerobic nuttig het is tijd voor u om gewicht opleiding te starten.
 • Tijdens circuit training is van vitaal belang voor u om te blijven oefenen, zodat uw hartslag blijft een hoog tarief.
 • Als u thuis werkt met een auto, dan moet je snel aan de slag met de set van liften.
 • Maar als je in de sportschool kunt u altijd kiezen voor een andere auto voor 10 minuten voordat je gewicht opleiding beginnen.
 • Je moet het tempo vastgesteld op een zodanig niveau dat 15 herhaling van de oefening wordt het moeilijk, maar het is nog steeds bereikbaar.

Aerobics Scatter:

Als u wilt dat de beste uit uw circuit training, zodat het noodzakelijk is om de aerobic oefeningen te verspreiden.

 • Na elke reeks van machines, kunnen gewichten of krachttraining worden toegevoegd meer dan 2 minuten van aerobics. Dit zal u helpen om uw hartslag te houden in een hoog tempo.

Op het einde, nadat u uw training circuit lichaamsgewicht oefeningen en zijn herhalingen hebben afgerond moet je een aantal oefeningen uit te voeren om af te koelen. Dit zal helpen om de hartslag tot het normale niveau te brengen.

Stretch of kleine warming-up oefeningen zijn altijd een goed idee. U kunt ook gaan zitten en te mediteren!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha