7 Yoga houdingen Do bericht Dinner For A Good Night's SleepHeeft u vaak een opgeblazen gevoel na het eten? Heeft u moeite met slapen? Met slechte eetgewoonten en voorbarig, worden we geconfronteerd met problemen met het krijgen van kwaliteit van de slaap.

Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat het slaappatroon verstoord zijn na het eten? Er zijn bepaalde yoga houdingen je effectief dat kan verlichting geven van problemen met de spijsvertering kan uitvoeren.


Vragen wat zijn ze? Lees dit artikel om te weten!

Neerwaartse Hond Pose (Adho Mukha Svanasana):

Dit is een van de meest populaire yogahoudingen. Deze positie kan worden uitgevoerd op elk moment van de dag. Echter, deze positie helpt betere stoelgang en heeft invloed op de buik. De uitvoering van deze asana is eenvoudig. Leg je handpalmen een beetje 'meer dan schouderbreedte. Houd uw tenen verscholen in; doorgaan hef je je heupen. De kist moet terug samen te komen met je dijen. De knieën moeten worden gebogen. Bedenk dat de zijkanten hoog moet zijn; het houden van de enkele grond is niet belangrijk. Houd gedurende 10-15 seconden. Repeat (1).

Permanent Forward Bend Pose (Uttanasana):

De uttasana, of te voet naar voren buigen pose, is goed voor het maag-darmkanaal. Helpt push voedsel onderaan de rek en helpt verlichten constipatie of een opgeblazen gevoel. Om deze asana te voeren, houd je knieën gebogen en proberen te bereiken over je buik en pak de achterkant van beide knieën. Idealiter moet je spanning in je hamstrings voelen. Als er geen spanningen, overweeg dan strek je benen. Houd deze positie 15-20 seconden. Repeat (2).

Camel Pose (Ustrasana):

De kameel houding is erg goed voor de spijsvertering, darmen en is ook een goede oefening voor je rug. Het schijnt moeilijk te zijn om te doen, en er wordt gezegd dat negatieve invloed hebben op je rug. Studies hebben echter aangetoond dat Ustrasana versterkt niet alleen de rugspieren, maar vergemakkelijkt ook maagproblemen en hulp bij de spijsvertering (3).

Bow Pose (Dhanurasana):

De Dhanurasana, of boog vormen, is een andere asana dat is goed voor het verlichten van constipatie en verlichten opgeblazen buik. Ook is aangetoond dat het helpt toon de rug, buik, en draagt ​​bij aan de flexibiliteit van het lichaam. Het 'een beetje' moeilijk uit te voeren en niet zo comfortabel kijken. Zodra je naar de laatste positie, houd de positie voor 15-20 seconden voordat de release (4).

Pose van het Kind (Balasana):

Balasana, of het kind pose, is een andere asana die is ontworpen om duidelijk opgeblazen maag te helpen en te verlichten indigestie. Het is een van de meest effectieve asana voor de spijsvertering. Om Balasana lopen, vanuit een knielende positie en rijg de borst en dijen houdt het voorhoofd naar de grond. Houd uw handen op de zijkant van het lichaam. Neem een ​​paar langzame ademhalingen en vol. Houd deze positie 10-15 seconden. Repeat (5).

Vrijgeven Pose/Wind verwijderen Pose/Wind bevrijder Pose (Pawanmuktasana) Wind:

Deze positie is ontworpen om u te helpen zich te ontdoen van de zwelling, waardoor breken de wind. Daarom, je moet deze positie alleen hardlopen. Te lopen, terug te draaien, inademen en houd je rechter knie tegen zijn borst. Start het schommelen van de knie side-to-side om uw buikorganen masseren. Neem een ​​paar keer diep adem en beweeg je benen en beginnen met het schommelen van de rechterknie (6).

Corpse Pose (Savasana):

De luie persoon favoriete pose, savasana, is ontworpen om te helpen bij het verbeteren van de processen van het lichaam. Het helpt u op weg gerevitaliseerd het helpen om alle energie die je de uitvoering van al deze hierboven genoemde asana's hebben verloren terug te krijgen. Krijgen in de positie is eenvoudig. Ga op je rug, houd je handen langs je lichaam, met je handpalmen naar de lucht en sluit je ogen. Positie te houden gedurende 15-20 minuten. Houd je ogen dicht; zich richten op de ademhaling patroon. Deze positie wordt vaak vervangen door Padmasana (zittend pose) voor meditatie. Meestal moet je de yoga met deze positie (7) te beëindigen.

Voer deze yoga posities om ervoor te zorgen dat om goed te slapen en hebben geen last van problemen met de spijsvertering. Vergeet niet om alle andere poses die ze voelen zijn goed voor de spijsvertering te delen. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha