7 Wonder kruiden die langer haar te laten groeien!Foto: Shutterstock

Lang haar, dik en sterk is op de zoeklijst van elke vrouw.

Er zijn zo veel producten beschikbaar in de markt dezer dagen die zijn geformuleerd voor dit doel. Ze beweren ook om de voorwaarden van haar te herstellen in een mum van tijd! Deze handeling kan echter niet worden bereikt met chemische beladen producten op de markt. Het maakt niet uit hoeveel ze beweren dat de chemicaliën het probleem zal oplossen, de chemische stoffen hebben altijd een neveneffect. Daarom is een operatie mogelijk alleen oplossingen uiteraard beschikbaar. Ayurveda is een oude traditie van het gebruik van natuurlijke kruiden die wonderen voor onze haren.

Kruiden voor de haargroei


Sommige van deze Indische kruiden voor de haargroei en het gebruik ervan zijn hieronder opgesomd:

MLA:

Foto: Shutterstock

Amla is ook bekend als Indiase kruisbes, een vrucht vol met vitamine C. U kunt alma poeder mengen met kokosolie en toepassen op je haar. Evenmin kan worden geweekt in water met andere kruiden, en de verkregen pasta kan worden aangebracht op het haar en weggespoeld na enkele minuten.

Shikakai:


Shikakai is afgeleid van de bast, bladeren en peulen van een plant. Het poeder helpt haar te versterken. Bovendien kan worden gebruikt als een mild en behandelen roos. Het wordt meestal gebruikt op dezelfde wijze als amla. Kan in de vorm van poeder met een drager olie zoals kokosnootolie of stof en ondergedompeld in water om een ​​pasta te maken en vervolgens gebruikt. De vorm van pasta moet toegeven is populairder gewoon voor zijn gebruiksgemak.

Reetha:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Lisa Brewster

Reetha, ook bekend als Wasnoten zijn vruchten die worden gedroogd en geheel of poeder toegepast. Reetha wordt ondergedompeld in water en de vloeistof wordt gebruikt haar schoon. Het is een goede remedie voor hairfall.

HENNA:

Henna wordt gebruikt voor haarkleur, maar het werkt ook wonderen voor de algemene gezondheid van het haar. Het fungeert als een behandeling voor versterking van haar eiwitten die dikker maakt. Henna bladeren zijn in poedervorm, gemengd met een vloeistof en rust voor een paar uur. Deze pasta wordt dan aangebracht op het haar voor een paar uur en gespoeld met water.

Methi:

Methi of hooi Grieks is de natuur juiste conditioner. De zaden worden geweekt in water, waarin een slijmerige substantie die wordt toegevoegd aan een mengsel van shikakai, amla en henna straalt.

BRAHMI:

Foto: Shutterstock


Brahmi wordt gebruikt in de vorm van olie en poeder van stoppen hairfall en maak je haar dikker en gezonder. Het poeder wordt gemengd met water om een ​​pasta en aangebracht op het haar en de hoofdhuid een uur. Een haar massage met olie Brahmi helpt om te ontspannen en bestrijdt haaruitval als gevolg van stress. Dit is een perfecte oplossing voor stress en ook als één van de kruidengeneesmiddelen voor haaruitval.

NEEM:

Foto: Shutterstock

Neem olie verhoogt haargroei sneller en maakt het sterk, zijdezacht en glanzend. Neem blad pasta kan worden gebruikt als conditionering pakketten voeden de hoofdhuid en droogheid en schilfering voorkomen.
Laat ons weten wat uw ervaringen met deze kruiden Wonder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha