7 VRAGEN uitdagend moet je jezelf af en toe vragen7 VRAGEN uitdagend moet je jezelf af en toe vragen

Weinig mensen hebben de kans om opnieuw te beginnen en er zijn veel dingen in het leven dat we niet heel gemakkelijk kunt veranderen. Maar tot het punt waar je een nuttige oefening kan zijn en kan helpen bij het ontwikkelen van een masterplan voor waar u wilt gaan vanaf hier.

In deze eenvoudige oefening, nodigen wij u uit om wat zoeken vragen van hun eigen vragen. Neem de tijd en, misschien, schrijf je antwoorden naar beneden. Een oppervlakkige lezing van de vragen niet zal helpen helemaal niet, maar een beetje 'van ernstige soul searching kan een aantal nieuwe aanwijzingen te geven.


1. Wat wil je echt doen voor de kost?

We hebben de neiging om onszelf en anderen te delen als we doen voor de kost, in plaats van wat we zijn. En 'Bob de Bouwer, u Beatrice Beauty of ik ben Wendy de serveerster, dus als u een taak die u wilt kunnen doen, wat zou dat dan zijn en waarom ben je nu niet doen?

2. Wanneer was de laatste om iets nieuws te proberen?

Wanneer was de laatste keer dat je iets geprobeerd je nog nooit hebt gedaan? Waarom niet die lessen boeken parachutespringen of wat houdt zich aanmelden op die part-time universitaire cursus die je denken?

3. Als u voor het laatst zijn vriendelijk voor jezelf?

Het kan geweldig om vriendelijkheid aan anderen te laten zien, maar wanneer heb je voor het laatst zien wat 'van jezelf? Je bent te hard voor jezelf, altijd aan het werk, altijd druk, wanneer heb je voor het laatst iets, alleen maar omdat je wilde doen?

4. Wat was er eigenlijk gisteren bereikt?

Soms zijn we zo druk rondrennen gewoon doen 'dingen' die eigenlijk heel weinig. Een dag lijkt naadloos rollen in de volgende, en je kijkt terug en vraag me af waar al die tijd ging. Realisatie betekent niet alleen geld. Wanneer heeft u voor het laatst een aantal 'vrijwilligerswerk te doen, te leren van een nieuwe vaardigheid of een bezoek aan een nieuwe plek?

5. Hoe denk je dat andere mensen zich?

We hebben allemaal ons zelfbeeld, maar dit kan zeer verschillend van hoe anderen ons zien zijn. Zet jezelf in hun schoenen voor een moment en na te denken over hoe je zou hebben gevoeld over de manier waarop je tot hen sprak.

6. Wie hou je en wat je hebt gedaan om het te bewijzen?

Maak een lijst van uw familie en vrienden en omvatten, uiteraard, je partner en schrijf iets moois wat je hebt gedaan voor hen in de afgelopen weken. Als je moeite hebt met dit, kan het tijd om daadwerkelijk iemand te laten weten dat u de zorg zijn.

7. Bent u opknoping op dingen die moeten worden laten gaan?

Je hebt nog steeds die oude paar schoenen in de kast die je nooit dragen? Ben je nog steeds met die kerel die is echt niet leuk? 'Beter de duivel die je kent' is de gebruikelijke excuus, maar soms is het beter om de duivel schoppen in aanraking en opnieuw beginnen.

Het leven is een reis, of zo zeggen ze, maar niet alleen om van A naar zo snel mogelijk B; zodat ze stoppen, krijgen de kaart uit en zien welke diensten zijn beschikbaar andere routes, een beetje 'een omweg kan goed doen.

Ik hoop dat deze tips voor zelfverbetering en het stimuleren van nuttige vragen. Voel je vrij om te delen wat er op je hart in de commentaren hieronder.

Welke andere tot nadenken stemmende vragen die u willen vragen van tijd tot tijd?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   2
Maart 17, 2015 | 02:02:45 | later 6 uur

Hallo, bedankt voor het posten van dit;)

  3   2
Maart 17, 2015 | 06:30:55 | later 10 uur

Zeer goede webpagina, Blijf op het grote werk. Hartelijk dank!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha