7 vragen die je nodig hebt om jezelf te vragen elke ochtend als je wilt om gelukkig te zijn7 vragen die je nodig hebt om jezelf te vragen elke ochtend als je wilt om gelukkig te zijn

We willen allemaal geluk, maar als het me gevraagd, kunnen de meesten van ons niet echt definiëren wat is geluk. Het is geluk om een ​​leven zonder problemen? En "het is met emmer ladingen van geld? Nou, het is niet, omdat mensen met problemen nog steeds gelukkig kan zijn en mensen met veel geld kan nog steeds verdrietig, en dat is omdat het geluk is een keuze en niet door tastbare dingen, komt van binnenuit. Als u uw dag, elke dag, te beginnen met een paar simpele, maar onderzoek, vragen van jezelf, dan kunt u ook beginnen met het geluk te bevorderen van binnen, en hier zijn enkele voorbeelden die je zou willen proberen:

1. Wie moet ik graag?

Het eerste wat in de ochtend is de slechtste tijd van de dag, als je lage voelt. Dit is wanneer alle slechte gedachten en deprimerend terug naar je overspoelen. Dus als je wilt om gelukkig te zijn, in plaats van te laten die gedachten regeren je 's ochtends, na te denken over de mensen die je liefde in je leven. Denk na over je familie, je vrienden, zelfs uw huisdieren. Ze zijn veel belangrijker dan alle problemen, is het niet?


2. Wat ben ik dankbaar voor?

Als u wilt om gelukkig te zijn, denk aan de dingen die je dankbaar bent en vertrekken van zeer eenvoudig; heb je een dak boven je hoofd, je voedsel om gisteren te eten had, heb je een baan ... en dan werk je weg omhoog. Veel mensen hebben niet eens deze grondbeginselen, zodat je echt dingen om dankbaar voor te zijn, als je erover nadenkt. Een paar minuten van elke ochtend sessie van dankbaarheid zal u helpen uw dag beginnen met een positieve noot en gelukkig.

3. Wat moet ik om plezier te hebben vandaag?

Als u wilt om gelukkig te zijn, vraag jezelf deze vraag: 'Wat ga ik om plezier te hebben vandaag,' Het heeft geen zin om wakker en denk na over de banen die moeten doen vandaag of problemen die je gaat moeten behandelen, zullen ze er nog steeds zijn, als je je zorgen over hen of niet. In plaats daarvan, een plan hoe je gaat om plezier te hebben vandaag, als je gaat om een ​​aantal eenvoudige genoegens passen in uw drukke schema. Concentreer je op wat je vooruit kunt kijken om te genieten, in plaats van alleen de dingen die je moet doen. Deze eenvoudige vraag zal de dag lijken veel 'nuttiger.

4. Herinner jezelf waarom je opstaan ​​en gaan werken

Vergeet niet dat gaat werken is slechts een middel om een ​​doel en niet een doel op zich. De mensen die leven en sterven op de baan zijn zelden echt gelukkig, ze krijgen zo verteerd door dat het allemaal hun leven neemt, zodat na te denken over de vakantie die u sparen voor geschenken die u wilt uw kinderen of geliefden te kopen of de nieuwe jurk die u zoekt op, en ga aan het werk zal niet zo slecht.

5. Wat zijn mijn doelen voor de dag?

Stop daar! We hebben het niet over de doelstellingen die je baas of iemand anders wil bereiken, we hebben het over de doelen die je wilt bereiken. Je moet maar drie echte doelen voor de dag: de ene is om plezier te hebben, de andere is om jezelf te verbeteren, en de derde moet gaan in de richting van aanpak voor de realisatie van uw droom, de rest past rond deze . Je kunt niet verwachten dat grote vooruitgang te boeken in deze doelen elke dag, maar je moet worden gepland op zijn minst een paar kleine stappen.

6. Wie anders kan maken blij vandaag?

Geluk genereert geluk en als je een beetje 'alledaagse omgeving kunnen verspreiden, zal je veel gelukkiger te voelen over jezelf ook. Wilt u graag zelf te zijn, denk een beetje 'over wie je kan helpen of te vrolijken een beetje' vandaag. Het kan zijn dat alleen een telefoontje van een familielid die in hen is, zal de dag van die persoon te maken, of dat aan iemand te geven op het werk, dat worstelt, een paar eenvoudige woorden van aanmoediging om ze gemotiveerd te houden. Er is niet veel nodig om een ​​beetje 'van vrijgevigheid knijpen in uw dag.

7. Hoe maak ik het grootste deel van de dag?

Gisteren was gegaan en morgen nooit komt, zodat er eigenlijk nu pas dat je zorgen hoeft te maken. Als u wilt om gelukkig te zijn, er is geen andere tijd dan vandaag. Omdat het vandaag gelukkig, zal je nooit een ander, en zorg ervoor dat het absoluut de beste van de dag dat je kunt, zodat tegen het einde van de dag, kunt u gaan zitten, ontspannen en zeg tegen jezelf te maken: 'Ja, dat was een goeie! '

Elke andere tips over hoe je een motiverende dag te beginnen op een positieve noot en gelukkig? Neem dan deel je gedachten in het opmerkingenveld.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   2
Juli- 31, 2015 | 03:50:26 | later 6 uur

Ze houden van deze motivatie tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha