7 tips voor een effectieve truc om je oogschaduw helderder te makenHou van het dragen van heldere, intense en dramatische oog make-up, maar gefrustreerd door het gebrek aan licht intensiteit van de kleur op je ogen? Ik heb via een reeks van trial and error om mijn schaduw pop oogmake en lichter op de oogleden. Al die posters kijken verleidelijk in een make-up winkel en modellen zijn altijd gezien het dragen van oog make-up heldere en levendige in tijdschriften. Dus waarom is het zo moeilijk om dezelfde look thuis te krijgen? Oogschaduw palet verschijnen ongelooflijk levendig, intens en kleurrijk, maar vaker wel dan niet nalaten om dezelfde levendigheid te dragen aan onze oogleden.

Top 7 tips om lichte schaduw make-up oog make:

Hoe je die perfecte oogschaduw heldere kleur te krijgen? Het 'een geheim - goed niet echt! We hebben een lijst met tips die u zullen helpen om de look die u wilt samengesteld. Ongeacht de kleur, merk make-up, textuur of afwerking, met deze tips kunt u veilig breng de oogschaduw en je ogen mooier!


Eye Primer:

De meesten van ons zich meer richten op het eindresultaat van oog make-up, maar we altijd vergeet om de gaten primer gebruiken. Eyeshadow primer functie als een multifunctioneel product. En 'verkeerd om te denken dat de totale primer ogen werken voor het enige doel van het verhogen van de levensduur van oogschaduw. Primer ogen levendigheid ook toevoegen aan de schaduwen, waardoor de kleur pop-up op het ooglid en wordt niet beïnvloed door de pigmentatie ooglid die je natuurlijk kunt hebben.

Eye Primer zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. U kunt kiezen voor een variant van huidskleur om zelfs uit pigmentatie en helpen het ooglid oogschaduw pop. Een achtergrond van witte of bleke make oogschaduw lijken zeer levendig.

Eyeshadow Base:

Een basis oogschaduw is een populaire manier om uw oogschaduw maken heldere en levendige om te verschijnen. De formule van de basis oogschaduw is volledig verschillend van die van een fundus. Het heeft een formule dik en romig. De lichte oogschaduw basis helpt om de kleur pay intensiveren en ook helpt om de stok oogschaduw op het ooglid. De beste toepassing van oogschaduw basis is met de vingertoppen, het helpt bij gemakkelijke verspreiding van het product. Make-up artiesten altijd de primer ogen toe te passen en dan follow-up met een oogschaduw basis.

Black Eye Pencil:

Oogpotloden kan gemakkelijk verdubbelen als een uitvalsbasis voor uw oogschaduw. Als je op een krap budget of als je niet in de gaten primer of basis oogschaduw hebben, dan is deze truc zal zijn van grote hulp voor u. Potloden witte ogen kan gemakkelijk vervangen een oogschaduw primer. Ze zijn over het algemeen gemaakt met een mooie romige formule, die de oogschaduw zich te houden helpt stevig op hen. Het voordeel is dat ook het verbeteren van de intensiteit van de kleur van de oogschaduw zijn ondoorzichtig en annuleren ooglid pigmentatie. Bedek de hele ooglid met potlood witte ogen en gebruik een oogschaduw kwast of stijve vingers om zich snel te verspreiden eyeliner gelijkmatig te laten werken als basis. Vervolgens start je oogschaduw op en merk het licht intensiteit van de kleur op de oogleden.

Black Eye Pencil:

Net als de witte oogpotlood als basis voor oog make-up, oogpotlood in het zwart te effectief bijsnijden vitaliteit van oogschaduw. De enige truc om te onthouden is om alleen worden toegepast als basis voor oogschaduw donker en zwoel oogschaduw als licht kan de kleur veranderen, zodra het wordt toegepast op een meer donkere zoals zwart. Groen, brons, bruin, rood, blauw en paars kleuren oogschaduw werken ongelooflijk tegen een zwart oogpotlood basis.

Stratificatie:

Deze tip lijkt misschien simpel, maar het is uiterst nuttig om uw oogschaduw lichter. Plaats gewoon de oogschaduw tweemaal om direct pop uit en lijken zichtbaar helderder.

Nat It:

Mijn favoriete truc om mijn oogschaduw zijn zichtbaar helderder en pop uit, is om mijn oogschaduw borstel nat met een spray instelling truc of gewoon water. Na het bevochtigen van de oogschaduw borstel met water, langzaam schar op een schone papieren handdoek om het overtollige water te verwijderen. Onthoud altijd de borstel niet te nat met te veel water als het zal je oogschaduw loopt van je oogleden. De borstel moet iets vochtig om het product en klopje op het ooglid te kiezen. U merkt meteen pigmentatie helderder en intenser.

Concealer:

Als je hebt volkomen normaal ogen en je niet echt een primer extra oog nodig hebt, dan kun je de concealer te gebruiken als basis voor het aanbrengen van uw oogschaduw. De formule van de corrector zijn zeer romige en gekleurd in een huidskleur kleur fungeert als een ideale uitvalsbasis voor uw oogleden. Helpt om zich te houden aan de beste oogschaduw om uw oogleden meer egaliseert pigmentvlekken op de oogleden, het verstrekken van een uniforme intensiteit van kleur en licht.

Probeer deze tips om uw oogschaduw verschijnen zichtbaar helderder en pop op het ooglid. Wat te doen om de intensiteit van de kleur van de oogschaduw op je oogleden te verhogen? Laat het ons weten via de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha