7 tips over hoe u uw schoonheid routine OCHTEND verminderen7 tips over hoe u uw schoonheid routine OCHTEND verminderen

1) Bepaal wat u gaat dragen en dingen voor te bereiden op voorhand.

Deze eenvoudige "ritueel" kunt u een hoop tijd in de ochtend opslaan - koos uw kleding, schoenen en accessoires en plaats het op de bank geheel; U kunt ook voor te bereiden en de vernietiging van alle producten van de make-up en borstels die je gaat gebruiken in de ochtend, zodat ze niet hebben om rond te rennen naar het appartement, op zoek naar verloren schoenen of make-up borstel verborgen.

2) Neem een ​​douche de avond ervoor.


Het nemen van een douche in de ochtend kan variëren van 15 minuten tot een half uur uit onze dag 's ochtends schoonheid, en stel natte haren kan aanzienlijk toe te voegen aan dit moment. De oplossing is om de avond voor een douche te nemen, zodat u de "vrije" tijd kan gebruiken in de ochtend voor iets anders.


3) haar tips Ochtend:

proberen om een ​​paar van "bepaalde" die nooit gefaald kapsels en maken een van hen in de ochtend te kiezen, kan eenvoudig en elegant broodje van haar, "vis verhaal" vlecht, of gewoon een paardenstaart. Het koos voor iets dat bij je past en benadrukt uw vrouwelijke kant absoluut fascinerend. Als je graag mijn haar slijten en je hebt een van die luie ochtenden als je niet wilt dat uw haar te wassen - het eens te proberen een droge shampoo, kunt u onmiddellijk "vernieuwen" de uitstraling van uw sloten, voeg meer volume en, dan maken ze je meer zelfvertrouwen.

4) Gebruik lichte kleuren voor make-up tijdens de dag.

Als u streven naar meer natuurlijke make-up in de ochtend bespaart u een hoop tijd, want er is geen noodzaak om moeilijke donkere tinten samen te voegen en te reflecteren op verfijnde kleuren van uw oogschaduw. Als u van de gedurfde truc - u kunt uw look voor de volgende avond bij te werken, het nemen van de nodige "instrumenten" om samen met u.

5) Speel een spel van "truc uitdaging vijf minuten."

Veel schoonheid "goeroe" op YouTube, bijvoorbeeld, heeft video gemaakt met behulp van deze titel. Probeer om dit spel te spelen voor jezelf en kijk of u kunt maken. Niet alleen kan het leuk en uitdagend "te doen" over je hele gezicht in vijf minuten, maar je kunt goed voorbereid voor die ochtenden waar de tijd lijkt te snel draaien geworden. Probeer het, het is leuk!

6) In de ochtend, alleen die producten die u heel goed weet, die zeker werken.

We houden allemaal te beleven en te ontdekken nieuwe dingen, maar de ochtend is niet helemaal de juiste tijd voor. Vind zelf de schoonheid producten die gemakkelijk aan te brengen en dat je weet zeker het werk doen zijn. Een van de belangrijkste "ingrediënten" van de ideale make-up is een perfecte huid, dus mijn advies is - investeren in grote foundation of poeder, ontdekken hoe het werkt de hele dag en stok met het als de minnaar. Het zal u tijd besparen in de ochtend en krijgt ontdoen van stress en "verrassingen" onverwachte gedurende de dag.

7) En tenslotte, de belangrijkste tip voor de ochtend als je in een haast niet te haasten!

Ja, misschien vreemd lijken, maar de paradox is - als we in een haast en benadrukt, valt alles uit onze handen en we maken het zelfs nog langzamer dan we in onze normale toestand. Dus, mijn belangrijkste advies is ochtend - begin uw dag in alle rust, met een glimlach op je gezicht en een positieve noot in je hart, zodat uw dag soepel en mooi zal lopen.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Hoe ziet u uw ochtend schoonheid routine te korten? Aarzel niet om hun snelkoppelingen ochtend delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  2   2
Maart 17, 2015 | 05:22:39 | later 8 uur

Zeer nuttig artikel!

  5   2
Maart 17, 2015 | 12:11:04 | later 14 uur

Ongelooflijk!

  4   1
Maart 17, 2015 | 13:50:37 | later 16 uur

Hou van de post!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha