7 Strawberry Face Pack voor gloeiende huidWe hebben allemaal de vruchten van de liefde, is het niet? Dan is het tijd om een ​​fruitige traktatie te geven, niet alleen voor uw palet, maar voor je huid ook. Aardbeien doen wonderen voor je huid. Rijk aan voedingsstoffen, kunt u verwachten Strawberry doet wonderen voor je huid. Deze verhalen aardbei zijn al sinds de Romeinse en Egyptische tijden geweest en gebruikt voor medicinale eigenschappen in het bijzonder voor de behandeling van acne.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Fried Dough


Voordelen van aardbeien voor de huid:

Vandaag de dag, het is wetenschappelijk bewezen dat aardbeien met hun anti-oxidant, samentrekkend en anti-inflammatoire eigenschappen helpen vertragen het verouderingsproces, de behandeling van brandwonden en bieden de beste vorm van bescherming tegen UV-stralen.

Rijk aan alfa-hydroxy zuur, aardbeien helpen zich te ontdoen van dode huidcellen.

Zij hebben een hoog gehalte aan salicylzuur, waardoor ze ideaal zijn middelen voor de behandeling van acne.

Het bevat ook een hoog gehalte aan vitamine C die de productie van collageen verhoogt en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Omega-3 vetzuren in aardbeien lichter huidskleur en vermindert donkere kringen.

U kunt ook deze vrucht gebruiken om de huid toon, het verbeteren van de huidstructuur, en lichter pigmentvlekken en acne.

Opmerking: Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor aardbeien, die kan leiden tot de huid breakout in een uitslag, netelroos en contact dermatitis. Presteren dan een pleister te testen voordat u verder gaat met de toepassing van een van de volgende verpakkingen gezicht. Als irritatie optreedt, neem dan aardbeien gebruiken.

Sommige Packs geconfronteerd met aardbeien:

Aardbeien en room Mask:

Neem aardbei puree, meng met verse room (droge huid) of yoghurt (vette huid) en voeg een eetlepel honing. Gelden over het hele gezicht en laat gedurende 10 minuten en spoel af met warm water. U kunt invriezen, en bewaar dit als een masker zoals ik regelmatig te doen. Dit masker helpt verminderen acne.

Aardbei laat het gedurende 15 minuten voordat het af te wassen met lauw water.

Rijstmeel en Strawberry Face Pack:

Klop een paar aardbeien met een eetlepel rijstmeel. Solliciteer op het gezicht gedurende 15 minuten voordat het af te wassen.

Aardbei Scrub:

Snijd een bes en wrijf het over je hele gezicht, de alpha hydroxyl zuren hebben uitstekende exfoliërende capaciteiten. Laat het zitten op je gezicht voor een minuut en spoelen.

Deze tips aardbeien zijn zeer effectief. Laat ze niet te proberen! Koop meerdere pakketten van fruit hier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha