7 soorten neusspray voor de behandeling van borst-

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 28, 2015 Admin Schoonheid 0 24


Hoofdpijn en verstopte neus zijn ernstige problemen, is het niet? Wanneer was de laatste keer dat je last van een en waren moe van het nemen van al deze antibiotica? Als je elke keer dat dit gebeurt, dan moet je gaan nadenken over neussprays.

Het beste ding over neussprays is dat ze zijn draagbaar en zijn zeer makkelijk te gebruiken! Wilt u weten wat zijn de neussprays die onmiddellijke verlichting kan bieden uit de borst? Ga je gang en geef het een te lezen!


Saline Spray Mist:

Zoute Spray nevel luchtbevochtigers zijn vergelijkbaar in dat zij vocht om de neus in een droge omgeving. Deze sprays zijn draagbaar kan worden gemaakt op elke locatie. Deze nevel spray met zoutoplossing gemaakt met de toevoeging van zout aan te ontlasten en hulp krijgen van stof of pollen waardoor de zorg voor borstkanker allergisch.

Neti Pot:

Neti Pot helpt bij het reinigen en beschermen van de neusholte. Het geeft een verfrissend gevoel. De Neti Pot wordt veel gebruikt door artsen over de hele wereld om sinus problemen te behandelen. Het is ook in Ayurveda (1).

Medicinale neusspray:

Medicinale neusspray is het beste medicijn om op korte termijn hulp te krijgen van de borst. Het fungeert als een decongestivum effectief op korte termijn. Indien gebruikt voor meer dan 3 dagen, kunt u de rebound congestie te krijgen.

Air Purifier:

Sinus kan ook worden veroorzaakt door verontreinigingen, stof, pollen en rook. In dit geval, als u een luchtreiniger te gebruiken, kan functioneren als een filter tegen de lucht zwevende deeltjes allergisch.

Nasaal irrigatie systeem:

Dit geavanceerde systeem van nasaal irrigatie heeft een functie Geavanceerd knop die de dikke slijm uit de neusholte kan leggen.

Steroïde neusspray:

Deze spray is allergische aandoeningen van de neus. Genezen hooikoorts en ontsteking van de neus. Flunisolide, beclomethason, mometason, en zijn enkele van de steroïde neussprays die in verschillende merken (2).

SUDAFED verstopte neus Spray:

Deze spray is een OTC (Over the Counter) die decongestivum xylometazoline bestaat, een stof die zwelling en congestie vermindert. Het vernauwt de bloedvaten die leiden tot zwelling in de neus. Het helpt ook om de slijmproductie verminderen van de neus naar de blokkade te verlichten. Het geeft onmiddellijke verlichting en het effect wordt waargenomen gedurende 10 uur. Drink veel water of vloeistoffen tijdens het gebruik van deze spray want het heeft een uitdrogend effect (3).

De te nemen voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van neusspray:

  1. De neusspray is gemaakt voor nasaal gebruik, hoeft dus niet oraal te nemen.
  2. Houd de spray uit de buurt van je ogen als het kan irritatie aan de ogen veroorzaken.
  3. Gebruik de spray niet langer dan 7 dagen duren als het effect van de drug niet kan duren vele dagen. Integendeel, het kan rebound congestie dat betekent dat je kunt krijgen terug neusverstopping veroorzaken.
  4. Gooi de kit na 28 dagen voor hygiënische doeleinden.
  5. De spray mag niet worden gebruikt door een andere persoon. Het kan een infectie veroorzaken bij mensen die het gebruiken.
  6. Mensen met een lage immuniteit moeten hun arts raadplegen voordat ze voor deze behandeling, want als niet veilig worden gebruikt, kunnen andere infecties veroorzaken.
  7. Houd het apparaat schoon om jezelf te redden van ongewenste infecties.
  8. Handen wassen na gebruik.
  9. Geen kraanwater te gebruiken in het apparaat.
  10. Zorg ervoor dat het apparaat buiten het bereik van kinderen als ze een infectie in hen kunnen veroorzaken.

Elke neusspray helpt verlichten het ongemak van een verstopte neus. Echter, als u last heeft van chronische sinusitis, of hebben de neiging te lijden aan een aanval van een verstopte neus als gevolg van stof of andere allergieën, is het beter om de spray te gebruiken, alleen op doktersvoorschrift.

Kent u andere neussprays die borstvoeding kan behandelen? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha