7 redenen waarom zou het niet erg om enkele7 redenen waarom zou het niet erg om enkele

Een liefdesverhaal sprookje? De ridder die swingende van je voeten en je leeft nog lang en gelukkig? Kies uw mooie verhaal tussen die we opgegroeid met, in de overtuiging dat we gewoon moeten eindigen in een gelukkig paar, en de eerder dit gebeurt, hoe beter. De wereld is aan het veranderen, echter, en deze regel is ernstig geschokt door velen. Het is niet alleen dat mensen serieuze verplichtingen op lange termijn uit te stellen voor later in hun leven, het is gewoon dat sommige mensen gewoon opt-out van deze verbintenis. De laatste verschijnsel, wat sommigen zeggen, is niet de gezondste wel. Maar geniet enkel leven util de juiste persoon in je leven komt is prima, en hier is waarom.

1. "natuurlijke

Er zijn mensen die diep getraumatiseerd hebben in hun jeugd, genegeerd en onbemind, en sommige van deze mensen kunnen alleen zelfaanvaarding en zelfliefde ervaren door een andere persoon. Zo is het leven voor velen, helaas. Dan zijn er andere mensen, die waren geliefd en die opgroeide in een warme en gastvrije familie, en die niet de behoefte voelen voor een inzet op dit punt in hun leven. Er is niets mis met het niet willen een stabiele relatie hebben, en dit is iets dat moet herinneren, omdat een of andere manier zijn we nog steeds opknoping aan achterhaalde opvattingen, hoe een deel van een paar worden rechtstreeks uit universiteit.


Onderwijs 2. "

De wereld is vol van plaatsen en ervaringen voor u klaar. Voor de hand liggende redenen zal ik later komen, moet je veel meer kans om deel te nemen aan deze ervaring, als je alleen bent. Gewoon omdat je niet een significante andere, betekent niet hebben dat je geen vrienden, toch? Als u alleenstaand bent, kunt u al uw keuzes te maken, zonder rekening te houden met de gevoelens en voorkeuren van iemand anders. Het is een bevrijdend gevoel, best gewaardeerd door degenen die reeds hebben een relatie moeilijk, maar onbevredigend.

3. 'fun

Een gevolg van het bovenstaande, single zijn is vaak leuker dan die in een vaste relatie. Romantiek heeft zijn talrijk en onmiskenbare deugden maar stel je een dag alleen maar willen om te hangen met de meisjes en je boo maken van een gezicht, omdat je het kiezen van de tijd meisje tijdens familie tijd. Oke, niet alle mannen zijn zo egoïstisch, maar het is een mogelijkheid. Je zou zelfs ongemak te voelen om je instinct volgen wanneer je in een sociale relatie, zelfs als uw partner is open en begrip. Wij de mensen zijn vreemde wezens soms.

4. E 'om onafhankelijk te zijn is alles

Het is een triest feit dat veel mensen in ongelukkige relaties worden gedreven door de angst om alleen of met familie druk. Soms wordt het te veel te voelen voor de tien duizendste keer hoe geweldig het is om een ​​regelmatig leven en frequente seks hebben, dan samen lekker liggen, samen koken, douchen samen, enz .; en hij geeft in en beslissen om te proberen, zelfs als je niet al te zeker is het jouw tijd. Als algemene regel, krijg je teleurgesteld. De slimste keuze is om zich aan uw normen en niet in gevaar brengen hun enige "proberen te koppelen". Niet bang zijn, zal de rechter mee te gaan voor u wanneer de tijd rijp is en wanneer je klaar voor de inzet zijn.

5. 'dappere

Het is niet een mooi ding om te zeggen, maar veel mensen genoegen nemen met partners die hun perfecte match hebben, maar ik ben te bang om alleen te sterven, zo compromitteren. De feiten van het leven zijn dat we alleen geboren en we alleen te sterven. Dit is niet iets om te worden depressief, omdat in de tussentijd moeten we mensen te ontmoeten, vrienden en geliefden te maken en in het algemeen goede tijden en slechte tijden hebben. Dus, angst om te besteden alleen je leven is een slechte raadgever als het gaat om relatie status, en de reden is deze angst is irrationeel en irrationaliteit reden beïnvloedt.

6. Singles, verenigt u!

Er is zeker een snuifje van discriminatie van personen met betrekking tot de inrichting, bijvoorbeeld. Veel eigenaren de voorkeur aan gezinnen op alleenstaanden, en dat komt uit een foto van de verkeerde personen. Zij worden vaak beschouwd als ongezond vanwege hun gezinssituatie. Velen geloven dat er een donkere verhaal achter de enkel label, een jeugdtrauma of een relatie gegaan slecht, maar zoals we hebben gezien is dit zeker niet altijd het geval. Een manier om te genieten van enkele blijkt te sceptici bij elke mogelijke kans die single zijn in uw geval is een kwestie van keuze, geen noodzaak of angst.

7. Het kan egoïstisch zijn, niet de schuld

Waarom zou er iets mis met de nadruk op hun behoeften, wensen en dromen, zonder te letten op iemand anders te zijn? Een samenvatting van de beste dingen over het feit dat single. Je hebt de tijd voor jezelf, kunt u zich richten op het ontwikkelen van professionele of persoonlijke, kunt u de wereld rond te reizen op uw regels, en heel letterlijk je kunt doen wat je wilt. E 'om deze redenen dat veel mensen graag gekoppeld zucht weemoedig voor de dagen toen ze alleen waren.

Hoe om gelukkig te zijn single?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha