7 redenen om een ​​partner Fitness Helpt hebben?Over het algemeen om in vorm te blijven of gewicht te verliezen. Maar er zijn momenten waarop de bank lijkt een sterkere aantrekkingskracht van de sportschool. Er is niet te ontkennen dat, en het is een feit - het overkomt iedereen. Dus wat is de oplossing om gemotiveerd te blijven om het hele jaar door uit te oefenen?

Hier krijg je een fitness-partner!

Ja, een fitness-partner zal uw verontschuldiging te nemen uit het raam. Het hebben van een fitness-partner heeft vele voordelen. Pluk de energieën tussen hen en blijf op de top van het spel.


De tijd vliegt als je plezier:

Het is leuk om iemand die je kent rond tijdens het werk uit te hebben! En 'saai om alleen te werken, vooral in slechte dagen. Plezier tijdens het pompen ijzer kan echt opdrijven van de prestaties.

Het hebben van een metgezel om ook chatten maakt de tijd pas faster.In feite, toen ik bij groepslessen met mijn vriend - hij gebruikte om hoogtepunt van de day.We moeten naar de toekomst kijken en vibrerende sashaying tijdens zumba .Een zijn nu zou gewoon vliegen zo snel.

Spotting:

Er is geen ontkenning van het feit dat het merendeel van de letsels ontstaan ​​in de sportschool is als gevolg van onjuiste plekken bij het tillen van zware gewichten. Een van mijn vrienden liepen verwondingen op toen hij loslaten van de bar als gevolg van plotselinge en trainingspartner fatigue.A kan je fouten in vorm en techniek merken en blessures te voorkomen.

Reden:

Tijdens het werken in eenzaamheid, heb ik de neiging om soms snelkoppelingen. Dan zijn er dagen dat ik niet het gevoel dat zweten of ik eet al het verkeerde voedsel. En meer nog, toen ik raakte het plateau. Een trainingspartner kan uw problemen op te lossen, duwen je elke dag om te vechten voor excellence.You kan niet blazen uw oefening als je verantwoording af aan iemand zijn.

Het hebben van een partner is eigenlijk net als met een persoonlijke coach die niet zal laten verslappen. Onderzoek toont aan dat mensen die de neiging om de training met zijn teamgenoten te verliezen meer gewicht dan degenen die gaan solo.The belangrijkste reden is dat mensen de neiging om de motivatie te verliezen over een periode van tijd.

Concurrentie:

De vriendelijke rivaliteit tussen u en uw trainingspartner zal duwen je om beter te presteren tijdens het sporten. Dit zal resulteren in een pauze elk plateau fitness.

Workouts op de hoogte:

Ze zeggen dat twee weten meer dan één, en dat geldt in een sportschool ook. Uw sportschool stuurman kan meer kennis brengen over fitness trends, tips etc.

Een neutrale waarnemer zal ook meer objectief naar je partner progress.A zou snel te wijzen op eventuele wijzigingen in uw kracht of uithoudingsvermogen .Deze positieve affirmatie zal ervoor zorgen om een ​​oogje op de deur te houden zijn.

Geniet van uw succes:

Nu kunt u uw successen met uw partner.Its vieren meer motiverend als je weet dat er een beloning aan end.When uw doelen te bereiken zijn meest de moeite waard om te vieren met je partner in een toast op de journey.Here jullie keep it up!

Band met uw dierbaren:

Associatie met uw significante andere is de beste manier om een ​​vonk te steken in je liefdesleven (wink wink) .Deze rente zal uw communicatie te verbeteren. Ik denk persoonlijk dat mijn man ziet er super-heet als het werkt out.This motiveert me om harder te trainen.

Hoe Parting Shot je constant moet opnieuw evalueren van de toegevoegde waarde van de uit te werken samen je het gevoel dat je partner doet meer kwaad dan goed, dan is het mogelijk dat u te laten gaan van het partnerschap Houd op zoek naar een persoon die je wilt deze Ene bereiken Als je eenmaal hebt gevonden uw fitness partner wordt je niet tegen.

Je hebt niets te verliezen en alles te zo leuk .Het is tijd om te laten varen gaan alleen en omarmen fitness workout metgezel te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha