7 ongelooflijke super voedingsmiddelen die u zullen helpen focussen en het verhogen van uw hersenen macht7 ongelooflijke super voedingsmiddelen die u zullen helpen focussen en het verhogen van uw hersenen macht

Soms tegenzin dingen vergeten en verliezen richten, het kan gebeuren in de belangrijkste plaatsen en situaties, vooral tijdens de dagen van het onderzoek of kantoor werk, waar we een hoop stress, dus we zwoegen om zich te concentreren op onze activiteiten. U hoeft niet tot de vorming van een deskundige om te leren hoe te focussen en het vergroten van de kracht van de hersenen. Als u vindt het moeilijk om zich te concentreren en je concentratie is niet goed, dan, gewoon door het eten van bepaalde soorten voedsel kunt u uw aandacht verbeteren en de vaardigheden van je geest.

Sommige super voedingsmiddelen kan helpen bij het verbeteren van de functie van het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Sommige voedingsmiddelen hebben eigenschappen die u kunnen helpen voorkomen dat afgeleid, verbetering van het geheugen en het denken vaardigheden.


Hier is een lijst van 7 super voedingsmiddelen die uw vermogen om zich te concentreren en het verhogen van uw hersenen macht zal stimuleren. De toevoeging van deze gezonde voedingsmiddelen in uw maaltijden en snacks kan een grote dosis vitamines te bieden en houden u mentaal gefocust.

Bessen

- De bessen zijn kleine vruchten die worden beschouwd en bleek een van de beste super voedingsmiddelen voor anti veroudering. Bessen beschermen van de hersenen tegen oxidatieve stress en verminderen de kans op dementie. Een type bes is vooral handig - het is bosbessen; niet alleen is het zeer goed, maar ook helpt boost concentratie en geheugen vermogen voor een langere tijd. Bosbessen toe te voegen aan uw yoghurt of salade en geniet van de uitbarsting van energie.

Chocolade

- De chocolade is een goede snack dat de hersenen helpt op vele manieren. Cafeïne gevonden in chocolade biedt dezelfde impuls aan geheugen als koffie en thee doen. Donkere chocolade is rijk aan antioxidanten die kunnen helpen bij de bestrijding van vrije radicalen die oxidatieve schade aan cellen veroorzaken.

Vis

- Het eten van vis minstens een keer per week kan ons lichaam te helpen op vele manieren. Vis bevat omega-3-vetzuren, die zeer goed voor de hersenen. De vetzuren in vis ook helpen om de functies van het geheugen te versterken; ons lichaam niet kan produceren deze vetzuren op zijn eigen, en we moeten ze te krijgen uit andere bronnen. Verschillende soorten vis zijn beste resultaat, omdat samen met het toegenomen vermogen van de hersenen, vis ook goed effect op het hele lichaam.

Wortelen

- Wortelen zijn zeer goed voor de ogen en de hersenen. Helpen herstellen geheugen en ontsteking te verminderen. Luteoline, de verbinding in wortels, kunnen de vergrijzinggerelateerde geheugenverlies beperken en dat het beter is voor de gezondheid van de hersenen. Rozemarijn, olijfolie en selderij bevat ook luteoline.

Walnoten

- De noten bevatten antioxidanten die goed zijn in het bestrijden van de cellen die de hersenen beschadigd zijn. Ze helpen ook om veroudering van de hersenen te keren. Noten lijken kleine hersenen, dus we kunnen aannemen dat het eten van hen goede effecten kan hebben op de hersenen en studies bleek waar.

Pompoenpitten

- Pompoenpitten bieden zink voor het lichaam, wat goed is voor het denken vaardigheden en verbetering van het geheugen. Het eten van een handvol pompoenpitten - zeker goed voor je hersenen zullen zijn.

Spinazie

- Spinazie is één van de beste groene bladgroenten die goed zijn voor het gehele lichaam, evenals de geest. Spinazie bevat vitamine E, die het hersenweefsel verbetert. Het bevat ook luteïne, die een antioxidant dat beschermt tegen cognitieve achteruitgang.

Vele soorten dranken worden ook beschouwd als een goede bron voor het stimuleren van energie en toenemende concentratie. Energy drinks zijn erg populair en worden veel gebruikt, maar een beroep op hen de hele tijd is slecht voor je lichaam en de hersenen. Zij zullen u een uitbarsting van energie geven nu, maar later zullen ze het nog erger te maken ... Daarom proberen we te vertrouwen op natuurlijke bronnen, lichaamsbeweging en een gezond leven te leiden, om de hersenen de macht te stimuleren en te verbeteren richten.

Ik hoop dat deze tips nuttig.

Kent u een andere super voedingsmiddelen en energie stimuleren van voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het verbeteren focus en verhoging hersenen macht? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  0   0
September 30, 2015 | 15:21:22 | later 6 uur

Artikel krachtig! dank

  1   2
September 30, 2015 | 21:31:01 | later 12 uur

Hi! Ik lees uw blog voor een lange tijd en uiteindelijk had de moed om verder te gaan en geven een schreeuw van Humble Tx! Ik bedoelde het uitstekende werk te houden!

  4   2
September 30, 2015 | 23:05:04 | later 14 uur

Geweldige site!

  0   0
Oktober 1, 2015 | 00:33:37 | later 15 uur

Het zal waarschijnlijk terug om meer te halen. dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha