7 natuurlijke zelfgemaakte remedies om glanzend haar te krijgenToen ons geval haarproduct is gevuld met tal van merk airconditioners, shampoos en sera, mis je een aantal gerechten ingrediënten die glans toe te voegen aan haar. Sommige koken ingrediënten direct beschikbaar, zoals citroen, appel cider azijn, olijfolie, kunnen eieren wonderen doen in het brengen glans aan dof haar levenloos. Aan de andere kant is er een goede haar gezondheid met de juiste consumptie van groene bladgroenten en fruit is ook belangrijk voor glanzend haar. Gezond haar glanst! Vind je ook niet? Dus, laten we eens kijken wat fixes kan natuurlijk thuis worden gedaan om de natuurlijke glans van het haar te krijgen in een paar minuten.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Gioconda Centru de Frumusete


Natuurlijk haar glans Ingrediënten:

Citroensap en azijn Rinse:

Voor André Karwath aka Aka (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Om de pH van het herstel haar, azijn werkt geweldig, terwijl het citroensap voegt glans en pracht. Meng 2 theelepels appelazijn en het sap geperst uit een citroen om een ​​kopje water om uw uiteindelijke haarspoeling. Deze oplossing zorgt voor een natuurlijke glans aan het haar, waardoor het gladder.

Eigeel:

CC licentie (BY NC) flickr foto gedeeld door kattebelletje

Verlaat de eiwitten en het verzamelen van de eierdooiers, voeg een theelepel olijfolie om deze dooiers en meng goed tot elkaar vermengd. Breng dit mengsel op het haar en de hoofdhuid en draag een badmuts. Wacht minstens 20 minuten vóór het wassen van het haar om de hoofdhuid te absorberen voedingsstoffen. Dit recept werkt echt geweldig voor droog en beschadigd haar om voeding te verschaffen en schitteren in minuten.

Zoete amandelolie:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Seth Anderson

Mensen die moe zijn of allergieën aan eidooiers kunnen gaan voor deze behandeling natuurlijke olie. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje opwarmen 'van amandelolie en masseer de hoofdhuid met het. Laat het zitten op de hoofdhuid 30 minuten vóór het wassen van het haar. Deze ongelooflijk hete olie behandeling voor haar omstandigheden brengen die mooie glans.

Mayonaise:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jules

Niet alleen in kaashamburgers, mayonaise kan ook worden gebruikt op het haar. Het gebruik van mayonaise als haarmasker helpt de behandeling van droog haar waardoor het een schitterende glans. Als je neus is gevoelig of kan niet tegen de geur, voeg een paar druppels vanille-extract aan het.

Flessenpompoen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Mickey Sharma

Hak bottlegourd en extract van het sap van het, dit sap toe te passen voor haar en hoofdhuid. Vertrekken als zodanig weer een half uur en spoel je haar.

Thee:

Shutterstock

Om een ​​natuurlijke glans te krijgen om haar, het maken van thee zonder suiker en gebruik het als een laatste spoeling na het wassen van je haar. Dit werkt goed voor droog haar.

Melk:

Shutterstock

De melk is ook een geweldige conditioner en geeft glans aan het haar. Solliciteer koude melk met een borstel of spray gelijkmatig over het haar. Zachtjes kam het haar, zodat de melk gelijkmatig wordt verspreid en is voor een half uur. Was je haar met een milde shampoo of babyshampoo. Deze tip natuurlijke glans van het haar maakt het haar zacht en glad.

Bonus Tip - Het drinken van een goede hoeveelheid water en eet een gezond dieet op basis van fruit en groenten die rijk zijn. Dit is de meest effectieve manier om haar gezond en glanzend. Wat zuiging wordt gereflecteerd buiten het lichaam.

Volg deze eenvoudige en snelle natuurlijke manieren om je haar glanzend en gezond te blijven op die manier. In geen tijd, dat het werk heel goed en markeer de resultaten magisch!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha