7 natuurlijke remedies en advies over hoe de lange wimpers KRIJGEN7 natuurlijke remedies en advies over hoe de lange wimpers KRIJGEN

Sommigen zeggen dat de schoonheid van de ogen wordt benadrukt door prachtige lange wimpers, die zich de aandacht te trekken voor de ogen en een kader bieden voor hen. Er is geen twijfel dat de meeste vrouwen lang lange donkere wimpers te hebben en dat is waarom er zo veel kunstmatige manieren om dit te bereiken. Van mascara op wimpers, kunt u kopen de wimpers durven, als je wilt, maar hier zijn zeven manieren om hetzelfde effect te bereiken, natuurlijk - 7 remedies en tips over hoe je lange wimpers te krijgen:

1. Eet gezond voor gezonde wimpers

Ja, dat is "niet zo goed onderhouden" dames nog steeds geheim. De sleutel tot de gezondheid van haar en huid is een gezonde voeding en wimpers zijn niet anders. Wimpers zijn opgebouwd uit keratine, een soort eiwit, dus eet eiwitrijk kan helpen wimpers dikker en langer groeien.


2. Olijfolie

Een van de eenvoudigste tips over

hoe lange wimpers te krijgen is om olijfolie te gebruiken - een product van uw keuken! Te helpen beschermen en voeden de wimpers, een beetje 'van olijfolie toe te passen met een schone mascara wand elke nacht en was het af in de ochtend; vergeet niet om wat op je wenkbrauwen gelden ook, als je ze wilt te verhogen.

3. Vitamine E

Probeer te gaan een beetje 'meer dan de eenvoudige toepassing van olijfolie op je wimpers, maak je eigen DIY serum Vitamine E wimpers: meng een eetlepel zoete amandelolie en een eetlepel olijfolie, knijp een capsule vloeibare vitamine E, giet het mengsel in de kleine container, omdat je het meer dan eens zullen gebruiken; dip een Q-tip in het mengsel en het serum toe te passen op de wimperlijn. Doe deze behandeling voor een paar weken voordat je gaat slapen en zie de prachtige verschil maakt: sterker, gezonder en langere wimpers!

4. Vermijd het gebruik van valse wimpers

Met behulp van valse wimpers kan tijdelijk het probleem op te lossen, maar de toepassing regelmatig en het verwijderen van valse wimpers wordt verondersteld om de natuurlijke wimpers beschadigen, dan zal het niet helpen op de lange termijn.

5. Niet de truc te lang laat

Wimpers nodig om te ademen, dus geef ze zo vaak mogelijk een pauze van cosmetica. Verwijderen oog make-up, als je thuis komt en altijd voor zorgen dat werd succesvol verwijderd.

6. Hoe lang wimpers te krijgen? Castor olie gebruik

Castor olie is rijk aan vitamine E, eiwitten, voedingsstoffen en vetzuren Omega 6. ricinusolie is een beetje 'moeilijker te vinden dan andere oliën, afhankelijk van waar je woont, maar meestal food winkels is de plek om te gaan; Deze prachtige olie is op grote schaal gebruikt als een natuurlijke remedie voor de haargroei. Niet alleen ricinusolie kan maken haar groeien sneller, maar kan ook een vergelijkbaar effect op uw wimpers! Alleen voor een beetje 'van castor olie op je wimpers en wenkbrauwen voor het slapen gaan en in een paar weken om dat te doen, zult u een ongelooflijk verschil merken, zal niet alleen te bevorderen een gezonde groei, maar zal ook uw wimpers dikker, langer en sterker.

7. Valse regeren

Een van de eenvoudigste tips over hoe je lange wimpers is het poetsen van de wimpers twee keer per dag met een borstel wimpers, kan helpen om gezonde groei te bevorderen en verdeelt de natuurlijke oliën in de hele lengte van de wimpers en een zachte massage om de doorstroming te verbeteren bloed ook.

De beste manier om de groei van wimpers niet alleen een enkele hierboven afzonderlijk, maar een combinatie van allemaal bevorderen. Zorg goed voor je wimpers, behandel ze vriendelijk en afwisselend oliën en behandelingen genoemd en je moet binnenkort beginnen met het verschil het maakt te zien.

We hopen dat u deze tips nuttig voor langere wimpers.

Voel je vrij om hun favoriete geheimen, tips en trucs over hoe je lange wimpers krijgen in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi en glans voor altijd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  4   2
Oktober 12, 2015 | 01:10:17 | later 3 uur

Groot artikel, alles wat ik nodig had.

  2   2
Oktober 12, 2015 | 04:27:44 | later 6 uur

Grote wimpers tips, bedankt voor het delen

  4   2
Oktober 12, 2015 | 12:57:51 | later 15 uur

Wow, dit bericht is leuk!

  4   0
Oktober 12, 2015 | 15:23:41 | later 17 uur

Hi! Ik lees uw site voor enige tijd en uiteindelijk de moed om verder te gaan en geven een schreeuw van Porter Tx! Wilde alleen maar zeggen houden het grote werk!

  4   0
Oktober 12, 2015 | 16:35:05 | later 18 uur

Ik ben oprecht op zoek naar de hele dag !! Met een beetje geluk, heb je een RSS-feed die ik kon onderschrijven. Ik was echt een kijkje overal op de website behorende berichten in verband met hoe je te krijgen met lange wimpers.

  2   0
Oktober 13, 2015 | 21:17:58 | later 1 dag

Hallo Beste, je bent je echt naar deze pagina op regelmatige basis, dan na dat je zal ongetwijfeld een goede verstandhouding.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha