7 Must-Probeer Vetverbranding Tabata trainingen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 5


Maakt u zich zorgen over uw sedentaire levensstijl is het nemen van een tol op uw gezondheid? Je vraagt ​​je af hoe je de tijd uit uw drukke schema kunt vinden om je lichaam in beweging? Dan is de Tabata workout wat je moet proberen vandaag!

Deze workout is zo intens en snel dat je een totale body workout kan hebben in dertig minuten! Nu dat is ongelooflijk, is het niet? Ga je gang en lees over wat deze training is alles over, en hoe het je super-fit in de komende dagen kan maken!


Wat is Tabata?

Tabata ontstond in Japan. Dr. Tabata, de Japanse wetenschapper en zijn team van collega-onderzoekers in Tokio, kwam met deze fantastische oefening methode om de wereld een gezondere plaats te maken.

Studies bij deze opleiding gaf aan dat deze training HIIT een meer positieve invloed zowel anaerobe en aerobe systemen heeft gehad.

Waarom Tabata?

Tabata training bespaart tijd, het branden van een veel calorieën zowel tijdens als na het werk goed uit. Dit verenigt ongeveer 20 seconden van intensieve training en 10 seconden van de rustperiode in een ronde van 4 minuten. Deze korte maar effectieve workout is uiterst nuttig om uw fitness doelen te bereiken.

Verschillende vormen van Tabata workout:

De verschillende types van Tabata training komen hier aan bod:

Tabata Mashup:

Deze workout is een moordenares! Het bestaat uit twee klassieke beweegt. Dit type van Tabata bevat 20 seconden van kraakpanden, 20 seconden, push-up, samen met korte rusttijden. Het is een zweet produceren van hoge intensiteit training.

Wonen Tabata:

Als het extreem natte of warm buiten uw huis te lopen, heb je geen reden om überhaupt te zorgen. Bouwen aan de routine met dit verblijf Tabata workout. Dit is de ideale trainingsprogramma als je de ruimte crunch. Helpt het hart gezond te houden met beweegt zich als squat jumpers en bergbeklimmers. Deze helpen om calorieën in een sneller tempo te branden.

Acht Minute Tabata:

De meesten van ons zijn altijd korte tijd. Als dit het geval is voor u, is dit de perfecte training voor jou! Deze training bestaat uit twee rondes. Als je gaat om langer te blijven, maar herhaal het proces over en weer.

10 Minuten, No Equipment Tabata:

Deze 10 minuten durende workout Tabata combineert twee series van Tabata - korte fase van verwarming en koeling. Er is een video die u begeleidt met de exacte manier om de training te doen. Volg gewoon de video oprecht. Deze workout video voegt ook meer intensiteit aan de routine. Het wordt aanbevolen om deze training terug te voltooien om terug naar het intense krijgen.

20 Minute Tabata:

Nogmaals, als je niet genoeg tijd te hebben en bereid zijn om een ​​zekere mate van fysieke activiteit te doen, 20 minuten van Tabata zal het beste voor u zijn. Het is een combo pakket van hoge intensiteit lichaamsgewicht en cardio-oefeningen zonder apparatuur. Dit zal helpen om overtollige calorieën in een zeer korte tijd branden.

Printable Tabata Training:

De afdrukbare Tabata workout staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan bewegingen - van burpees lunges achteruit. Zich niet te vervelen en je zal altijd erg enthousiast tijdens de training. Ook zal branden veel calorieën.

Total Body Tabata:

Als u graag een gezond lichaam te behouden zijn, kiezen voor deze total body workout in 30 minuten. Rusttijden zal worden gewerkt door isometrische workouts als muur zit en boards en zal helpen bij het verbeteren van het lichaam als geheel.

Uitvoeren van verschillende Tabata trainingen op basis van gemak en voorkeuren. En genieten van een gezond en fit lichaam. Een fitter en gezonder je - dit is wat we willen voor u! En Tabata helpt u enkel dat te bereiken!

Heb je ooit geprobeerd Tabata workout? Vond je het leuk? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha