7 mooiste bloemen anjerAnjers, ook bekend een Dianthus, zijn een van de meest populaire bloemen in de wereld. Anjer bloem wordt beschouwd als de 'bloem van God' als hun wetenschappelijke naam Dianthus werd bedacht door de combinatie van twee Griekse woorden, 'dios', verwijzend naar de god Zeus en 'Anthos "betekent bloem. Deze mooie bloemen worden getoond in diverse gelegenheden zoals verjaardagen, Valentijnsdag, Moederdag en St. Patrick's Day.

Anjer, in het algemeen, betekent gevoelens van liefde en charme. Het wordt geleverd in een groot aantal kleuren en elke kleur heeft een andere betekenis met zichzelf. Anjer bloemen zijn gemakkelijker te kweken en heeft een duur van ongeveer 3 weken, eenmaal gesneden.


Verschillende Anjerbloemen

Roze Anjer:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Bruce Guenter

Roze anjers zijn de meest populaire van alle anjers. Roze anjers vertegenwoordigen pure emotie en onsterfelijk. Roze anjers worden verondersteld om een ​​betekenis in de geschiedenis hebben als gevolg van een christelijke legende. Er wordt aangenomen dat de eerste bloeide toen de Maagd Maria Jezus huilde toen hij droeg het kruis van zijn kruisiging. Dus, symboliseert de liefde van een moeder voor haar kind. Roze anjer rassen zijn roze meisje, China steeg, Cheddar roze en zoete William. De kleuren variëren van robijn steeg tot lichtroze. De roze anjer roept gevoelens van dankbaarheid en waardering. Deze bloemen zijn vaak uitgerust met moeders op Moederdag.

Anjer lijnen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door DigiDi

Anjers lijnen zijn gemaakt in combinatie met 2 effen kleuren van anjer. Gestreepte anjer staat symbool voor de weigering soort of spijt of afwijzing. Het wordt vaak gegeven als bloemen van mededogen, als er iemand is overleden. In talen Bloemen ontdaan anjer betekent, "Het spijt me ik kan niet bij je zijn, maar ik wou dat ik het kon." Zoals blauwe anjers, zijn anjers lijnen ook genetisch gemodificeerd om de gewenste kleurstelling te bereiken. Deze bloemen zijn zeer verfrissend en zijn hoogst gewaardeerd voor hun schoonheid.

Witte anjer:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Valerie Everett

Witte anjer bloemen zijn anjers erg populair en brengen een positieve betekenis. Het vertegenwoordigt ook pure liefde, onschuld, moed, geluk en loyaliteit. Witte anjers zijn perfect cadeau voor je familie en vrienden en de bloemen zijn ideaal voor de diploma-uitreiking. Het kan ook worden gegeven aan iemand die gaat weg omdat het synoniem is met de wil om geluk te brengen. Witte anjers zijn ook opgenomen in bruidsboeketten betekenis van pure liefde en trouw.

Anjer Geel:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Audrey

Gele anjer is een traditionele bloem verbazingwekkend dat zeer wordt gewaardeerd om zijn kleur. In tegenstelling tot andere gele bloemen, gele anjers betekenen sterke ontmoediging, teleurstelling, evenals minachting. Gele anjers kan worden gegeven aan iemand die niet wil date of iemand die de afzender heeft teleurgesteld. E 'om deze reden dat deze bloem wordt gebruikt in bloemstukken en boeketten. Echter, de bloem ziet er erg leuk uit.

Groene anjers:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Jessica

Groene anjers niet van nature groeien. Ze zijn geverfd elk jaar op St. Patrick's Day om de gelegenheid te vieren. De bloem wordt vaak gebruikt in combinatie met witte bloemen aan de St. Patrick's Day te geven. Ze worden ook gebruikt als boutonnieres op deze dag, omdat het heeft zijn wortels in de Ierse cultuur, maar het wordt op grote schaal gevierd over de hele wereld. Groene anjers zijn een symbool van geluk. E 'werd beroemde gedragen als een revers ornament van de Ierse schrijver Oscar Wilde en cultureel icoon die homoseksuele neigingen had. Dus, groene anjers beschouwd als een symbool van homoseksualiteit en gay pride bijna een eeuw in Amerika.

Paarse anjers:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Andrew Steele

Paars is een kleur die van oudsher synoniem voor royalty en werd gedragen als kleding door koninklijke families in vele culturen. Paarse anjers wijzen op onbestendigheid, onvoorspelbaarheid, inconsistentie en onbetrouwbaarheid. Dus, paarse anjers zijn een perfecte gift voor mensen die genieten van hun onafhankelijkheid, spontaniteit en unieke natuur.

Rode anjers:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door THOR

Een rode anjer bloem symboliseert bewondering, genegenheid en hartstochtelijke liefde. De rode anjer gaat van lichtrood tot donkerrood en diepe granaat. Lichtrode anjers vertegenwoordigen bewondering, terwijl donkerrood roept gevoelens van liefde, passie en diepe liefde. Crimson anjer staat symbool voor moed en moed.

Ik hoop dat je het artikel hield. Schiet een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha