7 mooie Make-up tips voor de verschillende vormen LipLip make-up is van groot belang! Brengt onze hele gezicht make-up bij elkaar en biedt een passende definitie voor het gezicht.

Maar lip make-up komt niet in de ene vorm past alle maten! We hebben alle verschillende soorten lippen, sommigen van ons zijn gezegend met vollere lippen, terwijl anderen hebben dunne lippen. Als je dunne lippen en nog voller of, make-up heeft de macht om ze te laten kijken meer mooi en goed aangegeven. Vandaag hebben we besloten om een ​​make-up les over de verschillende vormen en hoe je lip make-up te maken van de beste in ieder van ons uit te brengen wijden.


Laten we eens kijken naar make-up tips interessant voor verschillende lip vormen:

Topzwaar Lips:

Via: Source

De meeste Indiase vrouwen hebben de beste zware lippen. Make-up tips en trucs kunt gemakkelijk effectieve beste lippen zwaar en zien er nog mooi.

Maak de beste zware lippen is eenvoudig:

 • Begin met voering de lippen van het centrum van de lippen naar buiten volgt de natuurlijke vorm van de lip.
 • Breng daarna een heldere lippenstift op de bodem van de lippen en een iets donkerder dan de lichte lipstick bovenaan om de illusie van een kleinere ruimte een kleinere lip geven.
 • U kunt ook dezelfde lip kleur in de bovenste als onderste lippen toe te passen en vervolgens een kleine hoeveelheid wit potlood of oogschaduw van toepassing in het midden van de onderlip naar balans, uniformiteit en vollere look te bereiken.
 • Een andere truc om te volgen om de zware lippen kleiner lijken is om een ​​lippotlood gebruiken en te beginnen met het vullen van de lippen net binnen de natuurlijke lijn en dan eindigen met lippenstift.
 • De truc gemakkelijker te maken volledig en zware lippen kleiner lijken is om een ​​donkere lip kleur afgezwakt als het te gebruiken zal de bekendheid van vollere lippen te verminderen

Bottom zware Lips:

Zware onderste lippen zijn echt mooi en aantrekkelijk! Maar sommige vrouwen proberen dat steenbolk verbergen!

Hier is hoe je kunt doen zware lagere lippen zien er beter uit:

 • De eenvoudige truc om een ​​soepele lippen zware fonds is om hetzelfde lip kleur te gebruiken op de top en onderste lippen, en breng daarna een kleine hoeveelheid wit potlood of crème matte oogschaduw naakt door het midden van de bovenlip om evenwicht, uniformiteit te bereiken en vollere look.

Onregelmatige lippen:

Als de vorm van de bovenste en onderste lip en stemmen niet overeen, dan heb je ongelijke lippen.

Hier zijn enkele tips om onregelmatige lippen te beheren:

 • Mensen met lippen onregelmatige moet een lip potlood gebruiken om de bovenlip te schetsen, waardoor beide zijden van de bovenlip en volg dezelfde overeenkomen met de lagere lippen.
 • Dan veeg de lipliner met een zeer lichte hand om eventuele ruwe randen en moeilijk te verwijderen om een ​​natuurlijke afwerking te krijgen.
 • Wees voorzichtig met deze truc! De lipliner moet worden opgesteld met een zeer lichte hand en roer goed anderszins niet erg vleiend zou kunnen zijn.

Lips flat:

Platte lippen hebben het even welke grootte of diepte en lijken zeer vlak, zonder schets van de voorgrond. Het is een betere optie om het licht en de kleuren van de lippen zachter voor mensen met de lippen plat als donkere lip kleuren maken de lippen lijken erg plat en klein te gebruiken.

Lippen vlak kan worden gegeven een goede vorm met deze truc:

 • Begin met een overzicht van de lippen enigszins buiten de natuurlijke liplijn van de lippen.
 • Formules glinsterende lippen en koude werk goed op de lippen dun en plat als het voegt een meer volledige en volumegevende.
 • Effecten lip Shadows werken ook goed op de lippen dun en plat.
 • Begin met het vullen van de buitenste hoeken van je lippen met een lip kleur donker en vul het midden van de lippen met een lip kleur zacht of fel tot een prachtig effect lip tinten creëren.
 • Als u klaar bent om lip tinten sport bent, kunt u dezelfde kleur van lippenstift op haar lippen toe te passen en voegt vervolgens een glanzende highlighter in het midden van de bovenlip en achtergrond om een ​​lip voller uitstraling te creëren.

Dunne lippen:

Dunne lippen de grootte en vereisen meer ruimte.

En we hebben net de truc voor u om uw lippen ziet er fantastisch uit:

 • Begin met het aanbrengen van lipliner iets buiten de natuurlijke liplijn en dan zachtjes veeg het.
 • Breng daarna een donkerder kleur van de rand van de onderste lip en zachter lip kleur voor de bovenlip en mengen allemaal met een lip borstel clean.

Lippen te groot:

Lippen overlarge hebben de macht om het hele gezicht te domineren. Dus, altijd kiezen voor de kleur van je lippen zachter, met een rijke textuur mat te houden je lippen lijken zacht en zelfs.

Hier is hoe je de aandacht kan afleiden van de lippen te groot:

 • Probeer naakt lippen.
 • Het is beter om een ​​smokey eye of een zware wangen doen gemarkeerd voor gezicht make-up de aandacht weg te nemen van de overlarge grootte lip.

Kleine Lips:

Kleine lippen zien er leuk op een aantal, maar de meeste willen dat mooie steenbolk hebben.

Volg deze tips om ervoor te kleine lippen kijken meer prominent:

 • U kunt glinsterende, ijzige en glanzende lippenstift formule die volheid van de kleine schaamlippen zal toevoegen van toepassing.
 • Zijn niet van toepassing de kleuren van de lippen zeer donker als het zal de lippen kleiner lijken.
 • Kies kleuren lippen licht en zachte lippen om de beste manier te accentueren.

Lip make-up vereist zeker de praktijk. Bestudeer de lippen aan de voorkant van de spiegel en probeer deze tips en trucs.

Vond je dit artikel nuttig? Die lip vorm die u? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha