7 moet weten Tips Make-up voor dames met mooie heldere huidBleke huid? U bent de oorzaak van afgunst voor velen.

Ze denken dat je alles kunt dragen op het gebied van make-up. Ze weten niet dat ze zijn voor mensen met een lichte huid kan hard, heel hard zijn! We moeten heel voorzichtig zijn in de keuze van kleuren en tinten van make-up. Dit is vooral omdat je gezicht zal zeer zwaar, zelfs met een kleine verandering in toon. Verkeerde make-up zorgt ervoor dat u droog en saai uit. Het is zeer belangrijk om de juiste make-up voor uw huidskleur en textuur goede te kiezen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we samen een post met make-up tips voor mooie bleke huid zetten.

Make-up tips voor een bleke huid

Getinte Foundation

Het is het beste om een ​​getinte moisturizer te gebruiken op de huid bleek. Nu geverfd, betekent een tint donkerder dan uw teint. Niet fout niet geverfd zo donker, dat geeft je een klei gekleurde teint te zijn. Het moet er natuurlijk uitzien.


Altijd Gebruik Blush

Bloost zijn een zegen voor mensen met een lichte huid. En 'beter geadviseerd om zowel blush en bronzer gebruiken. Deze toe te voegen warmte aan het licht van uw gezicht. U kunt ook kiezen uit roze, lavendel en koraal, maar vergeet niet om zeer weinig schaduw te gebruiken. Roodheid meer je gebruikt, hoe meer je huid eruit porselein.

Heldere Lip Colours

Ga gek met alle kleuren van heldere lippen. Bright lippenstift kan de lippen van porseleinen teint brengen heel goed. Helpen om uw teint te verbeteren. U kunt kiezen tinten van perzik complex voor levendige fuchsia te fel roze.

Markeer Eyes

Laat uw ogen het centrum van attractie. U kunt gemakkelijk verschuiven de focus van de bleke huidskleur nadruk uw ogen. Oog make-up Gefeliciteerd kan absoluut de aandacht afleiden. Probeer glinsterende oogschaduw, paars en andere felle kleuren. Als je niet erg oogschaduw, eyeliner te groot zou werken. Probeer het zwart, grijs of zelfs bruin oog liners.

Brons It Up

Als je gezegend bent met gekleurde ogen, gebruinde oogschaduws zijn precies wat je nodig hebt. Oogschaduw gebronsde zien er erg mooi bleke vrouwen in het bijzonder die met groene of grijze ogen. Als je bruine ogen, en een donkere gouden tint kan de truc voor u doen.

Gekleurde Eye Make-up

Proberen om meer kleur toe te voegen aan je ogen. Eenvoudige zwarte jas met een vleugje brons in de vorm van een oogschaduw te wijzen op de bovenkap geeft een frisse blik. Geeft een jeugdige gloed perfecte bleke huidskleur.

Perfecte huid kijken

Het allerbelangrijkste als het gaat om make-up voor een bleke huid is om de huid er perfect uitzien. Gebruinde look die de truc doet, maar nogmaals alleen indien het wordt gedaan met mate. Het is beter om een ​​markeerstift toepassen of blozen parel puur en agold gekleurde of bronzer om de blootgestelde delen van de armen en benen, nek, en ook aandacht voor de botten van het gezicht.

Dit komt omdat het eerlijker huid, voller lijkt. Het is een soort van kijken vet. Dan, met behulp van de gouden tint of gebronsde tinten goed werken voor bleke teint zo doen beschikt scherper. Zorg ervoor dat u bronzer sleutelbeen passen, langs het scheenbeen en ook langs de voorkant van je handen.

Wat te vermijden

Alles wat niet aan iedereen. Schoonheden uit de huid te bleek te zijn een beetje 'voorzichtig met wat je kiest.

  • Helder blauw, bruin en roze zijn niet de voorkeur om te gebruiken rond de ogen die een kijkje droge bieden en ontdoen van de natuurlijke kleur op de wangen.
  • Als het gaat om blozen, vermijd alles heet wanneer u bronzer.
  • Gebruik geen beauty producten gemaakt van gele zo volledig uitwassen uw teint.
  • Kies de kleuren die reflecterend zijn.
  • Vermijd te veel van pigmentatie

Wat zijn uw aanbevelingen en suggesties voor make-up bleke huid? Stuur ons uw opmerkingen en vertel ons wat je anders doen. Probeer deze tips en vertel ons hoe ze werkten voor u. Boven alles, vergeet niet dat je nodig hebt om comfortabel in wat voel je draagt ​​en je automatisch swing.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha