7 manieren om ONMIDDELLIJK toenemen als zelfvertrouwen en eigenwaarde7 manieren om ONMIDDELLIJK toenemen als zelfvertrouwen en eigenwaarde

1) Houding.


Mijn eerste suggestie klinkt misschien eenvoudig, maar het kan echt een groot verschil maken - het beoefenen van een goede houding! Sommige wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat een goede houding heeft een directe invloed op de manier waarop je je voelt over jezelf. Beoefenen van een goede houding, je "automatisch" meer vertrouwen, enthousiasme en kracht, en je zal gemakkelijk maken goede en positieve indruk op anderen.

2) Dress up, niet naar beneden!


Hoewel, de kleren zijn niet de belangrijkste dingen in de wereld, maar de manier waarop ze zich kleden kunnen grote invloed op de manier waarop je je voelt en daarom kunt u deze "tool" te gebruiken voor uw voordeel, om uw vertrouwen te verhogen . Wanneer je draagt ​​stijlvolle kleding die je een goed gevoel - zelfs je gedrag, de manier waarop ze lopen en van onderwerp te veranderen. En als ik zeg elegante kleding niet per se duur! Je kunt vinden kleding scherp en elegant in elke winkel, kies de stukken die je het gevoel meer elegante, veilig en aantrekkelijk.


3) Zeg tegen jezelf complimenten voor een spiegel.


Je bent je beste vriend! Ik weet dat dit klinkt vreemd, maar het is waar! Dus, probeer jezelf te stimuleren en uw niveau van vertrouwen te verhogen door te zeggen felicitaties aan jezelf voor een spiegel, zeggen vriendelijke woorden en goed voor jezelf, vermelding van uw sterke punten en doelstellingen, markeer uw vaardigheden en talenten. U zult zien hoe goed deze techniek uw vertrouwen te verhogen!

4) Wees dankbaar en dankbaar.


... En dan bedoel ik niet dat je hoeft alleen maar om beleefd te zijn en te zeggen "dank u" aan de dame bij de supermarkt. Dankbaar, ik bedoel dat je nodig hebt om zich te concentreren op de dingen die je al hebt in je leven en waar hij voelt dankbaarheid. Als dat zo is, bent u het trainen van je onderbewustzijn voor succes, omdat je erkent dat je al hebt bereikt een heleboel goede dingen te dankbaar zijn. Zoals de beroemde "wet van aantrekking", zegt hij - "soort zoekt soort", dus de tijd nemen elke dag om dankbaar u meer dingen om dankbaar voor te zijn trekken te voelen!

5) Kijk voor de beste in andere mensen.


Het kan zo eenvoudig om deel te nemen in de roddels en start bekritiseren anderen. Maar we leren anders te leven. We leren kijken en zien alleen de beste in andere mensen. Op deze manier zal het brengen het beste in onszelf en daarom zullen we meer vertrouwen voelen!

6) Start de sport lief te hebben en uit te werken!


Als je in goede lichamelijke conditie kan echt een groot vertrouwen booster en niet alleen deze zijn. Wanneer je begint te werken, zal het ook het verhogen van uw energie niveaus, en dus - de productiviteit zal groeien. Dit alles kan leiden tot betere resultaten en meer de moeite waard en positieve leven.

7) Probeer iets nieuws.


Doe iets nieuws, iets dat eng of moeilijk keek aan u, en doe het toch, het kan sterk verhogen van de niveaus van vertrouwen. Dus, neem die tangolessen je altijd al wilde doen, leren van nieuwe taal, join avond schilderlessen ... iets wat je altijd al wilde doen ...

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Wat zijn uw manieren om zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten?
Neem dan deel je gedachten in de commentaar sectie.

Blijf gelukkig en vol vertrouwen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  5   0
Juni- 11, 2015 | 19:14:59 | later 8 uur

TIPS geweldig! I LOVE THIS SITE!

  0   0
Juni- 11, 2015 | 23:02:24 | later 12 uur

Mooi! Zeer goed gedaan!

  1   2
Juni- 12, 2015 | 01:49:31 | later 15 uur

Dit is een geweldige blog en ik echt leuk!

  3   1
Juni- 12, 2015 | 08:39:29 | later 21 uur

I love it!

  2   1
Juni- 12, 2015 | 14:26:11 | later 1 dag

geweldige blog! de verstrekte informatie is nuttig om te kalmeren, want ik was niet in staat om eerder te vinden. Maar goed, ik ben geabonneerd op uw feed, houdt het goede werk.

  0   0
Juni- 12, 2015 | 22:16:40 | later 1 dag

hou de site!

  1   1
Juni- 13, 2015 | 03:05:21 | later 1 dag

Hou de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha