7 manieren om meer 'elegante en stijlvolle7 manieren om meer 'elegante en stijlvolle

Elegantie en klasse lijken te worden gereserveerd voor de wereld van beroemdheden tegenwoordig. Met onze hectische leven, weinigen zijn degenen die echt zorg over elegantie, in de onjuiste overtuiging dat elegantie kost veel tijd, geld en moeite. In feite, de elegantie begint in je geest en het is echt niet zo duur als het lijkt. Hier is waarom:

1. De hoffelijkheid en goede manieren

Beleefd kost niets, maar is veel waard. Denk er eens over: als u zich beter voelt, als het gaat om een ​​goed opgeleide persoon of een bruut? Dit is een universele regel, in feite, niemand houdt onbeleefd betere toiletartikelen. Uiteraard betekent dit niet vals vriendelijkheid, met de vloeken borrelen onder de oppervlakte. Onwaar is niet goed. Eerlijk is goed. Als onderdeel van zijn beleefd, probeerde positief over de dingen die gebeuren om je heen en de mensen die je ontmoet zijn. Als je echt achter iemand moet praten, laten we deze toespraak is een lof, niet kritiek. Voice is ook een factor hier - monotone stem zacht en niveau, maar niet - is stijlvol, scherp en ruw is. Geoefend.


2. Een goede houding is een kenmerk van elegantie en klasse

Houding is belangrijk vanuit een puur gezondheidsgerelateerde, maar is ook een kenmerk van elegantie en klasse. Slungelig kan afkoelen in sommige kringen, maar elegant zijn, is het niet. Staan en rechtop zitten, niet kruis je benen, tenzij je moet, en lopen met je hoofd omhoog. Niet te hoog, de geest, niet te struikelen en vallen in een zeer onelegante. Juiste houding kan genade toe te voegen aan al uw bewegingen, maar dit betekent dat u zich volledig bewust van hun eigen lichaam. Dit bewustzijn betekent dat alles wat je positie is, kunt u letterlijk voelen alle delen van het lichaam, van de voeten tot vingertoppen. Bewustzijn betekent controle. Controle betekent elegantie.

Body 3.

Elegantie begint in de geest, maar het verspreidt zich naar het hele lichaam in de vorm van onderhoud. Onderhoud betekent niet noodzakelijk high-end cosmetica, het betekent alleen regelmatige, uitgebreide zorg. Hiervoor kunt u alle natuurlijke middelen te gebruiken. Je echt niet al te veel geld, misschien met uitzondering van de make-up, dat is te investeren, omdat de make-up van de kwaliteit is de moeite waard. Eet goed, oefening om je lichaam in vorm te houden en op zoek naar hun best, en een goede routine van huidverzorging ontwikkelen. Scrubben en vochtinbrengende zijn de twee magische woorden die de aard van de schoonheid die oppervlakkige rust op. Get it right en uw schoonheid zal schijnen door dieper.

4. Elegantie en stijl in kleding

Elegance heeft te maken met de aanwezigheid of afwezigheid van de stijl, de aanwezigheid of afwezigheid van een label vacht. Stijl betekent hier het vinden van kleding die echt je je beste kijken op een eenvoudige manier, niet opleggen. Om dit te bereiken moet je drie dingen te onthouden. In de eerste plaats, niet compromis met de grootte. Je zou denken dat een broek die net een beetje 'Teensie strak rond de heupen op hun plaats, maar ze zijn niet. Elegantie betekent ook comfort en grip is niet comfortabel. Hetzelfde geldt voor de one-size-te grote kleren. Ten tweede, wees voorzichtig met de kleuren. Niets te dapper, sommige ontwerpers of een ander zegt is alle woede dit seizoen. Elegant en modieus zijn soms wederzijds uitsluiten. Derde en laatste, is het beter om geld uit te geven op een paar stukken van hoge kwaliteit, die van de tien goedkope, lage kwaliteit kleding.

5. De juiste keuze van de schoenen

Wat geldt voor de kleding, het gaat dubbel voor schoenen. Koop nooit schoenen die niet zijn precies de juiste grootte. Dit zal je houding beïnvloeden en we hebben reeds besproken hoe belangrijk houding is voor elegantie. Dit is zonder zelfs vermelden pijnlijke gevolgen, zoals blaren en eelt. Investeer in twee paren van hoge kwaliteit lederen schoenen die een decennium zal duren, in plaats van de besteding van het hetzelfde geld in tien valse imitatieleer. Niet het huis verlaten zonder heldere en stralende schoenen, zorg ervoor dat onberispelijk lijken. Schoenen ton spreken over je persoonlijkheid. Zorg voor hen en zij zullen voor u zorgen.

6. Een goede parfum

Het is waar dat de keuze van geuren is zo breed dat het letterlijk onmogelijk te houden aan slechts een geur die je nieten. Echter, probeer niet om de manier waarop je ruiken te vaak veranderen. Een parfum nietje is een deel van u zo veel als je kleren, schoenen en kapsel. Als je het kan dragen, hebben ze een geur voor de dag en één voor 's avonds gelegenheden. Wees middel van de klasse, het verlaten van een goede indruk, en de kracht van de neus is ongelooflijk als het gaat om blijvende herinneringen. Denk Marilyn Monroe en Chanel No 5, dat is precies wat we het over hebben.

7. Controle

De elegantie komt ook uit de controle, niet alleen over het hele lichaam. Laat uw huis zijn een totale ramp voor de hele tijd, en niet uw werkruimte rommel. Leer je emoties te beheersen en niet publiekelijk verliezen. Het vaststellen van uw persoonlijke grenzen en niet laat mensen binnen te vallen op hen. Wees beleefd over, natuurlijk. Ten slotte, en vooral, van jezelf houdt, niet te hard proberen. Elegante mensen zijn meestal vertrouwen in mensen, niet zelfhaat, ongelukkige chronisch depressief. Er zijn vele redenen waarom je jezelf moet houden. Ga zitten en maak een lijst nu. Dan start het beoefenen van de juiste houding.

Elke andere tips over hoe u meer elegant en stijlvol zijn?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha