7 manieren Knoflook zal helpen om het cholesterolgehalte te verlagenPraten met vrienden en familie, en ik weet zeker dat je zult tegenkomen meer dan één persoon te klagen over de hoge cholesterolgehalte.

Hypercholesterolemie of een hoog cholesterolgehalte is uitgegroeid tot een van de meest ernstige gezondheidsproblemen in de wereld van vandaag, die onmiddellijke medische ingreep nodig heeft. Als niet tijdig wordt behandeld, kan levensbedreigend te worden. Maar preventie en behandeling van hypercholesterolemie y hoeft geen dure drug ooit nodig! U kunt een aantal natuurlijke remedies te gebruiken om dit gezondheidsprobleem te behandelen.


Als het gaat om de meest effectieve natuurlijke remedie om het cholesterolniveau, knoflook hoog op de lijst

Waarom knoflook?

Knoflook, wetenschappelijk bekend als Allium sativum, heeft geweldige geneeskrachtige eigenschappen. Zelfs in de dagen dat het niet werd gebruikt als smaakstof voor voedsel, is gewaardeerd om zijn helende eigenschappen.

Geladen met allicine (organosulfursamenstelling), heeft uitstekende antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Kan voorkomen en behandelen van diverse medische aandoeningen, zoals maagdarmstoornissen, intestinale parasieten, infecties, gebrek aan honger, waterzucht, lepra, doofheid, ademhalingsproblemen, etc. Maar bovenal, kan dit ingrediënt gezond hart zorg van onze harten te nemen op de volgende manieren:

 • Controleer de bloeddruk niveau
 • Voorkomt stolling, waardoor de "kleverigheid" van bloedplaatjes
 • Breekt de plakken op de binnenste wanden van de slagaders
 • Voorkomt beschadiging van de binnenwanden van de bloedvaten

Studies naar de effecten op cholesterolverlagende Knoflook:

Veel onderzoek is uitgevoerd op de cholesterolverlagende eigenschappen van knoflook. Maar de resultaten zijn niet bevredigend als preparaten knoflook die daarin waren zeer verschillend van elkaar, aangezien geen van de onderzoeken in opzet.

In een recente Australische studie vond dat de consumptie van knoflookpoeder, gedroogd of waarbij knoflooksupplementen regelmatig 8 tot 12 weken kan verminderen meer dan 8% van het niveau van cholesterol in het bloed. U kunt ook de aanwezigheid van triglyceriden en LDL (low density lipoprotein) of 'slechte cholesterol' in ons lichaam aan te passen.

Hoewel 8% lijkt een zeer klein percentage, 38% feite vermindert het risico op fatale hart- en vaatziekten. Het enige nadeel in dit geval is de duur van de resultaten, waarvan bekend is dat op korte termijn en kan niet langer duren dan 6 maanden.

Hoe het werkt knoflook in het verlagen van cholesterol:

Nu, hier zijn enkele belangrijke feiten die u moet weten over de knoflook en het gebruik ervan in de vermindering van het cholesterolgehalte in ons lichaam:

 1. Aged knoflookextract en knoflookpoeder zijn effectiever in het verminderen van het cholesterolgehalte van teentjes rauwe knoflook.
 2. Lichte olie knoflook kan het niveau van triglyceriden in het lichaam.
 3. De knoflook kan totaal serum cholesterol, LDL en triglyceriden te verlagen tot 20 mg/dL mensenhandel.
 4. Het heeft geen effect op de HDL (hoge dichtheid lipoproteïne) of goede cholesterol.
 5. Het moet worden geconsumeerd met een gezond dieet (rijk aan voedingsvezels en weinig vet).
 6. De effecten zijn evenredig met de dosis of hoeveelheid knoflook elke dag genomen.
 7. Heeft minimale bijwerkingen dan drugs die cholesterol of andere soortgelijke verlagen.

Hoe om te eten knoflook om cholesterol te verlagen?

Zoals eerder vermeld, kan de knoflook het niveau van cholesterol in het lichaam indien opgenomen in een evenwichtig dieet. U moet de leeftijd van knoflook extract, knoflookpoeder en knoflook olie voor de beste resultaten verbruikt. U kunt echter ook verbruikt rauwe knoflook per dag of het gebruiken als specerij in salades, soepen, broodjes, pizza's, bijgerechten, enz knoflook supplementen zijn verkrijgbaar als tabletten of capsules, die je regelmatig kunt nemen.

Echter, moet u met uw arts te raadplegen voordat verhogen van de hoeveelheid knoflook in uw dieet te helpen lager cholesterol.

De nederige knoflook is boordevol voordelen voor de gezondheid. Als u of iemand die je kent lijdt aan hypercholesterolemie, moet u een beetje toe te voegen 'van knoflook aan het dieet!

Vergeet niet om uw commentaar te schrijven in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha