7 manieren Incredible als Bikram Yoga werkt voor een gezond lichaamBikram Yoga is een van de meest effectieve yoga om gewicht te verliezen. Dit systeem van yoga, gesynthetiseerd uit Hatha Yoga, opgericht door Bikram Chowdhary tijdens de vroege jaren 1970.

Bikram Yoga is een opeenvolging van 26 yoga houdingen en 2 ademhalingsoefeningen gedaan binnen 90 minuten in een kamer met 105 graden F temperatuur en 40% luchtvochtigheid. Volgens de voorstanders van Pilates, deze posities systematisch op elk deel van het lichaam, zoals spieren, weefsels, ligamenten en organen. Deze yoga helpt optimaal welzijn en maximale functie van het lichaam te handhaven. Als u denkt aan het kiezen voor Bikram yoga als uw nieuwe keuze van de training, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als een beginner, moet u zich bewust van de voordelen, mythen en nadelen van deze vorm van yoga. Dus, lees dan verder om meer over Bikram yoga te leren.


Hoe werkt Bikram Yoga werkt?

Pilates verhoogt de hartslag, verbetert de stofwisseling, verhoogt de snelheid van de bloedcirculatie en de bloedstroom in het lichaam. Dit resulteert in een ontspannen spieren die dieper rekken en effectiever verbeterde lymfestelsel, groter gewichtsverlies en de eliminatie van toxinen geven. Tijdens een sessie van Bikram yoga, kunt u 500-1000 calorieën te verbranden, afhankelijk van de stofwisseling. Bouwt spieren en versterkt hen. Verbetert het immuunsysteem. De rush van endorfine is ontspannen en de opheffing van alle stress en angst.

De Praktijk:

Elke Bikram yoga les zal hebben dezelfde 26 houdingen en 2 ademhalingsoefeningen die je doet voor 90 minuten. Deze posities worden geselecteerd en in een volgorde om maximale voordelen voor de beoefenaar te geven. Het belangrijkste in Bikram yoga is dat, net als Yin yoga, moet je de poses te houden voor een tijdje '. Dit, gecombineerd met de verhitte sfeer, helpt versterken van je inside-out en maakt je zweet als een demon.

Opbouwen bij Bikram Yoga:

Oke, dit kan een teleurstelling voor je zijn als je een beginner bent met yoga als geheel. Bikram Yoga is niet voor absolute beginners. Je nodig hebt om zelf te bouwen voor het. Hoewel de 26 locaties opgenomen in een sessie Bikram worden niet verplaatst zeer geavanceerde, maar toch zijn er verschillende redenen om eerst weten wat uw lichaam met basis yoga en vervolgens verdiepen in hot yoga.

Een reden hiervoor is dat de docenten Pilates meestal niet de poses tonen. Deze leraren zijn speciaal opgeleid om de dialoog te volgen en praat je door de stroom als bewegende meditatie. De andere reden is dat tijdens Pilates vanwege de hitte, is in staat om meer dan één zou normaal kunnen doen strekken. Nu, als je niet bekend bent met de poses, ik weet niet de juiste houdingen of niet weet hoe je lichaam in staat is om op dit moment, zal meer kans om jezelf te verwonden zijn. Dus het is het beste om yoga te beoefenen voor een tijdje 'voordat Bikram yoga.

Luister naar je lichaam:

Ja! Luister naar je lichaam! Vertel je geest om te zwijgen en te luisteren naar je lichaam! Tijdens Pilates, omdat de warmte de spieren los, stroomt het bloed vrijer en meer zuurstof door het lichaam bereikt. Dit helpt te breiden meer dan je in staat om normaal te doen zou zijn. Maar het probleem is dat het gemakkelijk is om het vermogen van het lichaam overschatten en trek een spier of verwonden gezamenlijk. Dus, luister naar je lichaam en jezelf niet uitput.

Gear Up behoren:

Voor u aan lichaamsbeweging te doen, is het belangrijk om dienovereenkomstig te kleden. Naast het feit dat u zou willen warm, zelfs terwijl u zweten uit je workout kleren moeten opleiding te vergemakkelijken kijken, niet belemmeren. In Bikram yoga, je zweet als alsof er geen morgen is. Dus, probeer om kleding die ademt en vocht-transpiratie dragen. Sommige korte broek en een sportbeha zou goed werken. Heeft katoen of weefsel dat het zweet te houden niet dragen.

Hydrateren Yourself:

Tijdens het beoefenen van Bikram yoga, je veel zweet en verliest een grote hoeveelheid water in het lichaam, wat kan leiden tot uitdroging, misselijkheid en duizeligheid. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven te allen tijde. Dus, drink meer water op de dagen dat je doet Bikram yoga die u gewoonlijk doet.

Voed uw lichaam:

Het is belangrijk om 2 uur te eten voor het beoefenen van Bikram yoga. Dezelfde regel geldt hier evenals hydratatie. Het lichaam moet genoeg energie om yoga intensieve je gaat doen hebben. Maar op hetzelfde moment, moet het niet zo vol dat je niet in staat om comfortabel en correct uw yoga doen. Dus, eet minstens 2 uur voor yoga-sessie en het licht te houden. En 'ideaal voor het eten van fruit en noten als ze de maaltijden voldoen, maar niet zwaar op het lichaam.

Be regelmatige:

Niet gewicht te verliezen doen Bikram sessie een keer in de zoveel tijd. Je moet Bikram yoga doen minstens drie keer per week om gewicht te verliezen (markeren de 'minst'). De eerste zitting van deze hete yoga is vaak ongemakkelijk als het duurt voordat je lichaam de tijd om te wennen aan de warmte en intensiteit. Maar zelfs als je geest vertelt je het niet te doen, ga dan voor de volgende sessie. Het zal veel beter zijn, geloof me.

Woord van waarschuwing:

Voordat het beoefenen van Bikram yoga, moet u een aantal voorzorgsmaatregelen te volgen en ze zijn:

  • Kies een goede, gecertificeerde Bikram yoga studio. Het is zeer belangrijk om niet te gaan om welk onderzoek dat Bikram yoga biedt. Controleren en onderzoek. Probeer om een ​​studie juiste kamer en anti-bacteriële matten vinden dat. Immers, wil je niet ziek te worden na het doen van yoga, toch? Dat is gewoon niet goed. Zelfs het tapijt moet voldoende zijn om de gewrichtsschade comfortabel voorkomen. Controleer of de studie houdt de temperatuur en de sfeer.
  • Hydratatie en het aanwakkeren van je lichaam zijn belangrijk voor het ongemak, misselijkheid, spierkrampen en uitdroging te voorkomen. Eet niet iets voor twee uur als het misselijkheid en duizeligheid kan veroorzaken.
  • Zwangere vrouwen, mensen met een hoge bloeddruk en ademhalingsproblemen moet niet deze vorm van yoga te nemen.
  • Veeg niet het zweet tijdens de sessie. Ik weet dat het irritant is, maar dat het zweet helpt handhaven normale lichaamstemperatuur. Laat het daar te blijven.

Hier is het punt van bonussen om je motiveren om te proberen Bikram yoga - het geeft je een rooskleurige en mooiere huid. Mensen over de hele wereld te beschrijven het als de 'Bikram Glow' en heldere witte ogen. Gaan en branden meisje!

En vergeet niet te laten vallen in een paar woorden in het commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha