7 make-up tips GEBRUIKEN MODELLEN7 make-up tips GEBRUIKEN MODELLEN

1) Gemakkelijk en ongewone "Defrizz"

Hier is de truc van het recht van een baan achter de schermen. Te temmen de uiteinden van je weerbarstig haar wrijf een erwt bedrag van een handcrème in je handpalmen en wrijf het op de uiteinden van je haar, dan borstel. U krijgt een snelle en gemakkelijke oplossing te hebben.

2) Fuller op zoek lippen:

Om vollere lippen te kijken om ze te vullen met het potlood-achtige lip kleur, trek maar een beetje 'buiten de natuurlijke liplijn en breng daarna een glans met reflecties op, het reflecteert het licht en geeft de illusie van volledige zoek lippen.


3) Smoky ogen eenvoudig:

Om een ​​rokerige oog maken make-up zeer eenvoudig en gemakkelijk om een ​​beetje 'van de stichting schar op je oogleden en vervolgens een zacht grijs potlood op, meng voorzichtig om effect te creëren "vlekkerig en rokerig." Eindig met veel mascara en je bent klaar!

4) Hoge drama rode lippen:

Om de hoge drama, verleidelijke lippen helder rood te krijgen, gelden concealer rond de lippen voor het aanbrengen van lippenstift. Sporen de omtrek van de lippen met rode potlood. Werk de hele door de toepassing van twee rode lippenstift - een donkere en een lichtere. Gebruik donkerder rood rond je lippen en breng de rode lichter in het midden van je lippen. Voor de meeste nauwkeurige resultaten met een lip borstel.

5) Perfect gezicht moeiteloos:

Om modellen van "perfect face" maken vaak gebruik van een concealer. Om precies te zijn, gebruiken ze twee concealers - een aansteker en een iets donkerder kleur om het gezicht gebieden waar ze het nodig hebben. Vaak make-up artiesten van toepassing concealer en mix met uw vingers. Na deze "camouflage", je hoeft niet eens een basis op de top nodig heeft en ziet er heel natuurlijk.

6) Hoe om te kijken geweldig en fris op de beelden?

De modellen dragen vaak felrode lippenstift leeft de rest van haar gezicht kaal. Het ziet er geweldig uit op de foto's!

7) Maak het "pop":

Om make-up heldere ogen 'van toepassing uw oogschaduw met een vochtige borstel, want dit is de kleur van je oogschaduw zal echt pop. Laat je lippen naakt of gebruik een neutrale lippenstift make-up evenwichtige en schattig te krijgen.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Gelieve te delen een aantal aanvullende suggesties van de modellen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 9
  4   1
Juli- 12, 2015 | 17:41:03 | later 3 uur

Oh mijn god! een ongelooflijke artikel kerel. Dankzij Maar ik ervaar zorg ur rss. Don? Ik weet waarom Kan abonneren. Is er iemand het krijgen van een identieke rss nadeel? Wie weet vriendelijk antwoord. Thnkx

  5   2
Juli- 12, 2015 | 22:39:33 | later 8 uur

Deze plek staat bekend als een walk-door voor alle informatie die je wilde over dit en wist niet wie te vragen. Glimp hier, en je zult zeker ontdekken.

  3   1
Juli- 13, 2015 | 06:46:29 | later 16 uur

Vroeger was ik erg blij te vinden deze web-site.I wilde dankzij uw tijd voor deze glorieuze leren !! Ik positief genieten van elk beetje 'van het en ik heb je bladwijzers om te controleren nieuwe dingen je blog post.

  2   2
Juli- 13, 2015 | 08:58:44 | later 18 uur

Ik moet dit stuk van de vloer te posten om zoveel tijd nogmaals bedanken voor de geweldige geheimen die zijn gedocumenteerd in deze tijd. Het is zo vreemd open handen met mensen zoals u om vrij precies wat een aantal mensen zou hebben verspreid verlenen als een ebook om wat geld te verdienen op hun eigen, vooral omdat je zou hebben geprobeerd als we rekening houden vereist. Die gedachten diende ook om gemakkelijke manier om te begrijpen dat de meeste mensen hebben dezelfde dromen als de mijne om de waarheid te veel meer over dit onderwerp weten geworden. Ik weet zeker dat er miljoenen malen meer plezier aan de voorkant voor mensen die uw blog te scannen.

  3   0
Juli- 13, 2015 | 11:38:39 | later 21 uur

Ik nodig om dit zeer kleine opmerking maken aan kunnen u hartelijk bedanken weer voor het prachtige methoden die u hebt verstrekt in dit geval. En 'ongelooflijk genereus van je om te maken zonder terughoudendheid al dat veel mensen zouden zorgen voor een elektronisch boek te eindigen maken wat winst op hun eigen, temeer gezien het feit dat je zou kunnen hebben geprobeerd als je ooit wilde. Deze oplossingen, in aanvulling diende om geweldige manier om zeker te zijn dat de rest hebben dezelfde passie als de mijne om meer en meer over dit probleem te begrijpen geworden. Ik denk dat er duizenden meer aangename kansen in de toekomst voor degenen die via uw site te surfen.

  1   1
Juli- 13, 2015 | 13:44:22 | later 23 uur

Een aanzienlijk deel, heb ik alleen dit gegeven op een collega die een beetje 'analyse van dit deed. En dat in feite kocht me ontbijt vanwege dat ik voor hem .. glimlach. Dus laat me herformuleren dat: Thnx voor de traktatie! Maar ja Thnkx om de tijd om dit te bespreken besteden, ik voel me sterk over en liefde bestuderen meer over dit onderwerp. Als het mogelijk is, zoals u blijken te zijn deskundigheid zijn, zou je het erg het bijwerken van uw blog met extra informatie? Het is heel nuttig voor mij. Massive duim omhoog voor deze blog post!

  1   2
Juli- 13, 2015 | 17:48:50 | later 1 dag

Ik wilde echt een klein woord om te zeggen dank u voor al het fantastische instructies die u hier geven posten. Mijn bijzonder lange internet zoeken heeft aan het eind van de dag wordt erkend met een goede kwaliteit kennis met mijn vrienden te praten. Ik ben d denk dat velen van ons bezoekers van de site zijn ondubbelzinnig gezegend om in een fantastisch netwerk met vele prachtige mensen met nuttige principes. Ik voel me een beetje 'dankbaar de site te hebben voldaan en kijk ernaar uit om echt meer leuke momenten hier lezen. Nogmaals bedankt voor alles.

  1   2
Juli- 14, 2015 | 01:20:52 | later 1 dag

Ik heb een aantal ideeën, bedankt voor het delen.

  4   0
Juli- 14, 2015 | 04:58:04 | later 1 dag

Dank u voor uw waardevolle gegevens.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha