7 leven lessen die we kunnen leren van KIDS7 leven lessen die we kunnen leren van KIDS

1) Onvoorwaardelijke liefde

Kinderen zijn vrij van de grenzen en sociale vooroordelen, voor hen, buitenlanders zijn vrienden, dat is waarom we vaak moeten de kinderen vertellen niet met vreemden te praten. Ja, onvoorwaardelijke liefde is iets wat we allemaal wisten toen we kinderen waren. Kinderen geven zonder iets terug te verwachten, ze lachen naar vreemden zonder te veel vragen. Ik hou van je omdat ik van je hou. U hoeft niet om iets te bewijzen!

2) Geloof

Kinderen hebben een zeer zuiver hart, die niet weet de leugens, verraad en bedrog ... Ze hebben sterke, onwankelbaar geloof dat alles mogelijk is. Ik kan alles geloven! Zij geloven in Santa Claus en feeën ... we proberen te leren om het geloof van de kinderen en vergeet niet te geloven in wonderen ...


3) Geen angst, geen zorgen

Nou, angst kan een beetje noodzakelijkheden van het leven, maar alleen de juiste soort vrees: bijvoorbeeld, zal de angst voor vuur houden u van het plaatsen van uw hand in het vuur; maar sommige soorten angst zijn totaal nutteloos: de angst voor wat mensen zouden kunnen denken, angst voor afwijzing, angst om te falen, etc ... Kinderen zijn vrij van deze onnodige zorgen en angsten die de uitbreiding zouden kunnen belemmeren het ware potentieel en de persoonlijkheid.

4) Kinderen lachen en spelen

Dans, ze zingen, lachen en te spelen, maar wij, volwassenen dingen vaak te serieus. Soms vergeten we dat het leven, in feite, leuk kan zijn! Natuurlijk, de looptijd, tot op zekere hoogte, is belangrijk in veel situaties, maar vergeet niet om tijd om te lachen en te spelen te nemen, net zoals we vroeger deden toen we kinderen waren.

5) aanwezig zijn in het moment

Kinderen hebben geen zorgen over de toekomst en geen spijt van het verleden. We moeten van hen leren hoe ze in het moment te zijn en te genieten van het leven zo veel als ze doen!

6) Het gevoel van verwondering

Kinderen zijn heel nieuwsgierig, ze hebben dit ongelooflijke gevoel van verwondering dat hun leven veel meer spannend, interessant en leuk maakt. Vaak kinderen bombarderen hun ouders met vele vragen, omdat ze een brandend verlangen om nieuwe dingen te leren elke dag. We leren deze krachtige levensles en wijsheid om kinderen.

7) Neem een ​​dutje

Kinderen dutje bijna elke dag en wakker verfrist en vernieuwd met krachttraining. Als we leren slapen, net als kinderen natuurlijk ze doen, kunnen we in staat om eindelijk te snijden cafeïne ...

Kinderen zijn blij en lachend de meeste van de tijd, ze hebben deze gelukkige mogelijkheid om te leven het leven ten volle, en er zijn een heleboel dingen die volwassenen kunnen van hen leren.

Ik hoop dat u vond deze, positieve gedachten, inspiratie en levenslessen maken kinderen nuttig. Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   2
Oktober 3, 2015 | 21:09:16 | later 5 uur

Waardeer je het delen, grote article.Thanks Again. Grote.

  2   2
Oktober 3, 2015 | 22:18:14 | later 6 uur

Ontzagwekkende post! Het deed me denken veel!

  0   0
Oktober 4, 2015 | 03:09:30 | later 11 uur

Prachtige site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha