7 Kleurrijke Henna Mehndi Designs EHenna Mehndi of is erg populair in India en andere Oost-Europese landen, zoals Saoedi-Arabië, Pakistan, enz. Als u een nieuwe term of Henna Mehndi, is in feite een natuurlijke kleurstof die wordt gewonnen uit een plant geteeld in warme klimaten tropische genoemd Lawsonia inermis. Het is vergelijkbaar met zwarte thee, die ook een organische kleurstof. De bladeren en stengels van de plant worden gemalen tot een pasta na droging en wordt gemengd met een zure stof kleur produceren.

Het is een deel van de oosterse tradities in het bijzonder India, waar Mehndi wordt gebruikt voor alle gunstige gelegenheden, zoals bruiloften, babyborrels en festivals om geluk te brengen. In de hindoeïstische cultuur Indiase bruiden van toepassing henna op de lange levensduur van de bruidegom. Deze dagen henna wordt gebruikt als tijdelijke tatoeages en haarverf ook. Veel meisjes worden gezien om het te gebruiken als body art zoals natuurlijke en gooit gemakkelijk af na een periode van tijd.


Henna Mehndi is gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels en is verkrijgbaar in de traditionele Indiase henna ontwerpen, henna en zwarte henna rood. Deze kunnen worden gebruikt in combinatie of afzonderlijk worden gebruikt voor verschillende ontwerpen en afwerkingen creëren.

Bekijk enkele van de populaire hennamehndi ontwerpen die je gemakkelijk zou kunnen proberen:

Hier is een zeer mooi design voor de voeten. Dit mehendi ontwerp is zeer geschikt voor bruiloft jurken en pakken perfect bruiden. Glitter en gekleurde steentjes toe te voegen aan haar schoonheid en houd het er goed uit zonder al te rommelig en vol op de voeten. De grote reden het centrum voegt een Indiaas tintje aan het ontwerp.

Hier is nog een moderne versie van een ontwerp Mehndi henna. Dit ontwerp ziet er interessant uit met verschillende geometrische vormen en florale motieven. Dit zijn moderne versies van mehandi en kan gemakkelijk gedaan worden door iedereen.

Dit bruids hennamehndi ontwerpen voor handen wordt gedaan met een mehndi zwarte en deze worden meestal gebruikt door moderne kunstenaars henna. Meestal kiest de kleur zwart voor coatings en vul het ontwerp met een normale kleur mehendi groen.

Henna is niet alleen voor de handen, kijkt groot als body art ook! Hier is een henna tattoo ontwerp dat u kunt proberen. Het is zeer Indische, maar heeft ook een moderne draai aan het. Controleer de interessante detaillering gedaan hier.

Hier is nog een body art henna. Het is makkelijk om henna ontwerpen te gebruiken als een tijdelijke tattoo kleurstof vervaagt met de tijd en is zeer eenvoudig aan te brengen. Kies een modieus design en moderne die goed gaan met jeans of rok ook.

Als je niet iemand die het leuk vindt om het volledig te vullen, dan kun je gaan voor! E 'simpel gehouden en stijlvol zonder al te veel werk.

gekleurde glitters zijn altijd leuk. Dit mehendi wordt willekeurig geschetst met smaragd groene gloed met behulp van een buis glitter. En 'perfect voor' s avonds feesten en bruiloften.

Henna Mehndi ontwerpen zijn niet langer beperkt tot de bruid of voor een bruiloft! Het is bij hem 's tijd om wat plezier te hebben'.

Afbeeldingen: Google, Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha