7 kleine gewoonten die je geluk te stelen7 kleine gewoonten die je geluk te stelen

Gewoonten, goede en slechte gelijk, neem de tijd om te ontwikkelen, maar als je eenmaal diep in je geest, het is bijna onmogelijk om zich te ontdoen van hen te krijgen of te wijzigen zonder bewuste inspanning. Als de jurk is goed, hoe de zonnige kant van een situatie te vinden, dan heb je niet nodig om het, maar wat veranderen aan de slechte gewoonten? Je zou niet eens beseffen dat ze een gewoonte die je tegenhoudt en voorkomen dat je van het zijn gelukkig als ze zouden moeten zijn. Hier zijn een aantal gewoonten die variant die u zou willen overwegen het wegwerken van, omdat je te helpen in any way.

1. altijd wachten op de perfecte tijd / werk / man / geluk, en mist echte

gelegenheid

Denken dat de perfecte baan / man / geluk is net om de hoek is niet zo slecht, maar er is een probleem met dit, en het is dat men nooit die hoek draaien. De perfecte baan, man of geluk is een utopische concept, niet iets dat werkelijk bestaat. Als de focus is altijd op, wachten op deze hoek al verschijnen voor jou, je een aantal onmetelijke mogelijkheden van het vinden van een baan te missen, zelfs als ze niet helemaal perfect, kunt u genieten van het doen, of man die is niet de incarnatie van de prins, het is erg leuk en je voor jezelf zorgen. Vergeet de perfecte dit of dat, grijp de kansen die zijn voor u nu.


2. Door jezelf te vergelijken met andere mensen

De neiging om onszelf te vergelijken met anderen is waarschijnlijk aangeboren. Dat doen we allemaal in meer of mindere mate, maar mensen die niet die gelukkig hebben. Het probleem met vergelijkingen is dat sommige van hen, in ieder geval zult u niet in uw voordeel, en denken dat het minder aantrekkelijk, minder succesvol, minder intelligent, een andere persoon zeker denken meer motiverend. Het is moeilijk om onze fouten te accepteren en vooruit in weerwil van hen, maar zelf voortdurend te vergelijken met anderen alleen maakt het leven nog moeilijker, niet te vergeten dat het je kan afleiden van wat je moet doen, en dit wordt gevolgd hun dromen en aan de prefect versie van jezelf. Maak van uw gebreken in voordelen en omarm je uniciteit mooi!

3. De keuze van een carrière die absoluut als

'Ik ben alleen in deze functie voor het geld ...' Dit is de houding meest ongezond voor je carrière ontwikkeling. Aan de positieve kant, het is de snelste en veiligste manier om uit te vinden voor zichzelf dat geld niet gelukkig maakt. Doe iets dat je niet wilt, zelfs in kleine 'kleiner is een vorm van zelf-marteling. Het is waar dat we allemaal rekeningen te betalen, maar er zijn ook veel banen die er zijn en vinden degene die je wilt, in ieder geval tot op zekere hoogte is het niet een onmogelijke missie. Als alternatief zou je kunnen proberen om iets voorbij geld in je huidige baan te vinden, zoals de verwerving van nieuwe vaardigheden, ook bewust van. Het is zeer belangrijk om een ​​harmonieuze balans tussen werk en ontspanning te vinden.

4. harte geloven alles wat er wordt gezegd en getoond op TV

'Ik geef de voorkeur om te denken met de TV, niet mijn hersenen' - dit is een gewoonte die neemt epidemische proporties vandaag. Sommige mensen hebben zelfs TV substituut met Facebook, Twitter, enz. Je krijgt het beeld, toch? Veel mensen zoveel tijd besteden social media-inhoud die beginnen in staat om zelfstandig te denken, maar ze eten wat hun Facebook wall of hun favoriete tv-station gooit hun weg. Denk na over hoe je je voelt na enige tijd op een sociaal netwerk of tv kijken. Als je in de war, boos of verdrietig te voelen, wil je misschien deze gewoonte te veranderen, of op zijn minst te besteden minder tijd om te genieten van het.

5. Wees bang voor succes

'Ik heb te veel angsten om te slagen in iets' - dit is een gewoonte heel moeilijk om los te laten. We hebben allemaal angsten en sommige van deze zijn gewoon een normale uitdrukking van ons overlevingsinstinct. Niet iedereen, echter. Sommige angsten groeien als je groeit en kruip zo diep in onze geest die letterlijk ons ​​leven kunnen ruïneren. Bindingsangst, bijvoorbeeld. Sommige mensen, als ze gewond raken, het doet pijn zo erg dat ze nooit meer risico's hebben ervaren hetzelfde, en als gevolg van deze angst destructieve, eigenlijk blazen hun kansen om altijd een gezonde relatie. Dit is slechts een voorbeeld, maar de verscheidenheid van de vrees dat de hoofden van de mensen kunnen verlammen is immens. De manier om deze angst te verslaan is om jezelf ervan te overtuigen dat 90% van wat je vreest zal nooit, nooit gebeuren. In feite zal het niet zijn!

6. Procrastinate en uitgesteld tot morgen wat je vandaag kunt doen

'Ik kan altijd later doen' ... Ja, dit is de favoriete uitspraak van uitstellers. Om dingen uit is vergelijkbaar met het wachten op de perfecte tijd, in feite is het een ander aspect van het. Niemand houdt ervan om dingen onaangename of saai te maken, maar het is een feit dat je soms alleen maar om deze dingen te doen. Realisatie van elke waardige doel vereist fysieke inspanning, mentale en / of emotionele, en het succes dat zij te bereiken op het einde zal de moeite waard al de eerste inspanningen zijn en voelt u zich absoluut geweldig!

7. negativiteit gastheer

De negativiteit is een van de meest destructieve dingen die je kunt poort. U kunt u afvoer van al je kracht en controle over je leven, als je het laat. Dit geldt zowel voor de negativiteit naar buiten gericht, in de richting van iemand of iets anders, of naar jezelf. Denk er eens over - je niet echt de tijd en de emotionele capaciteit om negativiteit haven in plaats van iets positiefs te voelen? Niemand voelt zich beter wanneer de haven van negatieve gedachten, dat wanneer ze de liefde. Liefde is niet het enige alternatief voor de negativiteit, al, dus er is geen noodzaak om jezelf dwingen om de persoon of het ding dat je tot nu toe niet van hou. Net tune een beetje ', dan een beetje' meer, totdat er geen negativiteit aan de linkerkant en wat overblijft is in het slechtste geval een kleine ergernis. Helaas, we zijn niet te gaan door ons hele leven zonder negatieve gevoelens, maar weerstaan ​​hun kracht in staat is iets dat niemand van ons kan doen.

Hoe om gelukkiger te worden?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha