7 Handige tips om u te helpen kopen de beste "Artificial wenkbrauwen"Er zijn vele mogelijkheden om uw uiterlijk te verbeteren. Er zijn haar, wimpers en nagel extensies, en plastische chirurgie tot het uiterste. Toch is het een wonder dat er ook kunstmatige wenkbrauwen. Een paar van jullie kan het gebruikt door de keuze, maar voor anderen kan te wijten zijn aan medische aandoeningen.

Veroorzaakt verlies van wenkbrauwen:

Kunstmatige wenkbrauwen worden gekozen in geval van verlies van de wenkbrauw, of schaars wenkbrauwen. Deze verliezen kunnen het gevolg zijn:


  • Medische aandoeningen
  • Hormonale onevenwichtigheden
  • Infecties
  • Overmatige plukken
  • Nature dun of schaars wenkbrauwen

Het verlies van wenkbrauwen heeft een diepgaand effect op het gevoel van eigenwaarde als een wenkbrauw is een van de belangrijkste kenmerken van het gezicht. Dit is omdat ze maken of breken de manier waarop je kijkt. De lengte, vorm en andere eigenschappen kunnen worden verbeterd door een juiste vormgeving van de wenkbrauwen.

Behoefte aan kunstmatige wenkbrauwen voor vrouwen:

Wenkbrauwpotloden en oogschaduw kunnen worden gebruikt wenkbrauwen te vullen. Dit zijn tijdelijke oplossingen die kunnen worden genomen in het geval van meer dan wenkbrauwen epileren of totdat het haar groeit. Dit duurt tot de make-up wordt verwijderd. Als de truc is niet waterdicht, kan dit leiden tot het smelten van make-up, die pijnlijk kunnen zijn. Het proces kan lang duren, en als het niet goed gedaan, kan leiden tot een ramp.

Dit is waar kunstmatige wenkbrauwen in beeld komen.

Belangrijke punten om te onthouden terwijl het kopen van kunstmatige wenkbrauw:

Het is belangrijk om een ​​aantal belangrijke punten mee alvorens zich in te kopen.

Brow Shape:

Dit is een uiterst belangrijke stap omdat de vorm bepaalt hoe je het bekijkt. Te veel van een boog of te weinig van zullen maken je wenkbrauwen kijken nep en ruïneren het doel van het geheel. Het moet niet te sterk of te gekromd zowel.

Kleur:

Wenkbrauwen moet 1-2 mineur dan de haarkleur. Dus praten met je kapper en beslissen over de kleur van de wenkbrauwen.

Flexibiliteit:

Dit is een andere belangrijke factor. Als u niet wilt dat geblokkeerd wenkbrauwen super hard op het voorhoofd, toch? Stijf wenkbrauwen maken het lijkt nep en plastic, en zijn er zeker van dat het niet de look je gaat voor. Dus, check de flexibiliteit van kunstmatige wenkbrauw voor het kopen van een paar.

Huidskleur:

Het is belangrijk om te zien hoe de kleur van de kleur van de huid met de haarkleur zal aanvullen. Experts kunnen helpen in dit aspect.

Bijlage:

Afpellen, lijm, enz., Zijn enkele van de manieren waarop beslag kan worden gedaan. Lijmen kan puistjes veroorzaken, om zo in gedachten te houden om de ingrediënten te controleren. Huiduitslag en blaren zijn te vaak voor, dus als je een gevoelige huid hebt, controleer dan de wijze van toepassing.

Brow Plaatsing:

De vezels van het haar van het gezicht moet zo zijn geplaatst dat een natuurlijke uitstraling. De wenkbrauwen moet een natuurlijke uitstraling te geven en niet meer haar toe over je ogen.

Hoe om te zorgen voor de wenkbrauwen?

Uiterste zorg moet worden genomen tijdens het aanbrengen. Je wilt niet te knoeien met dit als de afstand, de positie en uitlijning veel uit. Als de lijm is een eenmalig gebruik, wijzigingen bederven de hele applicatie. Ook moet u niet betast epileren, epileren, harsen, enz., Kunstmatige wenkbrauwen. Houd in gedachten dat als je nep wenkbrauwen geven, vervanging is de enige voor het. Met de juiste zorg wenkbrauwen kunnen samen de laatste weken.

Waar te koop?

Sourcing valse wenkbrauwen is een beetje 'moeilijk omdat veel winkeliers niet over deze voorraad. Pruik en haarstukje resellers, retailers wimpers ook kunt ze krijgen op de vraag. U kunt ook proberen online portals.

Vond je dit artikel informatief vinden? Zou je ooit proberen een paar wenkbrauwen kunstmatige? Schiet een reactie en laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha